Paylaştığım yazılarda kaynak linki

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Merhaba youtube işinden iyi anlıyorum diye bilirim kendi sitemde paylaştığım yazıları burda ve diğer sitelerde paylaşıyorum ve içeriğim tamaen kopyalanmasın diye resimlerin üzerine site adresimi yazıp sonunada kaynak olarak kendi sitemdeki konun adresini ekliyorum burda da bunu yapsam sıkıntı olur mu?

Paylaşım yapmak isterseniz her türlü yönteme kapılar açıktır.Saygılar.

Zorunlu edit:Olayı yanlış anladım onun için bu yorumu yazmıştım ama şöyle bir durum var forumda site reklamı yapmak yasaktır bunun için uzaklaştırılırsınız.

Bu konu hakkında yetkili ağızlardan cevap alırsam çok daha iyi olacak gibi. bende sizin gibi düşünüyorum ama bakalım :)

Hocam imza konusunda bir arkadaş imzada link ekledim diye ban yedim demişti ne kadar doğru bilmiyorum kurallara tekrar dönemedim; ancak paylaşım için bence bir problem teşkil etmez, yine yönetici arkadaşlar cevap vereceklerdir en doğru şekilde :)

Bu isten para kazanmak isteyen,Ekmek yemek isteyen 1 kisiye dahi faydali bir bilgi verilecekse eger butun herseye Ytpara.com olarak kapimiz acikdir.Bu boyle bilinsin.

Beni cogu kisi iyi bilir ama yeniden sunu ustune basa basa belirtmek istiyorum.

Benim icin Rakip Forum,Rakip kisi,Rakip vs vs yok bu sektorde,daha dogrusu hic bir isimde yok.Egerki Millete faydasi olacak,olan birsey varsa,her sekilde destek olurum sorun olmaz.Yeterki bilgi verelim,faydamiz olsun.

Bunu Ytpara.com yapmis,baska forum yapmis ben yapmisim sen yapmissin,benim icin Bunlarin hic bir onemi yok yeterki Millet faydalansin.

Ayrica imzalarinizda Link Kullanabilirsiniz bunun yasagi yok.Goruntuyu bozmayacak sekilde ve duzende link kullanin.Gecenki yasak sebebi farkli durumdu,ben olmadigimdanda arkadaslar boyle soylemisler ama ben karsi degilim buna.Kurallar cercevesinde imzanizda Link paylasabilirsiniz.

Saygilarimla.

Bu isten para kazanmak isteyen,Ekmek yemek isteyen 1 kisiye dahi faydali bir bilgi verilecekse eger butun herseye Ytpara.com olarak kapimiz acikdir.Bu boyle bilinsin.

Beni cogu kisi iyi bilir ama yeniden sunu ustune basa basa belirtmek istiyorum.

Benim icin Rakip Forum,Rakip kisi,Rakip vs vs yok bu sektorde,daha dogrusu hic bir isimde yok.Egerki Millete faydasi olacak,olan birsey varsa,her sekilde destek olurum sorun olmaz.Yeterki bilgi verelim,faydamiz olsun.

Bunu Ytpara.com yapmis,baska forum yapmis ben yapmisim sen yapmissin,benim icin Bunlarin hic bir onemi yok yeterki Millet faydalansin.

Saygilarimla.

Abi bu yazını okuyunca benim bir konu vardı. (Gmail ve Youtube Onayında Kullanılabilecek Sınırsız Kolay Ücretsiz Telefon Numaraları - Google Fan Webmaster Forum bunun aynısının YTPara logolusuydu en başta iki sitede de) Sonra yönetim tarafından silindi falan peşinde koşamadım bir türlü neden silindiği konusunda net açıklama da alamadım. 2 Kere açtım benzeri sistemi kendileri satacaklardı ondan kaldırttılar diyen oldu Serkan abi yaptırmaz öyle şey diyen oldu. Yalan oldu gitti konu, zaten buradakiler de yine aynı konuya başka bir foruma gittiler. Yine de sitede ulaşamayanlar da oldu yönteme. Ben sırf o konu iki kere silindi diye küstüm bir süre siteye. Açıyorum siliniyor, yöneticiye soruyorum yanlışlık olmuştur aç diyor açıyorum yine siliniyor sonra tam bilgi alamadım. Neyse geçti gitti. Ama senin bu konu altındaki yazını görünce en azından senin bakış açını görmüş oldum. İyi ki varsın.

öncelikle hayırlı olsun..siten lisansız (: bunu belirtmek isterim

Abi bu yazını okuyunca benim bir konu vardı. (Gmail ve Youtube Onayında Kullanılabilecek Sınırsız Kolay Ücretsiz Telefon Numaraları - Google Fan Webmaster Forum bunun aynısının YTPara logolusuydu en başta iki sitede de) Sonra yönetim tarafından silindi falan peşinde koşamadım bir türlü neden silindiği konusunda net açıklama da alamadım. 2 Kere açtım benzeri sistemi kendileri satacaklardı ondan kaldırttılar diyen oldu Serkan abi yaptırmaz öyle şey diyen oldu. Yalan oldu gitti konu, zaten buradakiler de yine aynı konuya başka bir foruma gittiler. Yine de sitede ulaşamayanlar da oldu yönteme. Ben sırf o konu iki kere silindi diye küstüm bir süre siteye. Açıyorum siliniyor, yöneticiye soruyorum yanlışlık olmuştur aç diyor açıyorum yine siliniyor sonra tam bilgi alamadım. Neyse geçti gitti. Ama senin bu konu altındaki yazını görünce en azından senin bakış açını görmüş oldum. İyi ki varsın.

Ustad bu mesajin mukemmel oldu.Nedenmi cunki ben yokken bu durumlar olmus geldigimde bana konuyu ilettiler.Bende Muhammed'e bu arkadas kimse bana bunu bulun konusunu actiragaim dedim ama islerinden donus yapamadi sanirim.

Bu yapilan durumdan dolayi ben ozur diliyorum arkadaslarimin adina senden.Bu konuyuda Foruma yeniden acarsan mutlu olurum.

Saygilarimla

öncelikle hayırlı olsun..siten lisansız (: bunu belirtmek isterim

öncelikle teşekkür ederim onuda en kısa zamanda halledeceğim :)

hocam senin konunu silmişler ben bir konu açtım hatalıda olabilirim bana bir kere bile uyarı vermeden 3 satır dolusu küfür edip engelllendim. r10 dan Muslere hocamada mesaj attım ama dönüş olmadı :(

Ustad bu mesajin mukemmel oldu.Nedenmi cunki ben yokken bu durumlar olmus geldigimde bana konuyu ilettiler.Bende Muhammed'e bu arkadas kimse bana bunu bulun konusunu actiragaim dedim ama islerinden donus yapamadi sanirim.

Bu yapilan durumdan dolayi ben ozur diliyorum arkadaslarimin adina senden.Bu konuyuda Foruma yeniden acarsan mutlu olurum.

Saygilarimla

abi bencede açılsın [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] 'un konuyu inceledimde baya iyi gibi ama müsait olup denemek gerek :D biraz uzuna benziyor.

---------- Mesaj saat 02:13:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:12:35 civarında gönderildi. ----------

hocam senin konunu silmişler ben bir konu açtım hatalıda olabilirim bana bir kere bile uyarı vermeden 3 satır dolusu küfür edip engelllendim. r10 dan Muslere hocamada mesaj attım ama dönüş olmadı :(

hocam gereken cevabı verdi bence Serkan abi :) size onu kim yaptıysa yönetici yada üye farketmez siz report edin biz bakarız.

öncelikle teşekkür ederim onuda en kısa zamanda halledeceğim :)

Ustad konu ne bilmiyorum ama ban gelen o kadar pm mail varki inan bazen okumuyorum hci oyle kaliyor.Cunki yetisemiyorum,akil vs kalmiyor.Bu yuzden kusurabakma.

Zaten sirf bu tur durumlar icin,ban sebebleri banlananlar konusu silinen yada haksizliga ugradigini dusunenler icin sirf ozel mail acip kendilerini dinliycem.Sadece bu tur sorunlari olanlarin maillerine donus yapacagim.Buda aklimda yani.

forumda zamanında benimde başıma geldi...bu forumda sözü özüne güvendigim bir insan var oda Muslera06 hizmetlerinden ötürü çok insan faydalandı...bu forum ayakda duruyorsa onun emeklerin davranışların sagyesinde.

Ustad konu ne bilmiyorum ama ban gelen o kadar pm mail varki inan bazen okumuyorum hci oyle kaliyor.Cunki yetisemiyorum,akil vs kalmiyor.Bu yuzden kusurabakma.

Zaten sirf bu tur durumlar icin,ban sebebleri banlananlar konusu silinen yada haksizliga ugradigini dusunenler icin sirf ozel mail acip kendilerini dinliycem.Sadece bu tur sorunlari olanlarin maillerine donus yapacagim.Buda aklimda yani.

Teşekkür ederim hocam zaten bugune kadar böyle durumlarda site sahibine dönüş yapmam ama sizin yöneticisi bulunduğunuz bir yerde böyle şeylere izin vermeyeceğinizi düşündüğüm için özel mesaj atmıştım ama sizde haklısınız. Neyse geçmiş geçmişte kaldı. bundan sonra bu gibi durumların önüne geçmek için adımlar atmanız sevindirici :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri