Payoneer Banka Ödeme Bekliyor Sorunu

cesur

Kayıtlı Üye
İlk defa bu ay payoneer büyük sıkıntı çıkarttı. 22'sinde payoneer'e ingiltere adsenseden gelen parayı 3 gün beklettiler. İstedikleri formu doldurdum ve bugün 11:00'de ödeme maili geldi. 11:10'da ödemeyi hemen banka hesabına çektim ve bakiye sıfırlandı. Yaklaşık 8 aydır hep bu işlemden en geç 1 saat içinde ödeme talebi ile ilgili mail gelirdi ama 2 saat olacak hala bir mail yok. İşlemler menüsünde ise para çekme talebiyle ilgili şöyle bir detay var.. Başına böyle bir şey gelip sorun yaşayan oldu mu? Bir sorun yaşar mıyım?

1:30 saat müşteri hizmetlerinle konuşmayı bekledim ve sonunda bağlanabildim.
Genellikle 1 saat sürdüğünü bu ay yoğun oldukları için mi böyle olduklarını sordum.

Ödemenizin şu anda Ödemeler Departmanımızla birlikte incelemeye alındığını unutmayın. Ödeme incelendiğinde en kısa sürede güncellenirsiniz. dendi.

Sistemimizden ayrılan tüm ödemeler gözden geçiriliyor. Ancak, rastgele seçilen bazı ödemeler güvenlik amaçlı manuel inceleme altındadır.Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

Arkadaş youtube yetmedi, şimdi payoneer de manuel incelemeye takıldım kafayı yiyeceğim.

Son düzenleme:
tatil bayram + forumda sadece sana değil bir kaç kişi daha bu durumda okuduğum kadarıyla + kullanan sadece türkler değil zaman alabilir.

benden de bilgi formu istediler, ben spam kanalın linkini isteidkleri belgeleri felan attım, sen de o şekilde mi yapıp onaylattın hocam? bir sorun olacağını zannetmiyorum ödemen yatar

tatil bayram + forumda sadece sana değil bir kaç kişi daha bu durumda okuduğum kadarıyla + kullanan sadece türkler değil zaman alabilir.

Hocam ben zaten biliyorum ama banka hesabına bir ödeme beklemiyorum o pazartesi veya salı olur muhtemelen. Pek çok resmî tatilde para çekme talebinde bulundum ama böyle bir şeyle karşılaşmadım. ilk defa bir ödeme çekme talebim bekliyor ve detaylarda inceleme altında ibaresi var. :confused:

---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 13:09 ----------

benden de bilgi formu istediler, ben spam kanalın linkini isteidkleri belgeleri felan attım, sen de o şekilde mi yapıp onaylattın hocam? bir sorun olacağını zannetmiyorum ödemen yatar

Hocam benden anketi doldurmamı istediler, gelen maildeki linke tıkladım. ben de yaptığım işi, özgün kanalın linkini falan attım, analytics ve adsense fotoğraflarını ekleyip gönderdim. Anket kısmında hala onaylı yazmıyor, gönderildi yazıyor. Formla ilgili başka da mail gelmedi bugün ödeme gelmesine rağmen. Ama şimdi de ödeme çekme talebini bekliyorum hiç bunlar başıma gelmemişti.

Hocam ben zaten biliyorum ama banka hesabına bir ödeme beklemiyorum o pazartesi veya salı olur muhtemelen. Pek çok resmî tatilde para çekme talebinde bulundum ama böyle bir şeyle karşılaşmadım. ilk defa bir ödeme çekme talebim bekliyor ve detaylarda inceleme altında ibaresi var. :confused:

---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 13:09 ----------

Hocam benden anketi doldurmamı istediler, gelen maildeki linke tıkladım. ben de yaptığım işi, özgün kanalın linkini falan attım, analytics ve adsense fotoğraflarını ekleyip gönderdim. Anket kısmında hala onaylı yazmıyor, gönderildi yazıyor. Formla ilgili başka da mail gelmedi bugün ödeme gelmesine rağmen. Ama şimdi de ödeme çekme talebini bekliyorum hiç bunlar başıma gelmemişti.

ilginç, bende anket istemediler, kanal linki, ödeme raporlarını, ödeme sayfası görüntüsünü felan istediler onları bildirdim

ama parayı çekme talimatı verince zaten 3-5 saat sonra çekiliyor hemen yansımıyor incelemede diyordu yanlış hatırlamıyorsam

ilginç, bende anket istemediler, kanal linki, ödeme raporlarını, ödeme sayfası görüntüsünü felan istediler onları bildirdim

ama parayı çekme talimatı verince zaten 3-5 saat sonra çekiliyor hemen yansımıyor incelemede diyordu yanlış hatırlamıyorsam

Ben böyle bir form doldurdum..

onların remsi tatil olmadıgı için göndermişler ama TR bankaları tatilde oldugu için büyük ihtimal pazartesi hesabına gelir

onların remsi tatil olmadıgı için göndermişler ama TR bankaları tatilde oldugu için büyük ihtimal pazartesi hesabına gelir

evet hocam da tüm geçmiş ödeme detaylarına baktım. hepsi 1 saat içinde inceleme altında/onay/tamamlandı aşamalarını tamamlamış. bunda ise hala inceleme altında ibaresi olması kafamı epey karıştırıyor.

---------- Spam Engelliyici 15:12 ---------- Önceki Mesaj 13:41 ----------

1:30 saat müşteri hizmetlerinle konuşmayı bekledim ve sonunda bağlanabildim.
Genellikle 1 saat sürdüğünü bu ay yoğun oldukları için mi böyle olduklarını sordum.

Ödemenizin şu anda Ödemeler Departmanımızla birlikte incelemeye alındığını unutmayın. Ödeme incelendiğinde en kısa sürede güncellenirsiniz. dendi.

Sistemimizden ayrılan tüm ödemeler gözden geçiriliyor. Ancak, rastgele seçilen bazı ödemeler güvenlik amaçlı manuel inceleme altındadır.Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

Arkadaş youtube yetmedi, şimdi payoneer de manuel incelemeye takıldım kafayı yiyeceğim.

Dün Almanya ödemesi gelmiş beklemeye düşmüş. Evvelce de beklemeye düştüğü olmuştu ama 5-6 saate hesaba düşerdi, şimdi ne mail ne başka bişey gelmiş ne yapmam lazım bekleyeyim mı yoksa müşteri temsilcisi ile mı görüşmeye calisiyim

Dün Almanya ödemesi gelmiş beklemeye düşmüş. Evvelce de beklemeye düştüğü olmuştu ama 5-6 saate hesaba düşerdi, şimdi ne mail ne başka bişey gelmiş ne yapmam lazım bekleyeyim mı yoksa müşteri temsilcisi ile mı görüşmeye calisiyim

Size ödemenizin iletilemediğine dair bir mail gelmiştir. O mailde doldurmanızı istedikleri bir form olacak o formu doldurup beklemenizi tavsiye ederim. Kaç defa müşteri hizmetleri ile görüştüm bir şey yaptıkları yok. 3 gündür diken üstünde bekledim bugün 11'de onaylandı para hesaba düştü. Şimdi de para çekme talebimi incelemeye aldılar sabahtan beri onu bekliyorum.

edit: mail gelmemişse müşteri temsilcisiyle bir görüşün hocam. para hesabınıza mı yansımadı, yoksa para yansıdı para çekme talebiniz mi beklemede?

Size ödemenizin iletilemediğine dair bir mail gelmiştir. O mailde doldurmanızı istedikleri bir form olacak o formu doldurup beklemenizi tavsiye ederim. Kaç defa müşteri hizmetleri ile görüştüm bir şey yaptıkları yok. 3 gündür diken üstünde bekledim bugün 11'de onaylandı para hesaba düştü. Şimdi de para çekme talebimi incelemeye aldılar sabahtan beri onu bekliyorum.

edit: mail gelmemişse müşteri temsilcisiyle bir görüşün hocam. para hesabınıza mı yansımadı, yoksa para yansıdı para çekme talebiniz mi beklemede?

Para hesabıma yansımadı. Bekleyen ödemelerde gözüküyor 23. De gelmiş ama euro hesabına yansimamis mail de gelmemiş .

Para hesabıma yansımadı. Bekleyen ödemelerde gözüküyor 23. De gelmiş ama euro hesabına yansimamis mail de gelmemiş .
Payoonerin kendi mail kutusuna gelmiyor. Payooner Giriş yaptiginiz maile geliyor.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yüksek meblalarda mı sorun var acaba?

Kazançlar ne durumda?

yok hocam meblağ ile alakası yok bence. Bunun 3 katında ödeme de aldığım oldu. İlk defa böyle bir sıkıntı ile karşılaşıyorum. Forumda da epey kişi sorun yaşamış. Genel bir kontrol var anladığım kadarıyla.

BANKALAR Pazartesi öglenden itibaren tatile girşmişti bizede geldi para ayın 23.de ama alamadık sonuç beklemede kalcaz ya pazartesi aksam üstü gelir yada salı engec

BANKALAR Pazartesi öglenden itibaren tatile girşmişti bizede geldi para ayın 23.de ama alamadık sonuç beklemede kalcaz ya pazartesi aksam üstü gelir yada salı engec

hocam mesele zaten paranın gelmesi değil. Normal şartlarda payoneer'den çekim talimatında bulunursun max. 1saat içinde onaylanır ve müsait bir iş gününde bankana gelir. Aradan neredeyse 36 saat geçti hala para çekim talimatım onaylanmadı. "pending.." yazıyor. Payoneer bu çekim talimatını inceliyor ilk defa.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri