Payoneer Kullanımı Hakkında - Sorun Yaratabilir, Okumanızı Tavsiye Ederim

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Payoneer ile ödeme alınabileceğini Amerika'dan, Almanya'dan, İngiltere'den daha önce anlatmıştım sizlere; ancak yakın bir tanıdığım son iki ödemesinde çok büyük zorluk çekti. Belli bir miktarı geçtiğinde bizden hem Youtube kanal linklerini istediler, hem kanalların kanal hakkında kısmına mesaj yazdırarak ödeme onayı verdirttiler. Spamdan kapandığı için başka kanalları gösterdik kazanç kısmını vs fotoğrafladık, boş olduğu için kanal da son kez ödeme yaptıklarını söylediler, ardından da hesabımızı kapattılar. Ödememiz kalmadı; ancak ilerde çok fazla sıkıntı çıkabileceğini düşünüyorum. Bu nedenle kullanmayın demiyorum; ancak bilginize sunmak istedim. Böyle bir durum var. Sizin de başınıza gelebilir diye bilgi vermek istedim. İyi çalışmalar herkese.

Yoksa, quiz ile paypal vakıa sı gibi mi olacak buda
Web adsense içinde aynı sıkıntı olu mu hocam

Yoksa, quiz ile paypal vakıa sı gibi mi olacak buda?

Eğer onay sağlayamazsanız ödemeyi geri göndereceğiz dediler de biz bir şekilde kandırdık sağladık. Yine de birinde patlayacak forumdan, ondan sonrası sıkıntılı.

Bu sıkıntı sadece yt sektöründen alınan ödemeler için mi geçerli acaba? Bizde payoneer kullanıyoruz ancak yt sektöründe değiliz 3 aydır filan kullanıyoruz ödemelerimiz bireysel kullanıcılardan geliyor bize de sıkıntı yaratmasın?

Evet şuan deli ettiler beni YouTube kanalı diyorum halen wep sitenizin performans resmini atın diyo bi yardımcı olunolun nerenin resmini aticagim birde payoneer alternafi bi sistem yokmudur

Bu sıkıntı sadece yt sektöründen alınan ödemeler için mi geçerli acaba? Bizde payoneer kullanıyoruz ancak yt sektöründe değiliz 3 aydır filan kullanıyoruz ödemelerimiz bireysel kullanıcılardan geliyor bize de sıkıntı yaratmasın?

Google ile alakalı bence hocam. Biz de 3 aydır alıyorduk, bu ay ilk kez sıkıntı çıktı zor çözdük.

Arkadaşlar merhaba,

Payoneer ile ödeme alınabileceğini Amerika'dan, Almanya'dan, İngiltere'den daha önce anlatmıştım sizlere; ancak yakın bir tanıdığım son iki ödemesinde çok büyük zorluk çekti. Belli bir miktarı geçtiğinde bizden hem Youtube kanal linklerini istediler, hem kanalların kanal hakkında kısmına mesaj yazdırarak ödeme onayı verdirttiler. Spamdan kapandığı için başka kanalları gösterdik kazanç kısmını vs fotoğrafladık, boş olduğu için kanal da son kez ödeme yaptıklarını söylediler, ardından da hesabımızı kapattılar. Ödememiz kalmadı; ancak ilerde çok fazla sıkıntı çıkabileceğini düşünüyorum. Bu nedenle kullanmayın demiyorum; ancak bilginize sunmak istedim. Böyle bir durum var. Sizin de başınıza gelebilir diye bilgi vermek istedim. İyi çalışmalar herkese.

Hocam bi yardımcı olur musunuz bende alamadım

Abi bu nasıl saçmalıktır ödeme gelmiş nereden geldiğinin önemi varmı? :( bende önümüzdeki hafta 3. pinden sonraki gün yüklü ödeme almayı planlıyordum aynı şey başıma gelirse mahvolurum, heleki bahsettiğiniz gibi ödemeyi google'a geri gönderirlerse o parayı unutalım zaten.. Bu problemi iyi kötü atlatıp bir alternatif bulmak gerek.

adsense banı derken bide bu cıktı basımıza :) 3-4 gün sonra pin giriceğim acaba ne gibi sorunlar beklicek bizi:/

Abi bu nasıl saçmalıktır ödeme gelmiş nereden geldiğinin önemi varmı? :( bende önümüzdeki hafta 3. pinden sonraki gün yüklü ödeme almayı planlıyordum aynı şey başıma gelirse mahvolurum, heleki bahsettiğiniz gibi ödemeyi google'a geri gönderirlerse o parayı unutalım zaten.. Bu problemi iyi kötü atlatıp bir alternatif bulmak gerek.

adsense banı derken bide bu cıktı basımıza :) 3-4 gün sonra pin giriceğim acaba ne gibi sorunlar beklicek bizi:/

usa adsense mi sizinde arkadaşlar ?

payoner de gitti desenize
kötü oldu bu web için kullanılabilirde yt için büyük sıkıntı hemde

Arkadaşlar merhaba,

Hocam belli bir miktarı geçince istediler demişsinizde miktar nekadar? Buradan belirtmenizin sakıncası varsa pm alabilirmiyim? Birde size mailmi gönderdiler sorun ile alakalı yoksa parayı çekerkenmi sıkıntı yaşadı arkadaşınız?

Hocam belli bir miktarı geçince istediler demişsinizde miktar nekadar? Buradan belirtmenizin sakıncası varsa pm alabilirmiyim? Birde size mailmi gönderdiler sorun ile alakalı yoksa parayı çekerkenmi sıkıntı yaşadı arkadaşınız?

Usta geçen dönem 8k tl ye denk gelen parada problem yaşamadık 2k tl'de gelen parada bu dönem problem yaşadık. Google parayı gönderdi, 3 gün sonra mail attılar bize. Para geldi ama biz onay vermezsek kullanamazsınız, bize websitenizi gönderin, onay sayfası oluşturun websitenizde diye vs. tarzında. Biz sonra dedik websitesi değil youtube kanalı. O zaman youtube kanalınızı atın dediler. Ama kapanmıştı kanal, öyle olunca benzeri kazanca sahip başka boş bir kanal bulduk. Sonra dediler oradakinin adı niye senin adından farklı kanal sahibinin adı. Biz de kanal sahibi değil o kanala o ismi verdim ben fantezisine dedik. Sonra video neden yok dediler, hepsi ayrı ayrı mailleşme birkaç sefer. Sonra hakkında kısmına payoneer'den para almayı kabul ediyorum yazmamız gerekti. Neyse bu kadar uzun şeyler sonrası parayı aldık. İki üç gün sonra hesaplarımız da kapandı, ödeme aldıktan sonra ama. :)

Usta geçen dönem 8k tl ye denk gelen parada problem yaşamadık 2k tl'de gelen parada bu dönem problem yaşadık. Google parayı gönderdi, 3 gün sonra mail attılar bize. Para geldi ama biz onay vermezsek kullanamazsınız, bize websitenizi gönderin, onay sayfası oluşturun websitenizde diye vs. tarzında. Biz sonra dedik websitesi değil youtube kanalı. O zaman youtube kanalınızı atın dediler. Ama kapanmıştı kanal, öyle olunca benzeri kazanca sahip başka boş bir kanal bulduk. Sonra dediler oradakinin adı niye senin adından farklı kanal sahibinin adı. Biz de kanal sahibi değil o kanala o ismi verdim ben fantezisine dedik. Sonra video neden yok dediler, hepsi ayrı ayrı mailleşme birkaç sefer. Sonra hakkında kısmına payoneer'den para almayı kabul ediyorum yazmamız gerekti. Neyse bu kadar uzun şeyler sonrası parayı aldık. İki üç gün sonra hesaplarımız da kapandı, ödeme aldıktan sonra ama. :)

vallahi sıkıntıymıs ya benim kanal açık :) bu ay alıp parayı tası tarağı tr adsenseye taşıyayım en iyisi :) pin için aldık kimlik ile dogrulicaz bi artısı kalmadı abd adsensenin :)

Bu anlattığınıza göre benim sorun yaşayacağım net. :( hadi bu ayki ödemeyi alırsam önümüzdeki ay adsense kesinleşince ödemeyi nereye alıcam birde o var :( Önümüzdeki hafta ne gibi sorunlar yaşıyacağımı çok merak ediyorum payoneer kartımda yok kart gelene kadar hesap kapatılırsa 4 haneli dolar uçup gidecek ozaman :(

yakında bankalarda kanal adresi isterse hiç şaşırmam :D

henüz odeme yontemı girilmemıs abd adsensesi var elimde payoner girecektim simdi süpheye düstüm. baska hangi sekılde odeme alabiliriz? fikri olan var mı acaba

[MENTION=12651]niyazi16[/MENTION] ne oldu hocam halledebildinizmi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri