Payoneer Para çekimi ve Kesintilerdeki Tecrübeleriniz

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar payooner ile ilgili bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

1-Sterlin hesap için kart istesem çekebileceğim atm var mı?
2- Euro kart ile çekimde ne kadar kesinti oluyor?
3-Payoonerdeki parayı banka hesabıma alsam hangi banka en uygun kesinti sağlıyor.
4-Euro art ile çekimde en uygun hangi banka atmsi hangisidir?

Arkadaşlar Türkiye'de Atmlerinde sterlin bulunan atmler var mı? Yani payooner sterlin kart ile sterlin bulunan bir atm sterlin çekmek istiyorum.Euro Teb'de var yazarsanız memnun olurum

Arkadaşlar Türkiye'de Atmlerinde sterlin bulunan atmler var mı? Yani payooner sterlin kart ile sterlin bulunan bir atm sterlin çekmek istiyorum.Euro Teb'de var yazarsanız memnun olurum

Teb atmlerinde euro,dolar,sterlin var hocam bazı atmlerde olmuyor o yüzden seçenek olarak karşına çıkmıyor başka atm dene ben de de öyle oldu euro yoktu sadece dolar vardı başka atm baktım euro sterlin var bu defa dolar yoktu.

Teb atmlerinde euro,dolar,sterlin var hocam bazı atmlerde olmuyor o yüzden seçenek olarak karşına çıkmıyor başka atm dene ben de de öyle oldu euro yoktu sadece dolar vardı başka atm baktım euro sterlin var bu defa dolar yoktu.

Hocam sen hiç sterlin çektin mi hocam.Teb atm sterlin çeken arkadaş varsa yazarsa iyi olur yada başka atm den sterlin çeken arkadaşlar.

Diğer sorum ise arkadaşlar payooner sterlin euro kart için bir bakiye olması gerekiyor bunun alt limiti nedir?

Hocam sen hiç sterlin çektin mi hocam.Teb atm sterlin çeken arkadaş varsa yazarsa iyi olur yada başka atm den sterlin çeken arkadaşlar.

Diğer sorum ise arkadaşlar payooner sterlin euro kart için bir bakiye olması gerekiyor bunun alt limiti nedir?

Hocam ben Euro çektim ama sterlin çeken arkadaşlar illa ki vardır çünkü sterlin seçeneği var diğer soruna gelirsek kartta 50 Euro üzeri olacak ki çekim yapabilesin yoksa vermiyor.

ben sterlin veren teb bulamadım maalesef çeken kişide forumda yok galiba

ben sterlin veren teb bulamadım maalesef çeken kişide forumda yok galiba

Hocam az önceki arkadaş yazdı teb euro çekmiş sterlin seçeneği görmüş.Bilmiyorum sterlin olması lazım belki sizin baktığınız atmleri yoktu

Sterlin alan varsa yazarsa iyi olur arkadaşlar teb yada başka banka soru işareti kalmasın kimsenin kafasında

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri