Payoneer'de hiç paranız kaldı mı?

yanlışın var kartsızda parayı cekebilir banka hesabına ve ona sorulan hesabına eklemiş olduğu iban numarasının son 4 hanesi.. yanında doğum tarihini payoneer sifresinide soruyorlar birini yanlış girdiği zaman sistem aktif olmuyor izin vermiyor para cekmesine..
Eski üyelerde öyle yenilerde kart gelmeden çektirmiyor... illa kart numarasını istiyor..
Paramda var
Kare içersine aldıgım yerde 8 haneli payoneer kart var o elimde olmadıgı için bekliyorum
5Lnj65.jpg

Eski üyelerde öyle yenilerde kart gelmeden çektirmiyor... illa kart numarasını istiyor..
Paramda var
Kare içersine aldıgım yerde 8 haneli payoneer kart var o elimde olmadıgı için bekliyorum
5Lnj65.jpg

iyide bak o kare içine aldığın yerin üzerinde ne yazıyor direkt banka hesabınıza para cekme ile ilgili yazı var karenin bir altındada banka hesabını eklemen için yer var sen banka hesabını eklemeyi denedinmi hiç?

Paramda var
5Lnj65.jpg

Aynı ekran bendede varda oradan banka hesabına direk gönderim olması gerekiyor diye biliyodum. Birde kartı bekleyeceksek ohoo işimiz var bununla bizim.
Hesaptaki parayı çekerken herhangi bir isim yanlışı yapmadığınız zamanlarda böyle belge falan istedilermi ödeme yapmak için

Üyeliğini 2 ay öncesine kadar açanlardan kart istemıyor tam süreyi bilmiyom belki 3 ay öncede olabilir..
Ama yeni açtıysanız payoneer sayfasındaki kart başvuru sayfasından kart talebi oluşturun kart geldikten sonra. kart numarası ve para çekme pini oluşturuyorsunuz kart gelmeden çekim yapamazssınız..

Kartım var zaten.Dolar hesabındaki bakiye karta nasıl aktarılacak onu soruyorum..

iyide bak o kare içine aldığın yerin üzerinde ne yazıyor direkt banka hesabınıza para cekme ile ilgili yazı var karenin bir altındada banka hesabını eklemen için yer var sen banka hesabını eklemeyi denedinmi hiç?
Edit malesef sanırım o seçenek sadece eski üyelerde var kart gelmeden hiç birşey yapamıyorsunuz

Son düzenleme:
TL hesabına parayı çektiğimizde hesaptaki parayı otomatik kendisimi çevirip gönderiyor? Sadece tl ekleyebiliyoruz banka hesabını

TL hesabına parayı çektiğimizde hesaptaki parayı otomatik kendisimi çevirip gönderiyor? Sadece tl ekleyebiliyoruz banka hesabını

kendi çeviriyor.para çektiginde şu miktarda $ ı şu kadar tl olarak sana göndericez diye mail geliyor hocam.bende denemedim $ hesabı eklemeyi,tl olarak enparaya çekiyorum her defasında.

Benim iş hepten karıştı. :) dolar hesabına parayı çektim ama mailde transfer edecekleri parayı tl ye çevirmişler. Şu kadar Tl yatacaktır diye.. Dolar hesabına tl yatarsa eğer bu sefer enpara bu parayı dolaramı çevirecek?

Enpara dolar hesabıma çektiğim para Tl ye çevrilip, 26 tl kesinti ile enpara Tl hesabına yatırılmış. Yani yatırdılarda kesinti çok oldu. Büyük bir mebla çeksek doğrayacaklar demekki. TL hesabına çekmek daha mantıklı.

Enpara dolar hesabıma çektiğim para Tl ye çevrilip, 26 tl kesinti ile enpara Tl hesabına yatırılmış. Yani yatırdılarda kesinti çok oldu. Büyük bir mebla çeksek doğrayacaklar demekki. TL hesabına çekmek daha mantıklı.
miktar ne kadardı hocam 26 tl kesmiş

Merhaba payooner prepaid kartım geçen hafta elime ulaştı, hesaba girerek kartı etkileştirdim.kanaldan yatan para payoner kart hesabımın işlemler bölümünde denizbank onaylı yatmış görünüyor payoner hesabımda üstte para görünmüyor kart hesabı ve xxxbank yani denizbank hesabı görünüyor,atm teb yada denizbanktan parayı çekmye kalktığımda para görünüyor ama vermeye gelince lütfen şifrenizi bankanıza onaylatınız diyor burayı anlamadım prepaid kart hesabımın şifresini denizbankamı onaylatmam gerekiyor bilgisi olanlar yazabilirse memnun olurum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri