Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ver adresi 6tl var göndereyim
Hocam Eyvallah Sağolasın'da Arkadaşa Borcum 10 tl![]()
ver hocam mail lazımsa vereyim geri istemez boş boş duruyor zaten
yaw olan varsa 1 tlde bana gönderebilir mi reseller alacaktım 1 tl eksik şimdi çıkıp da karta para yatırmaya üşendim, konu sahibi arkadaşım kusura bakmazsın inş
[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION]; Arkadaş Galatasaraylıymış; bende Fenerbahceli ol işi hal edelim dedim kabul etti, sayın ytpara sosyetesine duyrulur.![]()
[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION]; Galatasaraylıymış; bende Fenerbahceli ol işi hal edelim dedim kabul etti, sayın ytpara sosyetesine duyrulur.![]()
hahahhahahahahahahBakya Koyu Galatasaraylı Olmayabılırım Ama Öyle Şey Bizde Olmaz
![]()
Hemen ekran görüntüsünü paylaşırım bak.Sözünde dur artık sen bir FENERBAHCELİSİN.
![]()
hahahah bende paylasabılırımHedef Benmıyım Tayfun
![]()
Tamam messi.Bu seferlik böle olsun.
hahahahahEyvallah Başkan Buyuksun
Söyle Birşeyde Kendimden Soylim
Benim İsmimi Bilmeyen İnsanlar Messi Diye Çağırıyor Semtte
Çevrede
![]()
İşiniz görülmediyse 10 Lira pp var hocam, enpara 10 lira şeklinde halledebiliriz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.