Paypal 25 TL Yatırma

• Kullanıcı ubus56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

ubus56

Kayıtlı Üye
arkadaşlar paypala kredi kartımı tanıtamadım bir türlü.. yardımcı olacak birisi varmı? benim paypal hesabıma 25 tl yatırıcak bende sizin banka hesabınıza 30 tl yatıracağım.

arkadaşlar paypala kredi kartımı tanıtamadım bir türlü.. yardımcı olacak birisi varmı? benim paypal hesabıma 25 tl yatırıcak bende sizin banka hesabınıza 30 tl yatıracağım.

o parayı paypaldan birine mi gönderecen eger öle yapacaksan eposta adresinin girip gönderiyorsun kredi kartından otomatik çekiyor parayı.

o parayı paypaldan birine mi gönderecen eger öle yapacaksan eposta adresinin girip gönderiyorsun kredi kartından otomatik çekiyor parayı.

hocam kartımı ekleyemedim banka izin vermior filan diyor:) parayı kendi hesabıma yatırıcaktım.

bi paypaldan başka paypala para gönderilebiliniyorsa atayım

komisyona gerek yok, gonderin parayi yatirayim.

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] hocam saolsun yardım etti. arkadaşlar bir sorum olucak bu para benim hesabıma geldi fakat ödemeyi yaparken yine kredi kartı eklememi istiyor kafayı yiyeceğim ya:S

Rica ederim hocam, ben tesekkur ederim. Hocam eger yurtdisina odeme yapacaksaniz, Paypal hesabinizda bakiye olsa da olmasa da sartlar geregi bu odemeyi sizin kartinizdan yapar. Yani once paypal kartinizdan parayi ceker, sonra o firmaya yapar. Bilginiz olsun.

Rica ederim hocam, ben tesekkur ederim. Hocam eger yurtdisina odeme yapacaksaniz, Paypal hesabinizda bakiye olsa da olmasa da sartlar geregi bu odemeyi sizin kartinizdan yapar. Yani once paypal kartinizdan parayi ceker, sonra o firmaya yapar. Bilginiz olsun.

tüh bunu bilmiyordum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri