Paypal 6 Aylık Kısıtlama Doldu

Delta

Kayıtlı Üye
Paypalın 6 aylık geçici kısıtlaması doldu. Daha önce başına gelen bundan sonra nasıl bir süreçle devam ettiler. Parayı nasıl çektiler? Sıfır bir paypal hesabına göndersem olur mu?

Hocam benim hesabımı 45 bin sınırlandırdılar. Hesabın sınırlandırıldığı saate göre 45 günün sonunda hesabıma mail geldi sınırlama kalktı diye fakat sadece parayı çekme sınırlaması kalktı para gönderme vs. her şey kapalıydı çektim parayı duruyo hesap öyle hala.

Paypalın 6 aylık geçici kısıtlaması doldu. Daha önce başına gelen bundan sonra nasıl bir süreçle devam ettiler. Parayı nasıl çektiler? Sıfır bir paypal hesabına göndersem olur mu?

Hocam paypal hesabınıza girin destek kısmında kod kısmı var tek kullanımlık onu alıp hafta içi paypalı arayın durumu anlatın yardımcı olsunlar

Hocam benim hesabımı 45 bin sınırlandırdılar. Hesabın sınırlandırıldığı saate göre 45 günün sonunda hesabıma mail geldi sınırlama kalktı diye fakat sadece parayı çekme sınırlaması kalktı para gönderme vs. her şey kapalıydı çektim parayı duruyo hesap öyle hala.

Hocam paypal hesabınıza girin destek kısmında kod kısmı var tek kullanımlık onu alıp hafta içi paypalı arayın durumu anlatın yardımcı olsunlar

sadece içindeki parayı çekebildim ben. parayı çek yeni bir paypal aç.

Ad soyad ile banka hesabındaki ad soyad uyumlu değil yalnız bankaya çekemem muhtemelen. Yeni bir paypal açıp oraya göndersem (4 haneli) oraya da kısıtlama gelir mi?

Ad soyad ile banka hesabındaki ad soyad uyumlu değil yalnız bankaya çekemem muhtemelen. Yeni bir paypal açıp oraya göndersem (4 haneli) oraya da kısıtlama gelir mi?

Yeni oldugu için gelir
büyük ihtimal tanıdıgın güvendigin aktif paypalı olan birine yolla sana
ona göre o yollasın

dediğim gibi benim paypalı sadece hesabınıza parayı çekebilirsiniz diyerek açtılar. başka birine parayı yollayamazdm. sizdeki durumda aynı olabilir.

Hocam müşteri hizmetlerini arayın saat öğle 5 e kadar açıklar.

Hocam mail veya tel ile söyleyin, eğer yeni bir paypalınız varsa oraya atar çekersiniz veya direk bankaya çekmek istediğinizi falan söyleyin. Ben sınırlanan hesaptan o şekilde çektim.

Yeni oldugu için gelir
büyük ihtimal tanıdıgın güvendigin aktif paypalı olan birine yolla sana
ona göre o yollasın

dediğim gibi benim paypalı sadece hesabınıza parayı çekebilirsiniz diyerek açtılar. başka birine parayı yollayamazdm. sizdeki durumda aynı olabilir.

Hocam müşteri hizmetlerini arayın saat öğle 5 e kadar açıklar.

www.ytpara.com/paypal-alis-satis-ve...pal-hesabindaki-parayi-6-ay-sonra-cektim.html

Ban tecrübeleri benden sorulur
Adsenseye ban
PayPal ban
Banka ban

Ban hakkında bütün sorularınız cevaplanır ��

Hocam mail veya tel ile söyleyin, eğer yeni bir paypalınız varsa oraya atar çekersiniz veya direk bankaya çekmek istediğinizi falan söyleyin. Ben sınırlanan hesaptan o şekilde çektim.

Banka hesabına çekme konusunda bana verdikleri bilgi ad, soyad uyumlu olmadığından mümkün olamayacağını söylediler.

İyi o zaman şu mail adresine gönderin dedim. O da mümkün değil biz müdahale edemiyoruz dediler. Şimdi ben gönderirim yanlış birşey yaparım gene kısıtlarlar sinir olurum. :) Ben direk onaylı eski bir arkadaşın hesaba göndersem olur mu?

hocam başka birinin paypalına parayı yollayamazsınız büyük ihtimal. gelen mailde sadece parayı çekebileceğiniz mi yazıyordu. ben de bu durum vardı. sadece bankama çekebiliyordum. aynı isimle banka hesabı açacaksın o zaman. İnşallah sallama değildir.

hocam başka birinin paypalına parayı yollayamazsınız büyük ihtimal. gelen mailde sadece parayı çekebileceğiniz mi yazıyordu. ben de bu durum vardı. sadece bankama çekebiliyordum. aynı isimle banka hesabı açacaksın o zaman. İnşallah sallama değildir.

Sallama işte hocam sorunda orada. 45 gün falan diyor bir de 45 gün sonunda otomatik olarak tamamen içindeki parayla beraber mi kapanıcak hesap?

Sallama işte hocam sorunda orada. 45 gün falan diyor bir de 45 gün sonunda otomatik olarak tamamen içindeki parayla beraber mi kapanıcak hesap?

hocam ben sizin olayı hala anlayamadım. şimdi sizin paypalın 180 gün sonunda kısıtlaması kalktı değil mi. bu 45 gün ne oluyor onu anlamadım.
siz birde isimi sallama yapmışsınız bankayada çekemiyorsunuz. başka paypalada yollayamıyorsunuz değil mi . o para boşa gidecek gibi o zaman bir 4 haneydi galiba yazık oldu o zaman.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri