Paypal Açarken Dikkat Etmeniz Gereken

azat_usta

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ustanetwork.com
Selamun Aleyküm;

Bir çoğumuzun paypalı blocklanmıştır, yani hesaplarımız sınırlandırılmıştır, Bunun en büyük nedenleri hesap türümüzün yanlış açılmasıdır. Hesap türü açarken dikaktli olur, Bir çok arkadşaımız "PREMİER" yada "TİCARİ" hesap açıyorlar bilip yada bilmeden, bu iki hesap türünden "PREMİER" bireysel hesap ancak ticaret yapan bir bireysel hesap, yani şirketim yok ama kişi olarak satış yapıyorum, ve çoğu kişinin hesabıda bu, bu yüzden paypal hesaplarımız sınırlandırılıyor.

NY2rAY.png

Resimde olduğu gibi olmalı hesap durumunuz.

Budurumda değilse, aşağıdaki adımları uygulayarak hesap durumunuzun bireysel olarak değiştirilmesini talep edebilirsiniz.

https://www.paypal.com/tr/webapps/helpcenter/helphub/home/

Yukardaki linke tıklayın sonra sırasıyla işlemleri yapın.

lBNvgB.png

EQA5jv.png

İşlem tamamdır, yaklaşık bir saat sonra paypal hesabınız "BİREYSEL" olarak değiştirilir, ve hesap sınırlandırılması ortadan kalkmış olur.

Herkese Bol Kaançlar

evet azat_usta haklı sanırım, paypal yardım bölümünde hesap nasıl yükseltiilir sayfasında şu yazıyla karşılaştım; açık açık yazmışlar adamlar:

PayPal hesabınızı hangi hesap türüne yükseltmek istediğinizi seçin.
Şirketiniz şahıs şirketiyse Premier hesap seçeneğini tercih edin.
Kurumsal kimliğinizle veya tüzel kişilik olarak faaliyet gösterecekseniz Ticari hesap seçeneğini tercih edin.

https://www.paypal.com/tr/webapps/h...tionId=FAQ1317&topicID=ACCOUNT_TYPES_CA&m=TCI

Son düzenleme:
[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] hocam ne işe yarıyor hesabı bireysel yapmak?

kaç senedir premier kullanıyordum şimdi bireysele mi çevirsem ki kararsız kaldım bak :S

birde paypal kredi kartı onayı yaptırmıştım o gidermi bunu yaparsam [MENTION=9487]azat_usta[/MENTION]

benim ki de premiermiş peki fark ne ? onu merak ettim bende bireysel olmasını talep ettim

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] hocam ne işe yarıyor hesabı bireysel yapmak?

Hesabınız bireysel olunca, ortada herhangi bir satış olmamış oluyor bu sayede hesabınız sınırlandırılmaz, gelen ödemeler için sizden ödeme nerden geldi vs diye kanıt istenmez, yada şirket vs bilgileriniz istenmez, Bireysel dışındaki hesaplar şirket hesbaıymış gibi görünür ve belge isterler

Hocam paylaşım için teşekkürler lakin kafama takılan bir nokta var.

Bu hesap türlerinin tanımlarını okuduğumda , '' Binlerce sitede kredi kartı veya banka bilgilerinizi paylaşmadan ve ücret ödemeden alışveriş yapabilir, düşük ücretlerle ödeme alabilirsiniz. '' gibi bir tanım yapmışlar. Bizler yeri geliyor çok yüksek meblalar alabiliyoruz partnerlerden. Öyle olduğu zaman bir problem çıkmaz mı ?

Screenshot by Lightshot

benim ki de premiermiş peki fark ne ? onu merak ettim bende bireysel olmasını talep ettim

Bireysel dışındaki hesaplar, şirkey hesabı gibi gzükür yani, bir satış yapıyorsunuz ve buna karşılık olarak bir ödeme alıyorsunuz gibi, ancak bireysel olursa böyle bir dert kalmıyor. Normal bir kullanıcı gibi gözkürsünüz ve zorluklarla karşılaşmazsınız

bunu daha önce kullanan var mı? limit gelmesin hesaplara bu sefer?

Hesabınız bireysel olunca, ortada herhangi bir satış olmamış oluyor bu sayede hesabınız sınırlandırılmaz, gelen ödemeler için sizden ödeme nerden geldi vs diye kanıt istenmez, yada şirket vs bilgileriniz istenmez, Bireysel dışındaki hesaplar şirket hesbaıymış gibi görünür ve belge isterler
benim hesabım sınırlandırılmıştı bir kere belgeleri falan yolladım şimdi bireysel yapsam benim için de iyi oulur mu?

Hocam paylaşım için teşekkürler lakin kafama takılan bir nokta var.

Bu hesap türlerinin tanımlarını okuduğumda , '' Binlerce sitede kredi kartı veya banka bilgilerinizi paylaşmadan ve ücret ödemeden alışveriş yapabilir, düşük ücretlerle ödeme alabilirsiniz. '' gibi bir tanım yapmışlar. Bizler yeri geliyor çok yüksek meblalar alabiliyoruz partnerlerden. Öyle olduğu zaman bir problem çıkmaz mı ?

Screenshot by Lightshot

İşte eğer yüksek ödeme alırsanız yada yanlışlıkla paypalınıza farklı bir ipten girip işlem yaptığınızda hemen hesabınız sınırlandırılır ve sizden bilgiler belgeler istenir, bu belgelerde hesap durumuan göre değişir. Bireysel hesabın tanımındada diyor normal bir kişi gibbi para alıp gönderebilirsiniz, Premierde ne diyor, kişisel bir satıcı konumunda olanlar için, satıcı yine aynı şekilde.

En uygun hesap türü biz partnerden ödeme alanlar için "BİREYSEL" HESAP TÜRÜDÜR.

bunu daha önce kullanan var mı? limit gelmesin hesaplara bu sefer?

Benim 2 hesbaım bireysel biri premierdi bireysellerde gerekli belgeler sadece kimlikti ancak prmeierde banka, kredi kartı ekstresi adres spatı vs vs istedindi yollamama rağmen hesabım sınırlandırıldı ve hesabı sınırlanan tüm arkadaşların hesap türü premier yada ticaretti bu neden sınırlanmalar geldi. Bunu önlemek için sizlere bilgi verdim

Arkadaşlar ciddi ciddi herkes ticari mi yapmış ya bende diyorum paypal neden sınırlama getiriyo babalar gibi bireysel yapın kafanız rahat olsun limit derdi yok ayrıca.

hesaba sınır gelse ne olacak ki? hemen açılıyormuş kanıtlayınca.

böyle bireysel yapınca kardeşim bu paralar nerden geliyor madem kendi çapında birisin demezler mi adama?

birde paypal kredi kartı onayı yaptırmıştım o gidermi bunu yaparsam [MENTION=9487]azat_usta[/MENTION]

youtubeden yada partnerden gelen para için sizden kanıt isterler yoksa, kanıt vs sunamazsanız hesabınız sınırlandırılır

hocam bu sorumu da cevaplarsanız sevinirim :) bu arada siz ne zamandır bireysel kullanıyorsunuz sonra aynı sorunla burada da karşılaşmayalım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri