Paypal Aylık Limit

Ali Tahsin

Kayıtlı Üye
Bunun hakkında bilgileri araştırdım forumda lakin bulamadım..

Arkadaşlar hesap kartına aylık çekim limitinin 750 TL olduğunu biliyorum ama awesomeness in sitesinde bir adamın açtığı konuda paypal limiti dolmuş ve o paypala para aktarılamıyormuş bu nedenle yeni paypala gönderin paramı diyor..

Benim merak ettiğim bununda mı belli bir limiti var?

Örnek veriyorum partner bir kanalımdan $10000 kazansam (kazanamamda örnek işte :D ) bu parayı alamayacak mıyım? Bunun limitleri hakkında bilgi verirmisiniz acaba?

hesabın kredi kartıyla onaylı olduğu sürece limit yok.

1- "kişisel" hesabı kredi kartı ile onaylarsın
2- hesabı kişisel'den "iş (business)" hesabına yükseltirsin...

tüh kredi kartı kullanmıyorum ben işe bak. Neyse bir şekilde hallederim sanırım.

Bilgilendirmeler için teşekkür ederim arkadaşlar

yeterli,kredi kartı dışında birşey yapmana gerek yok,onu niye yazmış arkadaş anlamadım.
kredi kartı kullanmıyorsan bu işi yapanlar var sana sanal kart sağlarlar rahatlıkla onaylatırsın hesabını tam bilmiyorum ama 10 lira civarı bir işlem.

Sanal kredi kartıyla onaylayan kişiler war 10 tl fln r10 da bulabilirsin

sadece 1.si yetmiyormu hocam .
eğer aylık işlem hacminiz 10.000$'ın altındaysa evet 1. adım yeter

diğer durumda ise yetmez.

1. adım size sadece aylık 10.000$ işlem hacmi sağlar.
zaten 1 ayda 10k $ işlem hacmini doldurursanız paypal sizden otomatik business hesaba yükseltmenizi ister. Aksi halde geçici olarak hesabınızın işlem yapması engellenir.

eğer aylık işlem hacminiz 10.000$'ın altındaysa evet 1. adım yeter

diğer durumda ise yetmez.

1. adım size sadece aylık 10.000$ işlem hacmi sağlar.
zaten 1 ayda 10k $ işlem hacmini doldurursanız paypal sizden otomatik business hesaba yükseltmenizi ister. Aksi halde geçici olarak hesabınızın işlem yapması engellenir.

Bireysel kullanıcılar geçebiliyormu business e yoksa iş yeri vs. gibi bişey mi gerekiyor.

zaten aylık 10k lara geldimi alternatif yöntemler sunuyor şirketler en basiti banka hesabına çekim yapılır yeterki o para kazanılsın:)

yeterli,kredi kartı dışında birşey yapmana gerek yok,onu niye yazmış arkadaş anlamadım.
kredi kartı kullanmıyorsan bu işi yapanlar var sana sanal kart sağlarlar rahatlıkla onaylatırsın hesabını tam bilmiyorum ama 10 lira civarı bir işlem.

Hocam bu sanal kart olayından problem olmaz değil mi? Ne bileyim hesap kapatılması, hesap çalınması gibi gibi

yok üstad yıllardır kullanılan yöntem bu hiçbir sakıncası yok paypal açısından.

Hesap güvenliği zaten her zaman sana bağlı sanal kart kullanmanın bununla bir ilgisi yok.

yok üstad yıllardır kullanılan yöntem bu hiçbir sakıncası yok paypal açısından.

Hesap güvenliği zaten her zaman sana bağlı sanal kart kullanmanın bununla bir ilgisi yok.

Çok teşekkür ederim, bu şekilde yapan birini bulup halledeyim ben o zaman

Bireysel kullanıcılar geçebiliyormu business e yoksa iş yeri vs. gibi bişey mi gerekiyor.

Bir dönem business hesap kullanmıştım, o zamanlar herhangi bir şirket vs olmak gerekmiyordu. Ödemelerde ücret düşük oluyordu o yüzden geçmiştim. Ancak aylık ücreti biraz fazlaydı. Tekrar downgrade etmiştim hesabı bireysele.

Şu anda ücretlendirme nasıl bilmiyorum. Ama aylık 10k'nın üstüne çıkınca sizi otomatik business hesap yaptırıyor paypal...

Arkadaşlar konuyu upluyorum bu nedenle kusuruma bakmayın lütfen..

R10 a üyelik için davetiye kodu gerekiyor, üye olamadım. Benim bu işi acilen çözmem gerekiyor. Var mı bana sanal kart sağlayabilecek bir tanıdığınız?

Birde merak ediyorum paypalım şuan sadece banka hesabı onaylı ve bu ay Awesomenessden 600 dolar alacağım var.. Bu parayı awesomeness paypalıma gönderemez mi şimdi limitlerimden dolayı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri