Paypal da gizli para gönderme

• Kullanıcı gurkan1991
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

gurkan1991

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bi arkadaşımın durumu bozuk ve para kabul etmiyor. Bende dolaylı yoldan burs diye bi para yolluycam. Paypal dan para yollasam acaba beni bulma şansı var mıdır veya bunu gizli yapmanın bi şekli var mıdır?

yeni paypal hesabı aç rastgele isimle ordan yolla :D

herhangi bir forumda konu aç ve çekilişle 1 kişiye şu kadar para vereceğim de. onada yorum attır. çekiliş ona çıksın :)

hocam en guzeli arkadasiniza diyeceksinizki sana bir burs ayarladim adam verecek bende sana yollayacagim bu adam belki senin sirketteki patronun olur vesaire vesaire arada 1 gun geciktir hissetirme hatta daha iyi olsun diyorsan ogrenci belgesini iste senin adina verecem de

gecen annem anlatti, bizim mahallede bi teyze var, muharrem ayi diye bi seferlik ogrencilere burs verecekmis de. ordan yurursun zaten.

hocam en guzeli arkadasiniza diyeceksinizki sana bir burs ayarladim adam verecek bende sana yollayacagim bu adam belki senin sirketteki patronun olur vesaire vesaire arada 1 gun geciktir hissetirme hatta daha iyi olsun diyorsan ogrenci belgesini iste senin adina verecem de

O yolu denedim de yemedi veya yediremedim hocam. O yüzden böyle bi yöntem yapmam gerek.

---------- Spam Engelliyici 21:01 ---------- Önceki Mesaj 20:59 ----------

gecen annem anlatti, bizim mahallede bi teyze var, muharrem ayi diye bi seferlik ogrencilere burs verecekmis de. ordan yurursun zaten.

Hocam ilk başta para teklif ettiğim için yemez bunları. Benim böyle uzaktan bi şekilde yolamam lazım. Gizli bi şekilde.

Senin arkadasın senden para almıyorsa hiç tanımadığı birisinden paypal hesabına gelen parayı asla kabul etmez. Ki hiç tanımadığı birisinden geliyor, başım derde girer vs die gene almaz. Yine bir şekilde ikna yontemi kullanman gerekir.

hocam net ile bi yorum atacak kadar ilgili değilse paypal hesabı niye var :)

Paypal hesabı yok, banka hesabına yollamak istiyorum paypaldan.

---------- Spam Engelliyici 21:09 ---------- Önceki Mesaj 21:08 ----------

Senin arkadasın senden para almıyorsa hiç tanımadığı birisinden paypal hesabına gelen parayı asla kabul etmez. Ki hiç tanımadığı birisinden geliyor, başım derde girer vs die gene almaz. Yine bir şekilde ikna yontemi kullanman gerekir.

İşte bende onu düşünerek gizli yollamak istiyorum, yani yollayın belli olmasın. Sadece açıklama olarak burs yazsın.

Bu iyi fikirmiş aslında, sağol. :)

---------- Spam Engelliyici 20:59 ---------- Önceki Mesaj 20:58 ----------

Net ile ilgilnen biri değil malesef..

Net ile ilgilenen birisi olmasına gerek yok bi gün çağır eve pc başında takılın orda önceden hazırlamış olduğun konuya bak dur yazayım bize çıkarsa yarı yarı bölüşürüz de. yaz ve çekiliş size çıksın. oldu bitti :)

helal olsun hocam size tebrik ediyorum sizi inş bi şekilde parayı verirsin arkadaşınında ihtiyacını giderirsin

Net ile ilgilenen birisi olmasına gerek yok bi gün çağır eve pc başında takılın orda önceden hazırlamış olduğun konuya bak dur yazayım bize çıkarsa yarı yarı bölüşürüz de. yaz ve çekiliş size çıksın. oldu bitti :)

Her ay düzenli yolluycam parayı, uzun vaadeli bi yöntem lazım yani.

---------- Spam Engelliyici 21:14 ---------- Önceki Mesaj 21:14 ----------

helal olsun hocam size tebrik ediyorum sizi inş bi şekilde parayı verirsin arkadaşınında ihtiyacını giderirsin

Sağolun hocam, inşAllah.

hocam paypal'dan bankaya göndermeniz şart mı peki? neden herhangi bir atm'nin kartsız işleminden yatırmıyorsunuz arkadaşınızın hesabına.

hocam paypal'dan bankaya göndermeniz şart mı peki? neden herhangi bir atm'nin kartsız işleminden yatırmıyorsunuz arkadaşınızın hesabına.

Hocam öyle para yollarken T.C. kimlik no ve numara yazmak şartı var biliyorsunuz ki, isminiz onda direk yazıyor.

Hocam öyle para yollarken T.C. kimlik no ve numara yazmak şartı var biliyorsunuz ki, isminiz onda direk yazıyor.

hocam kuzeniniz falan yok mu yada ne biliyim annenizin tc kimliği ile falan. tabi arkadaşınız ne kadar yakın tüm akrabalarınızı tanıyor mu bilmiyorum ama bu daha kolay bir yol diye söylemiştim. Herhangi bir tanıdıktan tc kimlik no bulmak daha kolay olur. sonuçta illegal birşey yapmıcaksınız.

Youtube işine giricem sende ne tür videolar atayım de fikir versin verdiği fikir tutsun yarısı senin deyin eğer her ay böyle çekersem ortağımsın deyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri