Paypal Depents Oyun adlı kişi yaptığı ödemeyi geri çekti

SelcukAKKUS

Yasaklanmış
Arkadaşlar skypede konuşurken ytpara üyeliğinin oldugunu söylemişti bende hiç sormadım nickini benden mail almıştı ufak bir meblağ parayı geri çekmesi sıkıntı yaratmaz ama forumdan başka birileride olabilir bu kişi ile ticaret yapmış olan.
Skype Adresi: depents
Paypal Gönderdiği Adres: Depents Oyun

Aynisini bana yapti. Youploader satin almisti. 3 gun sonra vazgecip parasini iade istedi, biz de iade ettik. Gecen gun de iade talebinde bulunmus. Ben iade yaptigimi cevap olarak bildirdim Paypal'e .. Hatta ustune aradim, teyit de ettirdim Paypal Musteri Hizmetleri'nden. Kendisine sordugumda ilk once haberim yok dedi. Sonra yanlislikla olmus dedi.. Yani uzun lafin kisasi

Skype'da DEPENTS nickli veya Paypal adresi DEPENTS OYUN adresli kisi DOLANDIRICIDIR..

Kendisinin de yakinda Paypal hesabi sahte bildirimden dolayi da kapanacak..

Allah boyle acizlerden korusun..

Allah islah etsin..

[MENTION=2435]Depents[/MENTION] acil konuya bekleniyorsunuz.

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] bosuna bekleme kardesim. Adama soyledim konu acacagim diye, zaten girmiyorum foruma acsan nolur gibi biseyler soyledi. :)

Paypalda böyle kafasına göre ödeme çekiliyomuydu ya?

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] bosuna bekleme kardesim. Adama soyledim konu acacagim diye, zaten girmiyorum foruma acsan nolur gibi biseyler soyledi. :)

İki gün önce online olmuş, bekleyelim yine biz, işin raconu yapılmış olsun :) Sonra yok kişiye özel muameleymiş yok şu yok bu deniyor abi ;)

ya arkadaslar ne maglum o depents oldugu sımdı bende buradakı moderator yada herhangı bırınızın adına maıl yada skype acamazmıyım derım su forumdanım nıckım bu nerden bılıceksınız o olup olmadıgımı sacmalık bu, bana cogu kısı forum dısından skype uzerınden gelıyor hemen geldıgı forumdan bana pm atmasını soyluyorum pm gonderıyor bakıyorum kı uyelık onun boyle calısarak devam edın az oncede belırttıgım gıbı skypede şu kısıyım forumda dıye o adamı suclayamayız

ya arkadaslar ne maglum o depents oldugu sımdı bende buradakı moderator yada herhangı bırınızın adına maıl yada skype acamazmıyım derım su forumdanım nıckım bu nerden bılıceksınız o olup olmadıgımı sacmalık bu, bana cogu kısı forum dısından skype uzerınden gelıyor hemen geldıgı forumdan bana pm atmasını soyluyorum pm gonderıyor bakıyorum kı uyelık onun boyle calısarak devam edın az oncede belırttıgım gıbı skypede şu kısıyım forumda dıye o adamı suclayamayız

Soyledigin bi bakima dogru ama forumda biraz takildigin zaman kimin kim oldugunu biliyorsun az cok.. Ayrica kimseye de haksiz yere suc atmam ben, bu konuda da icin rahat olsun..

sonuçta üyenin cevap hakkı için bekleniyor değil mi?

Soyledigin bi bakima dogru ama forumda biraz takildigin zaman kimin kim oldugunu biliyorsun az cok.. Ayrica kimseye de haksiz yere suc atmam ben, bu konuda da icin rahat olsun..

kac defa bu forumdakı depents adlı uyeyle ırtıbata gectın ? sana sene yada o haksız ve yahutta haklı demedım hepınızın baktıgı gıbıde aynı acıdan bakmak yerıne olabılecek ıstatıstıgı sunmak ıstedım hepsı bu suclu yada sucsuz ön yargı yapılmasının haksız yere oldugunu dusunuyorum

sonuçta üyenin cevap hakkı için bekleniyor değil mi?

aksını ıddıa ettıgım olmadı ?

kac defa bu forumdakı depents adlı uyeyle ırtıbata gectın ? sana sene yada o haksız ve yahutta haklı demedım hepınızın baktıgı gıbıde aynı acıdan bakmak yerıne olabılecek ıstatıstıgı sunmak ıstedım hepsı bu suclu yada sucsuz ön yargı yapılmasının haksız yere oldugunu dusunuyorum

O istatistigi biz dusunemedigimiz icin boyle iddiali konusuyoruz degil mi? :) simdi senin gazina gelip soz konusu sahis "ben o degilim" derse sasirmam :) o zaman da sucu ustune almayi kabul ediyorsundur umarim?

O istatistigi biz dusunemedigimiz icin boyle iddiali konusuyoruz degil mi? :) simdi senin gazina gelip soz konusu sahis "ben o degilim" derse sasirmam :) o zaman da sucu ustune almayi kabul ediyorsundur umarim?
gereksız konusmaların olmamasını temennı edıyorum, er kısı bu kadar dolandırıcılık yapacaksa olsa ınan bunu senden once akıl etmıstır zaten halıyle burada tartısma cıkarmanını luzumu yok herkes gıbı gerekcemı bıldırdım o kadar farkındaysan suanda 3. kişisin ben konu sahıbıne yazdım

gereksız konusmaların olmamasını temennı edıyorum, er kısı bu kadar dolandırıcılık yapacaksa olsa ınan bunu senden once akıl etmıstır zaten halıyle burada tartısma cıkarmanını luzumu yok herkes gıbı gerekcemı bıldırdım o kadar farkındaysan suanda 3. kişisin ben konu sahıbıne yazdım

Olay bizim basimizdan geciyor fakat yine de olayin disarisinda kaliyoruz. Olayi cozumlemeniz ve verdiginiz cevaplara hayran kaldim. Bence siz golge etmeyin, biz baska ihsan istemiyoruz sizden :)

[MENTION=2435]Depents[/MENTION] hakkında açılan şikayet konusuna davet edilmiştir.
konuyla ilgisi,bilgisi bulunmayanların mesaj girişi yapmaması rica olunur..

Olay bizim basimizdan geciyor fakat yine de olayin disarisinda kaliyoruz. Olayi cozumlemeniz ve verdiginiz cevaplara hayran kaldim. Bence siz golge etmeyin, biz baska ihsan istemiyoruz sizden :)
bız derken ? sız kımsınız acaba burada forumda herkesın bırer aıle bıreyı oldugunu dusunuyorum ayrısı gayrısı yok, olmayanlarında zaten uzaklastırıldıgını bılıyoruz

edit:başka mesaj girmezseniz seviniriz.

bız derken ? sız kımsınız acaba burada forumda herkesın bırer aıle bıreyı oldugunu dusunuyorum ayrısı gayrısı yok, olmayanlarında zaten uzaklastırıldıgını bılıyoruz

edit:başka mesaj girmezseniz seviniriz.

Guzel kardesim sana bu kadar populist olmayi nerede ogrettiler? Az uzak dur rica ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri