Paypal Hakkında Yardımcı Olabilecek Kimse Var Mı?

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selam. Bir süre önce kuzenimin adına Amerikan Paypal hesabı açtım. 1-2 transfer sonrası hesap bloke oldu. İçeride ki mebla 6 ay aradan sonra kullanılabilir hale geldi. İçerdeki parayı öncesinde bağladığım amerikan bankasına ödeme talimatı verdim. Bugun kuzenimden öğrendim banka hesabını kapatmış. İlk sorum hesap kapalı olduğu için para yeniden paypal hesabıma geri yüklenir mi? Şuan bakiye sıfır. 2. sorum ise eski banka hesabını silip, yeni 1 banka hesabı ekleyebilir miyim içeride ki parayı alabilmem adına? Dediğim gibi paypal hesabı sınırlı pek işlem yapamıyorum içersinde. Şimdiden teşekkürler.

Kuzeniniz Paypal ile iletişime geçme şansı yok mu

Yok hocam. Anlamıyor zaten bu işlerden fazla da işin içine sokmak istemiyorum yaşını başını almış birisi.

---------- Spam Engelliyici 22:37 ---------- Önceki Mesaj 22:30 ----------

Yav yok mu şu konu hakkında bilgi sahibi 1 arkadaş. :) 2 cümle ile yol gösterecek altı üstü.

paypal türkiyede serbest iken eğer bankaya para çektin ve banka hesap numarası geçersiz ise para tekrar paypal hesabına geri dönüyordu. ama bir miktar para kesiliyordu. muhtemelen sizde de öyle olacak. 1 hafta bekleyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri