Paypal Hesabı Açıyoruz (UK Lokasyon, Kişisel Hesap)

• Kullanıcı Zeckie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

Zeckie

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Forumdaki bircok kullanicinin paypal uzerinden odeme alma-yollama icin hesap acmaya calistigini gorduk, vpn vps vs ile acilan hesaplarin bir sure sonra kapanmasi sonucu
bircok kullanicinin hesaplarinda paralari kalarak magdur olduguna sait oldum...

paypal hesabi acmak ve hesabin acik kalmasi icin banka hesabi iliskilendirmeniz gerekiyor ve Turk kullanicilarin asil sorun yasadigi nokta tamda burasi oluyor.
Cunku paypal Turkiyedeki faaliyetlerini durdurdugu icin Turk banka hesabina direkt olarak gondermeniz mumkun degil.

Bu sorunlari gecebilecek bir yontemimiz var ve paypal kisisel hesap acilmasi konusunda hizmet vermeye basladik.

Ne yapmaktayiz?

1. Paypal kisisel hesabinizi aciyoruz.
2. Paypal da kullanmak uzere ingiltere uzerinden sanal banka hesabi aciyoruz ve hesabinizi ve gelen temassiz ozellikli mastercard bilgilerinizi paypal hesabiniza ekliyoruz.
3. Paypal ve sanal banka hesabinizi kullanmak uzere ingiltere fiziksel kart ile bu hesaplarinizi kullanima aciyoruz (ayrica sanal bankayi kullanabilmek icin ingilterede ikametgah etmeniz ve uk hattiniz olmasi gerekiyor)
4. Gelen banka kartinizi ve sim kartinizi adresinize gonderiyoruz (kartinizi buradan gonderdigimizde elinize ulasmasi ortalama 1 hafta suruyor)

Sorabileceginiz sorular.

S1. Acilan hesaplari Turkiyede kullanabilirmiyim herhangi problem aksaklik olurmu?
C1. Hesaplar siz ingilterede ikamatgah ettiginizi gosterir sekilde acmaktayiz, adres olarak bizim adreslerimizi, UK banka hesabi-banka karti ve size ait fiziksel ingiliz hattiyla kullanacaginiz icin
herhangi problem yasamayacaksiniz

S2. Gelecek banka karti ile Turkiyede alisveris yada nakit cekimde kullanabilirmiyim?
C2. Kartinizi Turkiyede alisverislerinizde komisyonsuz olarak kullanabilirsiniz, nakit cekimlerinde aylik 200 sterline kadar 0 komisyon fakat Turkiyede bulundugum zamanda garanti bankasindan nakit cektigimde %2 garanti bankasi komisyon koymaktaydi.

S3. Paypaldaki parami nakit olarak cekmenin baska yolu varmi? (Yuklu miktarda cekim yapacak arkadaslar icin tavsiye ederim)
C4. Paypaldaki paranizi cekmek icin baska bir yolda paranizi bizim size ulastirdigimiz banka kartina aktarip, sonrasinda transferwise ile Turk banka hesabiniza cok ufak islem ucretiyle cekimini yapabilirsiniz.

S4. Paypaldaki yada banka hesabimdaki parayi birbirine transfer etmem nekadar surmektedir?
C4. 2-3 saniye icinde transferiniz bankadan paypala yada paypaldan bankaya transfer edilmekte.

S5. paypaldan ingiliz banka hesabima yada banka hesabimdan paypala transfer ucreti nedir?
C5. Herhangi bir ucret yok ve aninda diyebiliriz (1-3 saniye kadarcik

Paypal business hesabi acmak isteyen arkadaslar icin malesef suan bussines hesabinin isleyis tarzini bilmedigimden dolayi yardimci olamiyoruz fakat takipte kalin test ve arastirmalarimiz suruyor.

Onemli not: Pasaport zorunlu degildir, yeni Turk kimlikleriyle sanal banka basvurusunda kullanabilirsiniz

Verdigimiz bu hizmetin ucreti 300TL + kargo(7Pound) dir. Ayni adreste bulunan kullanicilar icin kartlarinizi ve dosyalarinizi birkerede yollayacagim icin ikinci her hesap icin 100TL indirim uygulanacaktir.

Islemlere basladiktan sonra iade mumkun degildir.
Yapilan islemler yasaldir.
Bu hizmetimizde ref verme sansimiz malesef yoktur.

Referans musterilerimiz ve diger yazismalarimiz icin R10 uzerindeki konumuzu buradan inceleyebilirsiniz

Iletisim icin `whatsapptan` ulasabilirsiniz
05426589853

Son düzenleme:
Mesajım bulunsun business lazım olacak

Güzel hizmet ama 3. mesajında 300 küsür lira para istiyorsunuz ref yok diyorsun biraz acımasız olmuş

Güzel hizmet ama 3. mesajında 300 küsür lira para istiyorsunuz ref yok diyorsun biraz acımasız olmuş

Merhaba,
Yeni basladigimiz bir girisim degil, baska bir wm forumda uzun zamandir hizmet verdigimiz bir konu ancak henuz ytpara hesabimizda paylasima basladik.
R10 uzerinden ayni konu basligini aratirsaniz referanslarimiza gorebilirsiniz.

Iyi calismalar

İlk başta konuyu görünce heyacanlanmıştım.Business paypal sandım.

Şimdi business hesap aldık (sizinki business bile değil).10K 20K oldu paypal şirket bilgileri isityor önemli olan o. Ybancı forumlarda sitelerde 20-30 dolara business paypal hesabı verenler bile vardı,tüm belgeleri ile.

idarelik paypal'ı şimdi herkes açar hocam.Önemli olan paypal belge isteğinde o belgeleri vermek.

İlk başta konuyu görünce heyacanlanmıştım.Business paypal sandım.

Şimdi business hesap aldık (sizinki business bile değil).10K 20K oldu paypal şirket bilgileri isityor önemli olan o. Ybancı forumlarda sitelerde 20-30 dolara business paypal hesabı verenler bile vardı,tüm belgeleri ile.

idarelik paypal'ı şimdi herkes açar hocam.Önemli olan paypal belge isteğinde o belgeleri vermek.

Merhaba,
business degil kisisel hesap acmaktayiz sadece, bahsettiginiz business hesap satan arkadaslar ps ile duzenlenmis belgeler ile business olduklarini paypala ibraz ediyorlar fakat cogunlukla tespit edilip hesaplar blokeleniyor. Bizim icin onemli olan hizmet verdigimiz adet degil, kisilerin magduriyet yasamamasi.

son cumlenizde idarelik paypal demissiniz, isterseniz konunun tamamini okuyun.

Iyi calismalar

Merhaba,
Yeni basladigimiz bir girisim degil, baska bir wm forumda uzun zamandir hizmet verdigimiz bir konu ancak henuz ytpara hesabimizda paylasima basladik.
R10 uzerinden ayni konu basligini aratirsaniz referanslarimiza gorebilirsiniz.

Iyi calismalar

r10'da üyeliğim var arattım bulamadım paylaşır mısınız buradan linkini bi incelemek istiyorum.

burada r10 linki paylaşmak yasak değil paylaşabilirsiniz

Belge istediğinde ne yapabiliriz sürekli işlemlerde bilgi verebilirmisiniz bu konuda

r10'da üyeliğim var arattım bulamadım paylaşır mısınız buradan linkini bi incelemek istiyorum.

burada r10 linki paylaşmak yasak değil paylaşabilirsiniz

Merhaba,
r10 konumuza asagidaki linkten ulasabilirsiniz.
https://www.r10.net/webmoney-paypal...esabi-aciyoruz-uk-lokasyon-kisisel-hesap.html

---------- Spam Engelliyici 08:06 ---------- Önceki Mesaj 07:58 ----------

Belge istediğinde ne yapabiliriz sürekli işlemlerde bilgi verebilirmisiniz bu konuda

Merhaba,
kisisel hesabinizin limitlerini kaldirmak icin zaten sanal banka hesabi ve gelen master cardinizi paypala tanittiktan sonra paypal icin UK icinde yasayan standart bir kullanici oluyorsunuz. Kisisel hesapta ebay vs sitelerden urun satisi yapabilirsiniz fakat bu yuklu miktarlarda olmamali, ornegin aylik 10K pound satis yapicam ben diyorsaniz paypalda sizden hesabinizi business olarak cevirmenizi ve bu business nedir ne degildir diyerek sirketiniz ile ilgini belgeler talep ediyor.

Konunun basligindada dedigimiz gibi `sadece kisisel hesap` konusunda yardimci olmaktayiz.

Yanlış anlamayın hocam ama arkadaş Belge istediğinde ne yapabiliriz sürekli işlemlerde bilgi verebilirmisiniz diye sormuş ama cevap alamadım.Sizin yaptıklarınız yapılır sabit tel no bulunur, banka hesabıda halledilir.

En önemlisi kimlik vs istediğinde ne yapıyorsunuz ?

Yanlış anlamayın hocam ama arkadaş Belge istediğinde ne yapabiliriz sürekli işlemlerde bilgi verebilirmisiniz diye sormuş ama cevap alamadım.Sizin yaptıklarınız yapılır sabit tel no bulunur, banka hesabıda halledilir.

En önemlisi kimlik vs istediğinde ne yapıyorsunuz ?

Merhaba,
kusura bakmayin gozumden kacmis sanirim.

kimlik istediginde zaten kendi yeni tip Turk kimliginizi, adres onayi vs istediginde banka statementinizi kullanabilirsiniz. isletme (business) hesabi olmadiginiz icin paypalin kisisel hesaptan talep edebilecekleri zaten bunlardan ibarettir. konuda belirttigimiz gibi sadece kisisel hesap acma konusunda yardimci olmaktayiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri