Paypal Hesabı Kapanırmı

• Kullanıcı Vegas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

Vegas

Yasaklanmış
Paypal hesabıma yakın tarihte 600 dolar para gelicek Paypalım onaylı acaba bi sorun sıkıntı olur mu diyelim sorun oldu hesap kapandı o parayı Paypal dan alabilir miyim bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim teşekkürler

ilk defamı Quizden PP ına para alıcaksın, diğer ödemelerde bir aksilik olduda beklediğin oldumu ? eğer olmadıysa o parayı alırsın.

ilk defamı Quizden PP ına para alıcaksın, diğer ödemelerde bir aksilik olduda beklediğin oldumu ? eğer olmadıysa o parayı alırsın.

bütün hesaplar banka hesabına kayıtlı bunu unutmuşum değiştirmeye şuan bi tıkanıklık yok paypala almıştım daha önce ama hiç bu kadar yüklü değildi

Sadece başlığı okudum kapanır. Bloke olur. Paranı alamazsın. Falan filan işte paypal sorundur her zaman... Paranı beklerken alamıcakmış gibi bekle işin ucunda paypal varsa...

Son düzenleme:
Sadece başlığı okudum kapanır. Bloke olur. Pramanı alamazsın. Falan filan işte paypal sorundur her zaman... Paranı beklerken alamıcakmış gibi bekle işin ucunda paypal varsa...

kanal geçen ay 6 dolar getirmişten bu ay 100 katına çıktı bende 5 6 dolar diye hiç umursayıp değiştirmedim görücez bakalım umarım bi sorun çıkmadan hallederim

kanal geçen ay 6 dolar getirmişten bu ay 100 katına çıktı bende 5 6 dolar diye hiç umursayıp değiştirmedim görücez bakalım umarım bi sorun çıkmadan hallederim
Quizse ve Life ise sıkıntılı.. Quiz veya Life paypalda sıkıntılı ama diğer partnerlerse alırsın..

bütün hesaplar banka hesabına kayıtlı bunu unutmuşum değiştirmeye şuan bi tıkanıklık yok paypala almıştım daha önce ama hiç bu kadar yüklü değildi
PP de bloke olan dolarlar Quizin kendi şirket hesabından gönderdiği paralardı ve Quiz adına PP bunu sorguladı sonuç alamadıklarını sınırlandırdı, eğer daha önce PP sana bu ödemeleri neden nereden aldın diye sorun çıkartmadıysa şimdide çıkartmicaktır çünkü, ödemeler şuanda Quiz in ana gerçek garantör şirketi tarafından ödeniyor ve o şirketi uluslararası olarak geçerliliğini koruyor PP da, o yüzden dediğim gibi alırsın.

Quizse ve Life ise sıkıntılı.. Quiz veya Life paypalda sıkıntılı ama diğer partnerlerse alırsın..

Quiz hocam

---------- Spam Engelliyici 01:07 ---------- Önceki Mesaj 01:06 ----------

PP de bloke olan dolarlar Quizin kendi şirket hesabından gönderdiği paralardı ve Quiz adına PP bunu sorguladı sonuç alamadıklarını sınırlandırdı, eğer daha önce PP sana bu ödemeleri neden nereden aldın diye sorun çıkartmadıysa şimdide çıkartmicaktır çünkü, ödemeler şuanda Quiz in ana gerçek garantör şirketi tarafından ödeniyor ve o şirketi uluslararası olarak geçerliliğini koruyor PP da, o yüzden dediğim gibi alırsın.

Sağolun hocam bilgileriniz için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri