Paypal icin acil yardim.

tia1542

Kayıtlı Üye
Beyler benim paypal hesabimda -110€ görünüyor 2-3 gün öncesi kardesim yaklasik 135€ civari para yatirmis biyere.
Paypal banka hesabima bagli, ve o 135€ banka hesabimdan cekilmesine ragmen paypalda -110 gösteriyor oda yetmiyomus gibi babam araba fari siparisi verdi ve para cekilmedi az önce baktim.
v2t6q.png

Simdi tekrardan 110€ mu cekilecek hesabimdan beynim karincalandi artik lütfen yardim edin.

Beyler benim paypal hesabimda -110€ görünüyor 2-3 gün öncesi kardesim yaklasik 135€ civari para yatirmis biyere.
Paypal banka hesabima bagli, ve o 135€ banka hesabimdan cekilmesine ragmen paypalda -110 gösteriyor oda yetmiyomus gibi babam araba fari siparisi verdi ve para cekilmedi az önce baktim.
v2t6q.png

Simdi tekrardan 110€ mu cekilecek hesabimdan beynim karincalandi artik lütfen yardim edin.

Hemen paypalin turkiye temsilciligine mail at durumu bildir. Herseyi oldugu gibi anlat, onlar hallederler. Hatta numaralari falanda olmasi lazim, arayarakta bilgi alabilirsin.

Hemen paypalin turkiye temsilciligine mail at durumu bildir. Herseyi oldugu gibi anlat, onlar hallederler. Hatta numaralari falanda olmasi lazim, arayarakta bilgi alabilirsin.

Hocam yurt disinda oldugumdan direk almanca sisteme dahil edicekler diye düsünüyorum
#Normalde paypal ile alisveris yaparken ekstra ücret ödemek gerekiyormu?
böyle depozito istemesi normalmi ?

---------- Mesaj saat 20:28:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:11:20 civarında gönderildi. ----------

Beyler ? :l

Hayır Almanca sisteme bağlamıyor Direk Türkiyedeki müşteri hizmetlerine bağlıyor seni.

Hocam peki normalde alisveris yaparken paypala para yatirmak gerekiyormu,
Yoksa direk banka hesabindan mi cekiyor.

Aldığın ürün bedeli yüksekse güvenmemiş olabilir

135€ yollandiginda banka hesabim -2€ olmustu suan 207 ye yükselttim acaba onunla alakasi olabilirmi.
Normalinde alisveris yaparken bankadan cekiyorlardi parayi

Paypal 2000 dolar altı yüzde 3.5, 2000 dolar üzeri yüzde 3 civarı falan bi ücret keser ama maximum yüzde 3.5 falan tablosu vardır nette.

Paypala para yatırmak gerekmiyor Paypal kendisi hesapta var olan para yetmiyorsa Kredi kartından alıyor.

Tr'de bu farklı Tr-paypal hesabında 100 lira var diyelim yalnızca TR içindeki sitelerde kullanabiliyorsun bu parayı. Yurtdışı bi siteden bi ürün almaya kalkınca 100 lirayı kullanamıyor ve kredi kartından çekiyor.Vergi denetimi hadisesi.

Son olarak yine paypalında 100 lira var diyelim birinin paypala 90 lirayı gönderim yaptığında gönderim ücreti neredeyse alınmıyor banka devreye girmediği iiçin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri