Arkadaşlar bir kaç gün önce konu açmıştım 1 tl yollarmısınız diye teleskop alacaktım.O gün sağolsun arkadaş yolladı teleskopu sipariş ettim fakat o günden beri hala kargoya verilmedi ve sıfır risk sistemine göre bugün saat 18e kadar yollamazsa siparişi iptal edebiliyorum.Her neyse bu teleskopun tam 2 katı yaklaştıran bir teleskop buldum 40 tl.bunu ise 35 tlye sipariş etmiştim.şimdi bulmuşken 40 tlyi kaçırmayayım diyorum.paypal hesabıma nasıl 5 tl aktarabilirim? veya siz yardımcı olabilirmisiniz 5 tl konusunda hatta şuanda 1 tl 17 kuruş var eğer kargoya vermezse bugün saat 18e kadarki vermeyecek gibi gözüküyor mesajımada cevap vermedi 34,99 tl daha eklenecek yani 36,16 tl olucak hesabımda.tam 3,84 tl para lazm bana.bunu paypala nasıl aktarabilirim veya siz yardım edebilirmisiniz bu konuda bana? ya konu dışına açtım normalde ama en üstteki son yazılan mesajlar kısmına düşmüyor konu diye burayada açma gereksinimi duydum.paypala 4 tl yollayabilirmisiniz acaba bana? iyice dilenciye bağladım ama kendim yatıramıyorum ne yapayım 
[email protected] yatırırsanız çok minnettar olurum gerçekten.
[email protected] yatırırsanız çok minnettar olurum gerçekten.