Paypal ile Pizza satan biyer varmı?

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
:D yanlış anlama da baya güldürdün beni.. foruma o kadar bağlanmışız ki WC'ye ne zaman gitmeliyim diye soracağız :) (eleştiri değil sadece sempatik buldum konuyu)
NOT:dominos ya da yemeksepeti?

çok boş gereksiz insanlar var forumda bir soru soruyorsun dalga geçiyorlar bilmiyorsan sus arkadaşım neyse hocam bende hamburger vs alıcaktım paypal ile bulamamıştım mecbur yemek sepeti ile hallettik oda kredi kartı kabul etmesi için en az kapıda ödemeli iki sipariş vermemiz gerektiğini söylüyordu

Araba var :D gittigidiyor hepsiburada vs vs :D ama yemek için bilmiyorum gören olursa söylersiniz :D

Pizzacıyı ara paypal kabul ediyor musunuz? diye... O ne kadar gülecek acaba :D

çok boş gereksiz insanlar var forumda bir soru soruyorsun dalga geçiyorlar bilmiyorsan sus arkadaşım neyse hocam bende hamburger vs alıcaktım paypal ile bulamamıştım mecbur yemek sepeti ile hallettik oda kredi kartı kabul etmesi için en az kapıda ödemeli iki sipariş vermemiz gerektiğini söylüyordu

yemek sepetinini bende kullanıyorum ama o kredi kartı olayı hikaye hocam istersen kredi kartınla öde öyle bir mecburiyet yok.
ayrıca konu sahibi arkadaş içinde paypal ile ödeme yapmak istiyorsa
paypal bankamatik kartı varsa onun üzerinden ödeme yapar ama öteki türlü paypalla hizmet veren yer ya yok yada çok az

zamanında ben de çok aramıştım paypal ile hizmet veren restoran malesef yok enpara kartın varsa yemeksepeti üzerinden sipariş verebilirsin iki dk önce kentucky den sipariş verdim :)

Neden paypalla alışveriş yapıyorsunuz ki. Zaten o paypal bir karta bağlı o kart ile alışveriş yapsanızda arkadaşım. Anlamıyorum neden paypal ya. Hiç sevmem. Sadece yurt dışı alışverişlerde kredi kartı kullanımını sevmediğimden kullanırım o da bazen. Onda da kazık kurlarla uğraşıyoruz zaten. Gir yemek sepetine kart ile ödemek istiyorum de paypala bağladığın kart ile öde ) Ha tüm para paypal da ise de o da senin boş bulunmuşluğun diyelim ) Ki öyle bir şey olacağını zannetmiyorum.
Varsa paypal ile şu şu sebepten alışveriş yapıyorum diyen sevinirim. Ne imiş hikmeti öğrenelim. Anca boş boş komisyon ödüyoruz. Ya da kur farkları.

İstanbul Fırsatları - İstanbul'da Günün Şehir Fırsatları | yakala.co kayıtlı sisteme. Orayı bir araştır istersen

alışveriş yapılacak yerler.
https://www.paypal.com.tr/Alisveris/WhereToShop/

b8qE7V.gif

Son düzenleme:
yemeksepetine ben paypal ile ödeme getiirn demiştimde sizde iletişiimden yazın paypal ile ödeme gelsin :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri