Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu muhabbetlerden soramıpaypal yaptığı incelemeler sonucu hesabı kalıcı olarak sınırladı. bu şekilde olunca içindeki parayı hiç bi şekilde alamıyomuyuz ?
bu muhabbetlerden soramı
Benimde hesabi kapattilar tamamen bir daha paypal mi ? Asla. Banka odemesine cevirdim icindeki parayi 180 gun sonra alirsin
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 ay önce geciciydi . Şimdi kalıcı gitti. Quizden gelen paranın hesabını verememişiz. Anlatsan da anlamıyolar .
Neden hesabini kalici olarak sinirlandirdi?
hocam tek sebebi bu ise özellikle bu ay forumdaki konu üzerine paypalda kıyım yaşanması gerekir
ben quiz ile ilgili hiç görüşmemiştim paypal ile.
bugun quize parayı geri gondermiş hatta paypal kestiği kısmı benim hesaba iade etmiş. quize kalan kısmını iade etmiş. şuan hesapta herşey normal. bu konuyla alakası olsa bizim hesaplarda giderdi.
Daha önce paypal alım satım işi yaptınız mı hocam? Sadece Quiz yüzünden olduğunu sanmıyorum? Geçmiş olsun çok..
yapmadım hocam. Tamamen quiz ödemesiyle alakalı . Sagol ..
bankaya aktarabiliyomuyuz içindeki parayı ?
Bankaya cevirdim derken quizden gelen parayi bankaya alacam artik paypalda olan parayida 180 gun sonra banka karti olarak tanimladigin hesaba atabilirsin 6 ay yani
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.