Paypal Kart Hakkında Sorular

• Kullanıcı SameT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

SameT

Kayıtlı Üye
Web sitesi
purtukal.com
1- Arkadaşlar paypal internet hesabımızdan paypal karta para transfer ediliyor mu ?

2- Eğer ediliyorsa diğer bankalar gibi 3-5 iş günü sürüyor mu ?

3- Eğer transfer ediliyorsa nasıl oluyor :)

Bilgisi olan arkadaşlarım cevap verirse memnun olurum

Güzel sorular, takipteyim yanıtlayan olursa etiketlerse sevinirim. :) Kategori yanlış bu arada.

Bide 18 yaşıma girmem aylar var ben alabilirmiyim bu kartı ? Kredi kartı onayını ininalle halletmiştim soran olursa küçüksün nasıl açtın diye

Paypal hesabımdan paypal karta para aktardım 1 gün içinde aktarılıyor :)

Bu paypal kart tam olarak ne işe yarıyor genel bi bilgilendirme yapar mısınız bende çıkarttırayım artık yavaştan para kazanıyor gibi oluyoruz belki işimize yarar :D

Paypal kart güzel hoş ta eksi yönleri çok şu an

PayPal Nakit Kartıma nereden ve nasıl para yüklerim?
PayPal Nakit Kartına aşağıdaki kanallardan para yüklemesi* yapabilirsin:
Anlaşmalı satış noktaları: Migros'tan nakit, kredi ve banka kartınla; PTT lerden nakit yoluyla
TEB ATM’lerinden nakit olarak
Online Hizmetlerden PayPal bakiyesinden transfer yoluyla
Limitler ve ücretler ile ilgili ayrıntılı bilgiyi “PayPal Nakit Kart Ücretler ve Limitler ” bölümünden öğrenebilirsin.
* PayPal Nakit Karta sadece TL olarak para yükleyebilirsin.
Karta Para yükleme :
Anlaşmalı satış noktaları: Migros'tan nakit, kredi ve banka kartınla; PTT lerden nakit yoluyla

Kimler PayPal Nakit Kart alabilir ve kullanabilir?
15 yaş ve üzeri herkes PayPal Nakit Kart satın alabilir, alışveriş yapmak ve para çekmek için kullanabilir.
PayPal Nakit Kart almak için banka hesabın olmasına ya da banka hesabı açmana gerek yok. Ad, soyad, T.C. Kimlik Numaran, doğum tarihin, adres ve cep telefonu bilgilerin kartını alıp kullanman için yeterli bilgilerdir.
Unutma, bir kişi bir adet PayPal Nakit Kart'a sahip olabilir. Aktif olarak kullandığın TC Kimlik Numarana kayıtlı bir kart var ise yeni bir tane alıp kullanıma açamaz ve kullanamazsın.

Karta Uygulanan Ücretler

PayPal Nakit Kart'a bağlı 4 adet farklı ücret kalemi bulunmaktadır:
Kart Satış Ücreti: Kartı satın alırken bir kereye mahsus ödenen bedeldir. Kart satış fiyatı 5 TL'dir.
Para Yükleme Ücreti: Para yükleme ücreti kanal bazında farklılık göstermektedir.
TEB ATM: Mart sonuna kadar ücretsizdir.
Migros: İşlem başına 2 TL'dir. Kart bakiyesinden düşülmez ücret ayrıca tahsil edilir.
PTT: İşlem başına yüklenen tutarın %1'i kadar tutar otomatik olarak kart bakiyesinden düşülür.
Online Hizmetler PayPal Bakiyesinden transfer: İşlem başına 1 TL otomatik olarak kart bakiyesinden düşülür.

Para Çekme Ücreti: Para çekimi yurt içi ve yurt dışında MasterCard geçen tüm ATM lerde geçmektedir.
Yurt içi TEB ATM: İşlem başına 1 TL'dir. Kart bakiyesinden otomatik olarak düşülür.
Yurt içi diğer tüm ATM'ler: İşlem başına 5TL'dir. Kart bakiyesinden otomatik olarak düşülür.
Yurt dışı tüm MasterCard geçen ATM'ler: İşlem başına 5TL'dir. Kart bakiyesinden otomatik olarak düşülür.

Aylık Kart Sabit Ücreti: Kart için her ay sabit olarak çekilen 1 TL lik tutardır. Otomatik olarak kart bakiyesinden düşülür.

ATM’lerden PayPal Nakit Kart ile para çekmenin ücreti nedir?
Para Çekme Ücreti: Para çekimi yurt içi ve yurt dışında MasterCard geçen tüm ATM lerde geçmektedir.
Yurt içi TEB ATM: İşlem başına 1 TL'dir. Kart bakiyesinden otomatik olarak düşülür.
Yurt içi diğer tüm ATM'ler: İşlem başına 5TL'dir. Kart bakiyesinden otomatik olarak düşülür.
Yurt dışı tüm MasterCard geçen ATM'ler: İşlem başına 5TL'dir. Kart bakiyesinden otomatik olarak düşülür.

PayPal Nakit Kartın aylık ya da yıllık sabit bir ücreti var mıdır?

Evet, PayPal Nakit Kartın aylık sabit bir ücreti vardır. Bu ücret kartını kullanıma açtıktan sonra her ay otomatik olarak kart bakiyenden sabit 1 TL olarak düşer.

PayPal Nakit Kartımı nasıl kullanıma açabilirim?
PayPal Nakit kartını kullanıma açmak için T.C. Kimlik Numarası, ad-soyad, cep telefonu numarası, e-posta adresi*, doğum tarihi ve adres bilgin yeterlidir.
Web sitemizdeki “Kullanıma Aç” linkinden aşağıdaki adımları takip ederek PayPal Nakit Kartını kullanıma açabilirsin.
Karşına çıkan forma T.C. Kimlik Numaranı ve kartının arkasındaki sağ alt köşede yer alan 13 haneli barkod numaranı girerek sayfanın sonundaki butona tıkla. Bir sonraki sayfaya yönlendirileceksin.
Kartını websitesi üzerinden başvuru yoluyla aldıysan: Karşına gelen ad, soyadı ve doğum tarihi bilgilerini içeren formu kontrol et ve doğru olması durumunda onayla. Bir sonraki sayfaya yönlendirileceksin. Kartını anlaşmalı satış noktalarından aldıysan: Karşına gelen formu doldur. Ad, soyadı, doğum tarihi ve adres bilgilerini girerek Kullanıcı Sözleşmesini okuyarak onayla. Bir sonraki sayfaya yönlendirileceksin.
Karşına çıkan forma Cep Telefonu Numaranı gir. Telefon numaranı girdikten sonra Kodu Gönder butonuna bas. Sana SMS yoluyla PAYPAL'dan gelen dört haneli geçici kodu forma girerek cep telefonunu doğrula.Bir sonraki sayfaya yönlendirileceksin.
Online Hizmetlerden yararlanabilmek için kullanacağın e-posta adresini gir ve şifreni belirle.
18 yaşından büyüksen PayPal hesabına ihtiyacın olacak. PayPal hesabın varsa e-posta adresin ve şifren ile giriş yapabilirsin. PayPal hesabın yoksa e-posta adresin ve kendi belirleyeceğin PayPal şifren ile ücretsiz PayPal hesabı açabilirsin.
15-18 yaş arasındaysan kartını kullanıma açmak için kendine bir şifre belirlemen gerekiyor. E-posta adresini ve şifreni kullanarak Online Hizmetlere giriş yapabilirsin. Her girişinde güvenliğini sağlamak için cep telefonuna SMS yoluyla bir kod yollayacağız.
Kartını kullanıma açtıktan sonra PAYPAL'dan cep telefonuna mağazalarda yapacağın alışverişlerinde ve ATM işlemlerinde kullanacağın 4 haneli şifrenin bulunduğu bir SMS gelecek. Şifren gelmezse Online Hizmetler'e giriş yaparak kişisel bilgilerin sayfasından tekrar şifre gönderimi talep edebilirsin.
* E-posta adresini sana özel bir bilgidir, güvenliğin nedeniyle sonradan değiştirilemez.

En sevmedigim Özellikleri , Yıllık Limit
PayPal Nakit Kartta günlük alışveriş limiti yoktur ancak bir yıl içinde en fazla 5.000’lik harcama yapabilirsin.

PayPal Nakit Kartıma en fazla ne kadar para yükleyebilirim?
Kartına para yükleme limitlerin:
1 sene içerisinde 5.000 TL,
Günlük 1.000 TL,
İşlem başına 300 TL'dir.

PayPal Nakit Kart'ımdan ne kadar para çekebilirim?
Para Çekme Limitin:
Yılda 2.000 TL,
Ayda 1.000 TL,
Günde ve işlem başına 300 TL'dir.

Başlıca önemliler bunlar , hepsi paypal nakit kart bölümünde mevcut

Paypal kart güzel hoş ta eksi yönleri çok şu an

Karta Para yükleme :

Kimler PayPal Nakit Kart alabilir ve kullanabilir?
15 yaş ve üzeri herkes PayPal Nakit Kart satın alabilir, alışveriş yapmak ve para çekmek için kullanabilir.
PayPal Nakit Kart almak için banka hesabın olmasına ya da banka hesabı açmana gerek yok. Ad, soyad, T.C. Kimlik Numaran, doğum tarihin, adres ve cep telefonu bilgilerin kartını alıp kullanman için yeterli bilgilerdir.
Unutma, bir kişi bir adet PayPal Nakit Kart'a sahip olabilir. Aktif olarak kullandığın TC Kimlik Numarana kayıtlı bir kart var ise yeni bir tane alıp kullanıma açamaz ve kullanamazsın.

Karta Uygulanan Ücretler

PayPal Nakit Kart'a bağlı 4 adet farklı ücret kalemi bulunmaktadır:
Kart Satış Ücreti: Kartı satın alırken bir kereye mahsus ödenen bedeldir. Kart satış fiyatı 5 TL'dir.
Para Yükleme Ücreti: Para yükleme ücreti kanal bazında farklılık göstermektedir.
TEB ATM: Mart sonuna kadar ücretsizdir.
Migros: İşlem başına 2 TL'dir. Kart bakiyesinden düşülmez ücret ayrıca tahsil edilir.
PTT: İşlem başına yüklenen tutarın %1'i kadar tutar otomatik olarak kart bakiyesinden düşülür.
Online Hizmetler PayPal Bakiyesinden transfer: İşlem başına 1 TL otomatik olarak kart bakiyesinden düşülür.

Aylık Kart Sabit Ücreti: Kart için her ay sabit olarak çekilen 1 TL lik tutardır. Otomatik olarak kart bakiyesinden düşülür.

ATM’lerden PayPal Nakit Kart ile para çekmenin ücreti nedir?

PayPal Nakit Kartın aylık ya da yıllık sabit bir ücreti var mıdır?

Evet, PayPal Nakit Kartın aylık sabit bir ücreti vardır. Bu ücret kartını kullanıma açtıktan sonra her ay otomatik olarak kart bakiyenden sabit 1 TL olarak düşer.

En sevmedigim Özellikleri , Yıllık Limit
PayPal Nakit Kartta günlük alışveriş limiti yoktur ancak bir yıl içinde en fazla 5.000’lik harcama yapabilirsin.

PayPal Nakit Kartıma en fazla ne kadar para yükleyebilirim?
Kartına para yükleme limitlerin:
1 sene içerisinde 5.000 TL,
Günlük 1.000 TL,
İşlem başına 300 TL'dir.

Para Çekme Limitin:
Yılda 2.000 TL,
Ayda 1.000 TL,

Başlıca önemliler bunlar , hepsi paypal nakit kart bölümünde mevcut

Burada karta nasıl para aktarıldığı yazısını göremedim

Limitler ve ücretler ile ilgili ayrıntılı bilgiyi “PayPal Nakit Kart Ücretler ve Limitler ” bölümünden öğrenebilirsin.

Hani eger nasıl derken nereyi tıklayarak falan diyorsan hocam , sanırım kart numarası girerek yapılıyor henüz incelemedim orayı .Normal Kart havale işlemleri gibi olabilir.

Hani eger nasıl derken nereyi tıklayarak falan diyorsan hocam , sanırım kart numarası girerek yapılıyor henüz incelemedim orayı .Normal Kart havale işlemleri gibi olabilir.

Aynen öyle hocam , tam olarak neresinden yapılıyor diye soracaktım. Hangi sekme altında vs...

Ediliyor yalnız işlem anlık değil.sitede 24 saat içinde karta geçer diyor ama benim biraz daha uzun sürüyor 36 saat civarı ve sanırım limitleri arttırmışlar çünkü maksimum günlük yükleme 800 lira diyorlar sayfalarında ben geçen gün 1250 geçirdim sorun olmadı muhtemelen para çekme-alışveriş limitleride artmış olmalı yarın telefonla arayıp net bilgi alıcam.

birde aktarma işlemi yaparken chrome kullanın derim mozilla ''object error'' gibi bir hata veriyor.

Ya hocam nakit kartım var. Paypal internet hesabından nakit karta para aktarmak istiyorum ben

tamam işte o adres üzerinden yapacaksın zaten aktarma işlemini.Nakit kartını aktive etmiş miydin

Bu arada para hayatımda gördüğüm en fantastik email hesabına gidiyor :D Alıcı e-postası:[email protected]

tamam işte o adres üzerinden yapacaksın zaten aktarma işlemini.Nakit kartını aktive etmiş miydin

Tamam hocam anladım şimdi. Online hizmetler varmış sağ üst köşede ;) teşekkürler

---------- Mesaj saat 22:05:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:03:05 civarında gönderildi. ----------

Tek seferde aktarım limitiniz (800 TL) yeterli değil.

Bu kötü olmuş

---------- Mesaj saat 22:06:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:05:14 civarında gönderildi. ----------

Onayla
PayPal hesabınızdan para aktarılamadı. (2)

böylede bi hata verdi şimdi

Tamam hocam anladım şimdi. Online hizmetler varmış sağ üst köşede ;) teşekkürler

---------- Mesaj saat 22:05:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:03:05 civarında gönderildi. ----------

Tek seferde aktarım limitiniz (800 TL) yeterli değil.

Bu kötü olmuş

ben geçen gün 1250 attım hocam acaba karta göre mi limit veriyorlar anlamadım.Birde tarayıcını değiştirip dene mozilla da yapamamıştım chrome da oldu

ofr2ms.jpg

Bakalım hocam yarın bi aricam telefonla benim de anlamadığım bazı şeyler var net öğreneyim onları tam oturtamadı kart işini paypal

Para Çekme Limitin:
Yılda 2.000 TL,
Ayda 1.000 TL,

En önemli kısım burası partner firmalardan gelecek paranızı bu karta aktarıp çekmek isterseniz paranın miktarına göre günde 300 - 300 çekmek gerekir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri