Paypal karta tl aktarma işlemi yapılıyormu?

• Kullanıcı nonick3899
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
yapılıyor hocam+ teb bankasından 1 tl komisyonla çekebiliyorsun.

paypaldan en para hesabıma geçiyorum enparada zaten var tl yükleme paypal nakit aldım pişmanım

bende enpara'da ve paypal nakit kartta mevcut senin pişmanlığını anlamadım paypaldan enpara kartıma para aktırdım 5 gün sonra yattı ama paypal nakit karta 12 saat bile sürmeden para hesaba yattı sadece ek işlem olarak 1 tl aldı paypal nakit kart.

---------- Spam Engelliyici 20:53 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------

Varmı bole bidey?

paypal nakit kartta var onu alarak aktarma yapabilirsin aktarma 24 saat sürüyor.işlem kısa sürüyor ve para hemen elinde oluyor

bende enpara'da ve paypal nakit kartta mevcut senin pişmanlığını anlamadım paypaldan enpara kartıma para aktırdım 5 gün sonra yattı ama paypal nakit karta 12 saat bile sürmeden para hesaba yattı sadece ek işlem olarak 1 tl aldı paypal nakit kart.

---------- Spam Engelliyici 20:53 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------

paypal nakit kartta var onu alarak aktarma yapabilirsin aktarma 24 saat sürüyor.işlem kısa sürüyor ve para hemen elinde oluyor

hocam paypal hesabına nakit kartı eklerken problem olmadı mı ?
ben de problem oldu sinir etti kartı iptal ettim

Böyle bir işlem yapan varmı?

paypal hesabınıza giriş yapın dolar bakiyeyi TL ye çevirin..

Sonra paypal online işlemlere girin, nakit karta para çek deyin/paypal bakiyesinden olarak seçin..24 saat sonra para karta geçiyor..

Teb atm sinden 0 (sıfır) komisyon ile diğer atm lerden 5 Tl kesinti ile çekersiniz..

Paypal bakiyeni tl ye çevir
www.paypal.com.tr/nakit e gir giriş yap
paraya yükleye tıklayın
paypala tıkla
karta çekmek istediğin tutarı yaz onay de tamamdır
24 saat içinde para karta geçer

yanlış hatırlamıyorsam günde 300 lira çekme limitin var karttan.

örnek veriyorum 900 liran varsa 3 seferde falan çekebiliyorsun. her çekim esnasında da 1tl kesiyor.

edit : aynen "Günde ve işlem başına 300 TL'dir." yani 900 lirayı 3 günde ancak çekiyorsun. ve 3tl de işlem parası alıyor.

link veriyoruz ama nedir ,ne değildir girip bakmadan hala cevap aranıyor.
az bir kurcalasan belli zaten.

Paypaldan Paypal karta ben şahsen para aktaramadım bir türlü vadesiz hesabıma atıyorum hep hesaptan.

Paypal kart önermiyorum 300 lira atabiliyorsunuz maximum günlük para çekme limitide 100 lira gibi birşeydi sanirim. 1 lira kesinti yaptığı için 300 lira değil 290 lira falan çekmek zorunda kaliyorsun

paypal hesabınıza giriş yapın dolar bakiyeyi TL ye çevirin..

Sonra paypal online işlemlere girin, nakit karta para çek deyin/paypal bakiyesinden olarak seçin..24 saat sonra para karta geçiyor..

Teb atm sinden 0 (sıfır) komisyon ile diğer atm lerden 5 Tl kesinti ile çekersiniz..

hocam unutmayın işlem sırasında 1tl işlem parasını alıyor :)

---------- Spam Engelliyici 21:18 ---------- Önceki Mesaj 21:17 ----------

hocam paypal hesabına nakit kartı eklerken problem olmadı mı ?
ben de problem oldu sinir etti kartı iptal ettim

yok hiç bir sıkıntı yaşamadım şuan gönül rahatlığıyla kulanıyorum paypaldan para aktarırken 1 hafta beklemiyorum. bir günde para hesaba giriyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri