Varmı bole bidey?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
paypaldan en para hesabıma geçiyorum enparada zaten var tl yükleme paypal nakit aldım pişmanım
Varmı bole bidey?
bende enpara'da ve paypal nakit kartta mevcut senin pişmanlığını anlamadım paypaldan enpara kartıma para aktırdım 5 gün sonra yattı ama paypal nakit karta 12 saat bile sürmeden para hesaba yattı sadece ek işlem olarak 1 tl aldı paypal nakit kart.
---------- Spam Engelliyici 20:53 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------
paypal nakit kartta var onu alarak aktarma yapabilirsin aktarma 24 saat sürüyor.işlem kısa sürüyor ve para hemen elinde oluyor
Böyle bir işlem yapan varmı?
link veriyoruz ama nedir ,ne değildir girip bakmadan hala cevap aranıyor.
az bir kurcalasan belli zaten.
1-Varmı bole bidey?
2-Online olarak?
3-Böyle bir işlem yapan varmı?
paypal hesabınıza giriş yapın dolar bakiyeyi TL ye çevirin..
Sonra paypal online işlemlere girin, nakit karta para çek deyin/paypal bakiyesinden olarak seçin..24 saat sonra para karta geçiyor..
Teb atm sinden 0 (sıfır) komisyon ile diğer atm lerden 5 Tl kesinti ile çekersiniz..
hocam paypal hesabına nakit kartı eklerken problem olmadı mı ?
ben de problem oldu sinir etti kartı iptal ettim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.