Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende hata veriyor neden acaba kişiselleştirmiş kart diyor bilen varmı ?
sorun giderildi hocam kart aktifmiş zaten hata oyuzden yardımınız için teşekkkür ederimPaypal bakiyesi 24 saat içinde karta geçiyor.TEB atm'lerinden 1 TL , diğer atmlerden 5 TL komisyon ile karttan para çekebilirsiniz..Marketlerde vs. yerlerde banka kartı gibi kullanılabiliyor.
---------- Mesaj saat 14:24:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:24:10 civarında gönderildi. ----------
kartı nerden aldınız ?
şimdi bu kartı alırsak,bankamatikten paypal hesabımızdaki parayı çekebiliyoruz yani.dogru mu anladım?iş bankası kartıma çekiyorum,çekerken 7,5tl kesiyor...bu daha hesaplıysa bundan alalım bizde.
ben buradan kartıma para göndereceğim ama paypal kartına yapmadım maliyeti 7.5 tl yazıyor ben mi yanlış yaptım
ben buradan kartıma para göndereceğim ama paypal kartına yapmadım maliyeti 7.5 tl yazıyor ben mi yanlış yaptım
gidip atm den hemen çekemion. paypal onlie işlemlerden kartıma para yukle diyon. ordan paypal bakiyemden yukle diyon. sonra 24 saat içerisinde kartına parayı atıyor. gidip ATM den çekiyon.
1 gün sonra çekebiliyorsak o da güzel.ben iş bankasına çekiyorum,7.5tl kesiyor ama 4-5 gün sonra geliyor para.bu kartlar iş bankasından çeksek yine 5-6tl kesicek ama ertesi gün çekebilecegim anladıgım kadarıyla...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.