Paypal Kullanmayın !

dogilim

Kayıtlı Üye
evet içinde 618,41 TL olan onaylı paypal hesabımdan başka birine para göndermeye çalıştıgımda bu ödemeyi şu anda gönderemiyoruz hatasıyla karşılaştım. aradım müşteri hizmetlerini kadın kontrol felan etti hat'ta kalın dedi bide onu bekledim 10 dakka, neyse sonra hesabınız sınırlanacaktır dedi, ne alaka falan dedim, bende aynı tepkiyi verdim güvenlik departmanından söylediler dedi

XLWAyR.png

şimdi istedikleri şeyler, tamam eyvallah hepsini yapabilirim ama söz konusu hesaplarla ilgili sorunları çözün kısmını önceki paypal hesaplarım kalıcı olarak sınırlandırıldıgı için halledemem bunu nasıl halledeceğimi bilen varsa lütfen yardımcı olsun karşılığını veririm

şimdi bu paypal bu paranın üzerine yatacakmı lanet olsun ya..

hiç bi sıkıntı yaşamadım şu zamana kadar paypal'dan umarım sizde çözersiniz

istediklerini vermezseniz blok koyarlar 180 gün sonra paranızı cekebilirsiniz ama o istediklerini yollamazsanız hesap kapalı kalır bende öle olmuştu parayı çektim ama hesap hala bloklu 180 gün beklettiler

bence daha guvenlı hocam paypal bır siparişte falan dispute olayında cok işlev görüyor

istediklerini vermezseniz blok koyarlar 180 gün sonra paranızı cekebilirsiniz ama o istediklerini yollamazsanız hesap kapalı kalır bende öle olmuştu parayı çektim ama hesap hala bloklu 180 gün beklettiler

istediklerini verebilirim ama söz konusu hesaplarla olan sorunları çözün diyor o hesaplardaki sınırlamaları kaldırmam mümkün değil

istediklerini verebilirim ama söz konusu hesaplarla olan sorunları çözün diyor o hesaplardaki sınırlamaları kaldırmam mümkün değil
Aynen benim başıma geldigi gibi hocam bazılarını yapmıştım bende ama 2 3 tanesi imkansız 6 ay bekledim paramı öle aldım ve hala blok lu hesabım

ulan aramasaydım keşke direk bankaya çekseydim parayı lanet olsun ya aradık sınırladılar

180 gün sonra içerdeki parayı yollarlar. Ayrıca aramasaydiniz da yine sınırlandırırlardı para çekme istedinde bulununca. Çok lazım olmadıkça tavsiye etmiyorum paypalı

En basitinden hesabınız kapanır kalıcı olarak 180 gün sonra alabilirsiniz.

ulan aramasaydım keşke direk bankaya çekseydim parayı lanet olsun ya aradık sınırladılar

arasanda sonuc değişmeyecekti zaten hesabını incelemişler ki o an ödeme yollayamamışsın? daha önce paypal bozdurdun mu yada bozdun mu? yoksa sadece ödememi alıyordun hesaptan?

kişisel hesabı ticari hesap gibi kullanmak paypal kurallarında yok. Şuana kadar ki gördüğüm en iyi müşteri hizmetleri paypalda. Bence paypal kullanın. Hesabınız eskiyse sınırlandırma olmaz. Satış yaparsam ticari yapacağım deyin.

---------- Spam Engelliyici 18:19 ---------- Önceki Mesaj 18:18 ----------

bu arada başıma benimde gelmişti. Yanlış hatırlıyorda olabilirim. PAypal nakit kartla paranı alabilirsin. Tabi aylık ve günlük limitleri de vardı. Bir araştır.

arasanda sonuc değişmeyecekti zaten hesabını incelemişler ki o an ödeme yollayamamışsın? daha önce paypal bozdurdun mu yada bozdun mu? yoksa sadece ödememi alıyordun hesaptan?

aramasaydım ödeme gönderemeyecektim ama banka hesabına çekebilirdim parayı

---------- Spam Engelliyici 18:21 ---------- Önceki Mesaj 18:21 ----------

kişisel hesabı ticari hesap gibi kullanmak paypal kurallarında yok. Şuana kadar ki gördüğüm en iyi müşteri hizmetleri paypalda. Bence paypal kullanın. Hesabınız eskiyse sınırlandırma olmaz. Satış yaparsam ticari yapacağım deyin.

---------- Spam Engelliyici 18:19 ---------- Önceki Mesaj 18:18 ----------

bu arada başıma benimde gelmişti. Yanlış hatırlıyorda olabilirim. PAypal nakit kartla paranı alabilirsin. Tabi aylık ve günlük limitleri de vardı. Bir araştır.

bu durumda bile alabilirmiyim nakit kartla

aramasaydım ödeme gönderemeyecektim ama banka hesabına çekebilirdim parayı

---------- Spam Engelliyici 18:21 ---------- Önceki Mesaj 18:21 ----------

bu durumda bile alabilirmiyim nakit kartla
hocam bir inceleyin benim de param kalmıştı ben almıştım yanlış hatırlamıyorsam nakit kart olayıyla almıştım 1 yıl kadar önce . Mail satışı yaparken paypal ödeme yapanlardan bazıları mail satışı için yazdıklarında onlar niye ticari kullanmıyorsun dediler.

paypal dolandırıcı zaten milletten böyle kazanıyor . Sadece sizin değil her 3 kişiden birinin hesabını blockluyor .

benimki de sınırlandı 1 ayda zor açıldı o 1 ay yüzünden 1k dolarım hiç oldu partnerler ödemeyi gönderemeyince ödeme 1 ay ertelendi sonra kanallar kapanınca gitti paralar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri