Paypal Ödeme alındı – İnceleme Altında

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

Merth46

Kayıtlı Üye
Arkadaşım parayı benim hesaba attı.Bende karta çekicektim.Bu ne arkadaş yeni mi moda oldu ödemeyi inceleme?

xxx xxxx
Ödeme alındı – İnceleme Altında

İnceleme Altındaki Ödeme
İnceleme Altındaki Ödeme
Ödeme İncelemesi kapsamındaki işlem sayısı: 1

Ödeme İncelemesi kapsamındaki işlemlerin bekleyen bakiyesi: 1.300,00 TL

Sizi korumamıza yardımcı olması için güvenliğinizi sağlamak amacıyla aşağıdaki işlemleri inceliyoruz. Ödeme İncelemesi 24 saat içinde tamamlanacaktır. Ödeme tahsil edilinceye kadar ürünü kargoya vermemelisiniz.

Son düzenleme:
bu para nerden geldi diyo parayi geri yolluyolar :(

son zamanlarda kredi kartıyla yapılan yada yapılacak işlem olursa incelemeye giriyor gibi.en azından incelemeye girenlerde işin içinde kart oldugunu görüyorum.sizin nakit kart mı kredi kartı mı

son zamanlarda kredi kartıyla yapılan yada yapılacak işlem olursa incelemeye giriyor gibi.en azından incelemeye girenlerde işin içinde kart oldugunu görüyorum.sizin nakit kart mı kredi kartı mı

Arkadaşın paypalında 750tl limit olduğu için benim paypala gönder ben banka hesabıma atarım dedim.Ödemeyi gönderince incelemeye aldılar.

paypal ile görüşmüştüm ben 6 yıllık kullanıcısıymışım sizde sorun olmaz dediler. sanırım yeni hesaplar açlılp böyle yüksek meblalarla işlem yapılınca böyle oluyor.. paypalın politikasına göre mantıklı

paypal ile görüşmüştüm ben 6 yıllık kullanıcısıymışım sizde sorun olmaz dediler. sanırım yeni hesaplar açlılp böyle yüksek meblalarla işlem yapılınca böyle oluyor.. paypalın politikasına göre mantıklı

Bende yeni sayılmam gürhan hocam,bi 2 sene oluyor... İlk defa böyle şeyle karşılaştım sonu hayır olur inş.

incelemeye alınmaması için sebep yok onaysız paypallar da fazla para giriş çıkışına müsade etmiyorlar

Dün aynısı benim başıma geldi 1 saat içinde para hesaba geçti . Ama paypallar teyitliydi

Güzel haber,aynen benimkisi de teyitli kardeş :)

Senin hesabın teyitli ama arkadaşının çekme limiti 750 iken sana 1300 lira yollamış. Paypal seni değil arkadaşını incelemeye almış daha çok. Çekemeyip aracı kullanmak katakulliye giriyor Paypal için. :)

Senin hesabın teyitli ama arkadaşının çekme limiti 750 iken sana 1300 lira yollamış. Paypal seni değil arkadaşını incelemeye almış daha çok. Çekemeyip aracı kullanmak katakulliye giriyor Paypal için. :)

Borcu vardı derim onun için gönderdi.

Musteri hizmetlerini ara . Çok ilgililer . Bana biri kredi kartindan para yolladi. Para bana gelmedi. Aradim Musteri Hizmetlerini hemen hesaba geçti para.
bence vakit kaybetme ara

444 PP(77) 01 :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri