Paypal Ödemelerine Çözüm Arayalım

Arshavin

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir çoğumuz paypal kapandığı için, bazı partnerlerden ödemelerimizi alamaz hale geldik. Bu yüzden ben baya bir araştırma yapıyorum. Henüz kesin bir çözüm bulamadım ama bazı örnekler var. Eminim benim gibi bu duruma çözüm arayanlarınız vardır. Bu yüzden bu konuyu açtım. Hep birlikte burada çözüm önerilerimizi tartışabiliriz.

Ben şuan payoneer ve paypal bağlantısını araştırıyorum. Bu payoneerin bize vermiş olduğu sanal hesap ile paypal kullananlar var sanırım.

https://paypalamerikahesabi.wordpress.com/ şu blog sitesinde bazı yazılar yazılmış bu konu ile ilgili. Ben site sahibine ulaşamadım. Ulaşsam daha net bilgi alabilirdik kendisinden. Ayrıca yt 'de bazı videolar var payoneer paypal bağlantısı üzerine.

Bir de ben Kıbrıs seçeneğini düşündüm ama ona da kesin bir yanıt bulamadım. Çünkü Kıbrıs'ı çoğu ülke tanımıyor. Paypal da oraya ödeme yapmıyor olabilir denilmiş forumlarda.

Umarım çözüm üretebiliriz. Bu konuda bilgili arkadaşlar paypal işlemleri ile ilgilenen arkadaşlardan da bize destek olmalarını talep ediyorum.

abd paypal açıp payoneer e çekebilen oldu mu? denediniz mi yada avrupa açıp EU olarak payonnere çekmeyi:S

180 gün bloke de koysa yine iyidir yeterki alalm:D

Burada bilgili arkadaşlarında yorumlarına ihtiyacımız var işte. Payoneer bize zaten baktığımda Almanya, İngiltere ve Abd üzerinde 3 farklı para birimi için 3 farklı sanal hesap vermiş. Biz bunlar ile sağlam bir vpn ile hesap açabilmemiz gerekiyor gibi geldi bana.

Burada bilgili arkadaşlarında yorumlarına ihtiyacımız var işte. Payoneer bize zaten baktığımda Almanya, İngiltere ve Abd üzerinde 3 farklı para birimi için 3 farklı sanal hesap vermiş. Biz bunlar ile sağlam bir vpn ile hesap açabilmemiz gerekiyor gibi geldi bana.

ben dün bi kaç arkadaşa sordum arkadialar payonerin kısa bir süre sonra bloke koyduğunu yazdılar

[MENTION=11646]Luiscan[/MENTION] Paypalın adres kimlik vs. kanıtı istediğinde veremezsek bloke koyacagını bildirdim.Ama payoneer daha esnek bloke koyma konusunda cok rahat koyuyor blokeyi.

Ben şahsen üzerime düştüm ve paypal ödemelerine çözüm'ü aradım
image.png

:p şaka bir yana bir çözümü alternatifi olsa iyi olurdu. Arada bir iki ppd sitesinden ufak meblağlar geliyordu. Şimdi alamaz olduk onları da. Payza'ya gidiyor. Payza'dan exchange sitesi aracılığı ile webmoney'e gidiyor. Oradan da aliexpress aracılığı ile çinli kardeşlere gidiyor :)

evet ama riskli iş onu diyim bi kanalın odemesini deneyecegim sadece

Tamam hocam sizin deneme sonucunu beklemedeyiz o halde bizde. Umarım sorunsuz bir işlem olur.

Birde r10 da komisyonla iş yapan arkadaşlar ile konuşuyorum. Bakalım hiç olmadı onlar ile çalışcaz komisyon neyse vereceğiz artık.

Son düzenleme:
[MENTION=9095]Arshavin[/MENTION] o arkadaşla iş yapmaya çalıştım ben 10 gün sonra parayı transfer edebileceğini ödeme sonrası söyleyince iade ettirdim ödemeyi. siz bilirsiniz tabii ama aynı gün bile ödeme yapsa %15 komisyon cok yine de.

bildiğim kadar paypal türkiye de hizmete girmek için yeniden başvuruda bulunacak.Darbe girişiminden sonra bddk dan bazı isimlerin görevlerinden alınmasından sonra lisans için tekrar başvuruda bulundukları hakkında bişeyler okumuştum.Biraz beklersek çözülecek gibi duruyor.

Avrupa, ABD gibi ülkelerde % 20'ye varan gelir vergileri var. Kıbrıs için Paypal bana oranın adreslemesi Turkiye gözüküyor dedi. Yani KKTC olmaz. Rum kesimine geçilebilirse olur. KKTC vatandaşı tanıyorsanız hemen hepsinin Rum arkadaşı ve Rum pasaportu mevcut. Size yardımcı olabilirler. Bu seçenek üzerinde duruyorum.

%15 komisyon hoş değil. Dahası var Paypal kurdan da geçirir. Ayrıca gelir vergisi olan bir ülkeden PayPal açmamak lazım. Hele ABD asla

Bizzat Gürcistan'a gitmiş ve başarısız olmuş biriyim. Fakat şu an oralı biri aracılığıyla resmi, legal bir PayPal elimde mevcut. Bunu limitsizce ve güvenle kullanmanın yolunu arıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri