Paypal Param Yatmadı :/

Anivaliant

Yasaklanmış
vv6uw.jpg

Beyler taa ayın 4 ünde paypaldaki parayı banka hesabıma transfer için işleme sokmuştum fakat hala para yatmadı banka hesabına ne yapmalıyım :/

benim 1 gün sonra iş bankası hesabıma geçmişti

ziraat bankası sıkıntı çıkarıyor biraz onun için sormuştum hangi banka diye iş bankasına hiç çekmedimn para ben garanti ve finansbank kullanıyorum max 4 günde yatıyor para sen paypala mesaj at hocam para yatmadı diye

Valla hiç bir bankada sıkıntı çekmedim daha önce bende bankayı arayıp sorun...

En fazla 5 gün içinde yatmaktadır hocam. Meraklanmayınız. Paypaldan biraz ödemeler geç gelmektedir. Örneğin ; cuma talep ettiğin işlem en erken pazartesi en geç salı hesabında olur

En fazla 5 gün içinde yatmaktadır hocam. Meraklanmayınız. Paypaldan biraz ödemeler geç gelmektedir. Örneğin ; cuma talep ettiğin işlem en erken pazartesi en geç salı hesabında olur

Kenan hocam meraklanmayın demişsiniz ama işlem tarihine bakın.Bence gayet meraklanmalısınız hocam.Paypal ile irtibata geçin.

Paypaldaki banka hesap bilgilerini kontrol edin genelde ben isbank a 3 is gununde aliyordum parayi . Hem banka bilgilerinizi kontrol edin hemde paypal a mail atin. Banka Hesabinin sizin yada aileden birine ait olmasi gerekiyor parayi cekebilmeniz icin

paybal müşteri hizmetlerine mail at... yada telefon desteği ise.. Türkiyede olmayan teknik destek var. defalarca arıyorlar irlandadan senıde ararlar... sıkıntı etme paypal %100 güvence... ama iletişime geç mail yaz sadece...

bi mesj atayım desteğe başka neler yapabilirim beyler bide mail adresini bulamadım ? :(

iş bankasının sitesindende bakıyormusun? yattımı diye? Belki hesap işletim ücreti kesmişlerdir o yüzden para göreemiyorsundur diye diyorum.

paypal da standart işlem süresi 3 iş gündür yüzlerce kez çektim,pazartesi çekim talimatı verirsen perşembe,salı verirsen cuma hesabına geçer istisnasız.en iyisi paypalı 444 77 01 den ara çok yardımcı oluyorlar,deutsche bank tan eft yaptıkları için en azından işlemin transfer numarasını verirler takip etmen kolaylaşır işbankasında.

Kenan hocam meraklanmayın demişsiniz ama işlem tarihine bakın.Bence gayet meraklanmalısınız hocam.Paypal ile irtibata geçin.

Hımm. Aynen tarihe bakmadım ben. Paypal ile iletişime geçmesi gerekir arkadaşın. Ek olarakta banka hesabına internet bankacılığından baksın arkadaşımız. Yıllık kart ücreti eksi hesap veya kredi kartı ödemesi var ise otomatik olarak ta çekmiş olabilir diye düşünüyorum.

aynen bencede bankaya muhakkak ulaşmıştır bankada ne olmuşsa olmuştr muhtemelen benim başıma geldiği gibi boş bir hesabıma istemiştim anında kesmişlerdi işletim ücreti diye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri