Paypal Parasını Dolar Olacak Çekmek?

KacaK

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Paypaldaki paramı ($) Türk Lirasına Çevirdikten sonra TL olarak banka hesabıma aktarıyorum ve bankamatik kartı ile şubelerden çekiyordum. Malum dolar yüksek, Paypaldaki paramı Türk Lirasına çevirmeden direkt Dolar olarak banka hesabıma aktarabiliyormuyum? Aktarabildiğimde bankamatik kartı ile dolar olarak çekebiliyormuyum?

Arkadaşlar Paypaldaki paramı ($) Türk Lirasına Çevirdikten sonra TL olarak banka hesabıma aktarıyorum ve bankamatik kartı ile şubelerden çekiyordum. Malum dolar yüksek, Paypaldaki paramı Türk Lirasına çevirmeden direkt Dolar olarak banka hesabıma aktarabiliyormuyum? Aktarabildiğimde bankamatik kartı ile dolar olarak çekebiliyormuyum?

Malesef kardeşim yok öyle bişey dolar olarak çeksen bile tl ye çevirip öyle aktarıyor banka hesabına.

bana avasomeden gelen para dolar olarak duruyordu dolar değişimlerinde bu parada artıp azalıyo.

öyle bir şey olsa herkes dolar olarak parayı alır ve kendisi tl ye çevirir.malum adsense kesinti yapıyor. kur 2,05 se 2 alıyor

Paypal EFT ile ödeme yaptığı için ve türkiye de Dövizle EFT işlemi olmadığı için olmaz,teknik olarak mümkün değil.

dövizle eft sistemi yok türk bankacılık sisteminde.Döviz transferi sadece havale şeklinde oluyor,bu adamlarda deustche bank ile çalıştığı için havale mümkün değil deustche bank türkiye bireysel bankacılık yapmıyor.

ben hemen şimdi usd hesabı açtım bankadan. paypaldan ödeme gelirken 15 tl değerinde kesiyor galiba. tam emin değilim oluyor mu da.

Aslında döviz hesabım var daha önce denemedim ama denesem fena olmaz. Paypalda az çok kırpıyor yani TL ye çevirirken..

paypal hesabını ticari mi kişisel mi kullanıyorsunuz para aktarım limitleri ne kadar biliyormusunuz

dolar hesabı acman gerekiyor ve dolar olarak subeden alabilirsin :) dolar hesabı acmak 20-30 tl felan diyordu arkadaş gecenlerde

Türkiye bankalarında mecbur TL olacak yazıyor paypal'da. Dolar hesabı açtırsanız dahi TL'ye çevirip TL hesabına atmanızı istiyor.

Yabancı para birimiyle çekim işlemi yapılmaz paypal da nasıl denerseniz deneyin parayı önce TL ye çevireceksiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri