Paypal PİŞMANLIKTIR

• Kullanıcı yakamoz01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

yakamoz01

Kayıtlı Üye
Hallederiz dediler demiştin ? Böyle mi hallediyorlarmış

http://www.ytpara.com/paypal-alis-s...pal-bilgim-disinda-otomatik-odeme-yapmis.html

adresindeki durumu bugün netleştirdim, adamları aradım parayı elimle gönderdiğim söylendi. itiraz ettim kabul etmediler. 386 tl para boş yere gitti. yetkisiz harcama için bankama itiraz ettim sonucu bekliyorum.

son olarak kredi kartınızı paypal den silin. sıkıntı anında arkanızda duracak kimse yok.

bi siteden ücretli üyelik vs bişey aylık alınca diğer ayda otomatikmen aınabiliyor bu web sitenin ayarlarına bağlı genellikle otomatik yparlar dikkat et

Habersiz nasıl oluyor nereye ödeme yapmıs

bi siteden ücretli üyelik vs bişey aylık alınca diğer ayda otomatikmen aınabiliyor bu web sitenin ayarlarına bağlı genellikle otomatik yparlar dikkat et

hocam bütün otocmatik ödemeleri tek tek kontrol ettim yok öyle bir firma/kişi.
Habersiz nasıl oluyor nereye ödeme yapmıs
australyaya Nicholas Kennerley adına [email protected] e posta adresixne ödem yapılmış. kesinlikle otomatik ödeme değil, ben de yapmadım ödemeyi durumu paypal e de anlatamadım. hallederiz dediler halletmediler, bütün paramı çekim emri verdim, kredi kartımı sildim. öenleminizi alın. ne olursa olsun arkanızda durması gereken firma yapacak bişey yok diyor.

hocam kaç defa denildi orjinal kredi kartı bilgilerinizi internet üzerinde hiçbir yerde kullanmayın bunun yerine sanal kart kullanın denildi ... neyse inşallah olumlu sonuclanır....

daha önce bu kişiye yada firmaya ödeme yapmadığına emin misin?

bende de hotspot shıeld kredi kartıma otomatik ödeme oluşturdu ama site üstünden iptal yok,sanırım mh den yapacagız.neyse ki sanal kart kullanmıştım.

Otomatik ödemeyi devreden çıkarın her zaman bu Paypal'ın yetkisinin dışına çıkıyor . Ödediğin firma haysiyatlı ise geri ödüyor . Ona mail atıcaksın otomatik ödemeyi istemeden açık bırakmışım hizmeti kullanmak istemiyorum diye geri ödeyebilirler.

[MENTION=12459]marcareklam[/MENTION] anlamadıgım adam otomatik ödeme vermedim ilk defa görüyorum diyor hala otomatik ödemeleri kapatın diyosunuz yorum olsunda ne olursa olsun

millet duelloya tutuşmuş burada. :D

Paypal olsun Webmoney olsun yada diğer sanal para transferi araçlar olsun, neyi nasıl yapman gerektiğini bilirsen hiç biri pişmanlık değil bir yarar dır..

banlıydım konuya sahip çıkamadım gelişmeler var. paypalden sorunu halledemeyince bankayı aradım banka bir form gönderdi doldurdum ıslak imza ile imzaladım faxladım ve 2 gün sonra bankadan arandım itirazım incelendiğini ortada mağduriyet olduğunu ve bunun giderilmesi adına soruşturmanın sonucu beklenmeden paramın karta iade edileceğpi söylendi. ancak kredi kartımın iptal edilmeesi gerektiği söyledindi. şimdi kart kapatıldı yenisi gelince iade edilecek para. ayrıca bugun paypal de uyarı göndermiş, bankanız bize böyle böyle itirazını iletti eğer satıcı ile işi halletiyseniz itirazınızı kapatın tarzı bişeyler. tutuştu adiler tabi ki. durum bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri