Paypal Sorunu Özür dileriz ancak ödemenizi şimdi gönderemiyoruz

• Kullanıcı K@No
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Ödeme Sistemleri (PayPal, Payoneer, Wise)

K@No

Yasaklanmış
Arkadaşlar [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] abimizden 15 kanal satin aldim ama odemede sorun yasiyorum odeme gonderince Özür dileriz, ancak ödemenizi şimdi gönderemiyoruz
hatasi ile karsilasiyorum bu sorununun cozumunu bilen arkadas varsa lutfen yardimci olsun dun gece gonderdim olmadi bu gunde deniyorum olmuyor

kart onaylattın mı. teyitli mi yani hesap

Oncelıkle hesabınızı teyıt edıp daha sonra paypala kımlık arkalı önlu goruntusunu gonderdıgın vakıtte asla bır daha aynı hatayla karsılasmazsınız hocam

hocam kimlik gonderme falan istemiyor benden istese gondericem mahcup olmayayim cunki odeme gondermem lazim ne hayat ya :D param orda dokunamiyorum

hocam kimlik gonderme falan istemiyor benden istese gondericem mahcup olmayayim cunki odeme gondermem lazim ne hayat ya :D param orda dokunamiyorum

işte o yuzden paypalı arayacaksınız durumu belırttıgınız zaman sıze bır mail gonderıcek oraya kımlık goruntusunu yollayacaksınız, paypalın bu hata vermesının tek sebebı hesaba kayıtlı ad soyadın gercek kullanıcısı olup olmadıgıdır

işte o yuzden paypalı arayacaksınız durumu belırttıgınız zaman sıze bır mail gonderıcek oraya kımlık goruntusunu yollayacaksınız, paypalın bu hata vermesının tek sebebı hesaba kayıtlı ad soyadın gercek kullanıcısı olup olmadıgıdır

hocam bi link olarak anlatabilirmisin ?

bi sınırı var işte kartsız..
ben de teyitsiz sağa sola gönderiyordum falan ama bir yerden sonra onaylatman gerek.

bu sorun tamamen paypal kaynaklı senin hesabın ile ilgisi yok benimde bir kaç kere başıma geldi, çözümü ise farklı tarayıcıdan denemek yada farklı bir pc den yada bir kaç saat sonra işlem yapmak.

Türkiyeden paypalla yurt dışına gönderme kapalı olduğu için herhalde bende aynı sorunu yaşıyorum o yüzden ilk önce paypal bakiyesini banka hesabına aktarıp sonra karşıdaki kişinin banka hesabına göndermek mantıklı olanı..

Not: Eğer bu konu hakkkında bilgisi olan biri varsa link filan atsın inceleyebileceğimiz teşekkür edeirm..

24 48 saat içinde kendiliginden düzelecek kardeşim hesabın.Ara sıra olan birşey bu.

[MENTION=916]Existence[/MENTION] tesekkurler abim icimi rahatlatdin biraz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri