Paypal Tamamen Milleti Kandırıyor.

• Kullanıcı ceyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

ceyo

Yasaklanmış
1 Haftadan beridir takip ediyorum. Kurları falan dolarları tl ye çevirirken düşükten bozduğunu hepimiz biliyoruz.

Mesela paypal kuru 2.19 dimi 1-2 saniyeliğine 2.26 yapıyorlar geri hemen 2.19, bakıyosun 2.26 hemen bozayım diyosun ekranda 2.18 yada 2.19 dan bozmaya çalışıyo, ben çok dolap döndürüyo paypal.

Şimdi gene bakıyorum 2.25 oluyo 10dk da bir geri hemen 2.19 falan ayıptır ya bozmaya çalışıyorum 2.17 yazdı demin şimdi 2.25 , diyorlar kur değişimi tamamen yalan kurdan kazanıyorlar....

Not : Kendilerine inanmıyorum dediğimde telefondan güldüler :)) artık siz düşünün.

geçen doları tl ye çevirmeden ekranda 630 görünüyordu.
çevirdim 625 olarak değişti...2,22 den çevirdi
24 saat sonra 2.28 den çeviriyordu

2.25 satis 2.17 alis kuru olabilir mi?

paypalın özellikle türkiye ekibinin çok fazla "gözü" kalktı ondan. ben şahsıma butun hesaplarımı ya banka hesabına taşıdım ya da WMe, uğraşılmaz bunlarla

Sınırlandırılan hesaplar ve bu tür ali cengiz oyunlarıyla istedikleri kadar at koştursunlar şu saatten sonra.

Ortada WebMoney gibi bi alterfnatif varken kendileri kaybeder.

Çokta fifi.

paypalın özellikle türkiye ekibinin çok fazla "gözü" kalktı ondan. ben şahsıma butun hesaplarımı ya banka hesabına taşıdım ya da WMe, uğraşılmaz bunlarla

Ben de bu ay wm ye geçtim.Ne acaip kuralları var.Dün eşimin paypalına para transfer ettim.Kendi banka hesabına çekecektim eşimin ; mesaja bakın ;

Merhaba f.....e o...u.,

m.l.o size PayPal ile para gönderdi. Sizi korumaya yardımcı olmak için bu ödemeyi yeniden gözden geçiriyoruz.

Ödeme İncelemesi 24 saat kadar sürebilir. İncelemeyi tamamladığımızda, ödemeyi tahsil veya iptal edeceğiz. Ödeme hesaba geçerse: Siparişi işlemeye devam edebilirsiniz. Ürününüzün koruma kapsamında olup olmadığını öğrenmek için 'İşlem Ayrıntıları' sayfasının 'Satıcı Koruma' kısmında 'Uygun' yazıp yazmadığına bakın.

Ödemenin hesabınıza geçtiğini size bildirene kadar satın alınan ürünü veya hizmeti vermemelisiniz. İncelemeyi tamamladığımızda size bir e-posta göndereceğiz veya PayPal hesabınızın İşlem Geçmişi sekmesini kontrol edebilirsiniz.

m. l. o Teyitli Müşteri

hemen eşimin pp adersine girdim ödemeyi kabul etmedim de kurtardım valla :)

paypal 0.30 eksik bozuyor diye biliyorum ben kensi kuruna göre.

Bunlar hortumları kendilerine bağlamışlar, kendinlerine :D Ne hortumu kanalizasyon boruları..

Adamlar her türlü giydiriyor.. Bir webmoney beceremedik ya arkadaş ona gıcık oldum ya..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri