Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
paypala banka hesap numaranı yazıyon para çek kısmından çekiyon kesinti yok. 3 ile 7 gün içinde gelir. dolar kurunu çevirirken 2,30 sa 2,25 ten mi ne çeviriyolar ordan karları oluyo.
gelme süresi baya uzunmuş kısaltamazmıyız ?
Bu işlemleri nasıl gerçekleştiriyoruz ana bakiye 15 tl diyo ama 250 dolar var içerde nasıl olcak bu iş![]()
Para 2 güne yatıyor ama şöyle bir sorun var benim gibi niye param yatmadı demeyin paypalda ödeme tamamlandı yazsa bile banka hesabına ödemenin geçmesi 1-2 günü bulabiliyor![]()
paypal hesap ad soyad ıle banka hesap ad soyad tutuyorsa dırek odemeyı gecerler ekledıgın iban adresıne zaten farklı olunca paypal odemeyı onaylamıyorKonu hortlatması gibi oldu ama bende bu başlık altında sorayım bari, banka hesabı ekledikten sonra herhangi bir onay için hesaba para falan yatırıyorlarmı yani paypalımdaki parayı yanlış bir hesaba para yatırmamak için alınan bir önlem varmı ?
Konu hortlatması gibi oldu ama bende bu başlık altında sorayım bari, banka hesabı ekledikten sonra herhangi bir onay için hesaba para falan yatırıyorlarmı yani paypalımdaki parayı yanlış bir hesaba para yatırmamak için alınan bir önlem varmı ?
bende partnerlerden gelen parayı bankaya çekeyim dedim,daha önce ekli olan hesap bilgisini kabul etmiyor.karta baglı sanal karta çektim,kuru "1 U.S. Dollar = 2,1830 Turkish Liras" şeklinde aldı.ilk kez sanal karta çekicem,umarım sorun çıkmaz![]()
11.03.14 de çekmişim![]()
çektiğinde paypaldaki kur geçerli değilmiydi çünkü paypalın kuru o kadar yüksek değil![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.