Paypal'da kart tanımlamadan para gönderme veya alma var mı?

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim kredi kartım yok o yüzden paypal hesabıma bir kart ekleyemedim banka kartımı kabul etmiyorlar.Awesomeness'a bağlı bir kanalım var 143$'ı geçtim ödeme talebi yapıcam. Ben şimdi kart onayı olmayan paypal hesabıma para ödemesi istesem hesabıma geçer mi o para ve geçtikten sonra kartıma gönderebilir miyim?

aynen bi paypal nakit kartı iste banka hesabınada gerek kalmaz
enpara hesabı al o paypala kredi kartı diye eklenilebiliyor oda bedava

Paypal kartı başvurusunda bulundum hocam enpara çok zahmetli olur şu an için Paypal kartı 1 haftada elimde olurmuş

Benimde bir sorum var. Türkiye üzerinden paypal açiyoruz kartsiz türk sitelerinde aliş ediyoruz. Peki amerika üzerinden paypal açsam kart eklemeden yabanci sitelerde aliş edebilirmiyim?

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimde bir sorum var. Türkiye üzerinden paypal açiyoruz kartsiz türk sitelerinde aliş ediyoruz. Peki amerika üzerinden paypal açsam kart eklemeden yabanci sitelerde aliş edebilirmiyim?

kart eklemeden paypal hesabındaki bakiye ile tüm dünyada alışveriş yapabilirsin

Türkiye üzerinden açtiğim pp ile yalnızca türk sitelerinde aliş veriş yapiyorum :-(

Kredi kartı ekliyse hesabında istediğin yerle alışveriş yapabilirsin.Sadece paypal bakiyesini kullanamıyorsun yurtdışında,ödemeyi kredi kartı üzerinden yapman gerekiyor.

[MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] hocam eminmisiniz? Benim paypal onaylatmam lazim.

Sanal kart oluşturarak onay yapabilirsiniz veya bunu yapan kişiler var 10tl ücreti var.

Hocam sizde ininal kart alın. :)

Azerbaycan için geçerli olsa alırımda :-D paypal bizim ülkede para kabul etmiyo sadece göndermek mümkün. Bizde türkiye üzerinden sahte isimlerle hesap açıyoryz :-( kartda eklemede sorunlar yaşıyoruz

---------- Mesaj saat 19:50:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:50:10 civarında gönderildi. ----------

Sanal kart oluşturarak onay yapabilirsiniz veya bunu yapan kişiler var 10tl ücreti var.

Sanal kartla kaç defa denedik ama paypal bloke olundu.

Azerbaycan için geçerli olsa alırımda :-D paypal bizim ülkede para kabul etmiyo sadece göndermek mümkün. Bizde türkiye üzerinden sahte isimlerle hesap açıyoryz :-( kartda eklemede sorunlar yaşıyoruz

---------- Mesaj saat 19:50:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:50:10 civarında gönderildi. ----------

Sanal kartla kaç defa denedik ama paypal bloke olundu.

Anlıyorum.Inanal alırken ad önemli değil zaten.Onları yanlış verseniz de fark etmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri