Paypaldan Arandım

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.. paypaldan sınırlandırılmayla ilgili arandım.. ben yaptığım itirazda kanallarımın kapandığını ancak açık olan şu anki özgün oyun kanalımın bulunduğunu henüz yeni kanal olduğunu ve içeriğimin bununla alakalı olduğunu söyledim.. Şimdi aradılar kapanan kanallarınızdan 2-3 tanesini bize link olarak ve kanal adı olarak bize bildirirseniz inceleme alalım ondan sonra sınırı kaldıracaz dediler.. onlar görebiliyorlarmış içeriği yani böyle bişey söyledi tam muallakta gerçi orası, URL den göremiyoruz ama içeriği görebiliyoruz vs gibi biraz saçmaladı ben de üstüne gitmedim.. normal spamdan kapanan 3 tane kanal gönderecem url olarak sizce gerçekten görebiliyor mu içeriği? ya da neye bakacaklar sizce?

Kapanan kanalın içeriğini nerden goruyorlarmıs :D

biraz zor görür.neyin kafasını yaşıyor bunlar.ne içiyorlarsa soralımda aynısından ben de istiyorum ....

Paypal yetkilileride youtube işinemi girdi ne yaptı. Kategori öğrenmeye çalışıyolar heral. :D Ne kadar saçma işler yapıyo bu paypal artık sapıttı.

paypal türkiye kadar alçak bir firma yoktur herhalde

göremezler özgün yolla hocam hiç spam falan karıştırmadan

Bazı siteler kanal Youtube'de kapatılsa bile kanalı video isimlerini vs kendi sitelerine yerleştiriyolar oradan mı bakacaklar acaba gerçi videolara ulaşamazlar ama isimlerinden çözebilirler durumu

biraz zor görür.neyin kafasını yaşıyor bunlar.ne içiyorlarsa soralımda aynısından ben de istiyorum ....

Arkadaşlar şöyle diyeyim. Youtube zamanında paypal şirketinin çalışanları tarafından yapılmıştı. Daha sonra google satın aldı ama, yetkileri hala bulunuyo. Yani paypal yetkilileri youtube ile haşır neşir, dolayısıyla içeriği görebilirler. Teşekkürler. [MENTION=15171]Katip[/MENTION]

benide arada mail şifre istedi bende dedimki sizin böyle bi hakkınız yok youtube zaten parayı göndermiş siz niye karışıyorsunuz flen dedim biz kontrol ediyoruz artık dedi oda bende yüzüne kapattım

Ya şu Paypal en çok bizden kazanıyor, iyice suyunu çıkardılar hepimiz hesapları bir kapatsak Türkiye'deki geliri azalacak adamların resmen. Yaptıkları büyük ayıp ya.

Arkadaşlar şöyle diyeyim. Youtube zamanında paypal şirketinin çalışanları tarafından yapılmıştı. Daha sonra google satın aldı ama, yetkileri hala bulunuyo. Yani paypal yetkilileri youtube ile haşır neşir, dolayısıyla içeriği görebilirler. Teşekkürler. @Katip

zamanında kalmıştır o hocam yotube paypal elemanları yaptı diye onlara bi hak vermez yıllar geçmiş aradan

Tor browser ile engellenmiş olan videolar izlenebiliyor.

göremezler özgün yolla hocam hiç spam falan karıştırmadan

hocam zaten özgün kanalı gönderdim bu yeni kanalım dedim o açık dedim.. kapanan kanallarımın ödemesiydi o dedim.. şimdi 3 tane link gönderecem kapananlardan ve özellikle şunu söyledi kanal adını bildirin dedi.. bir yerlerden kanal adı gözükyüor olabilir..
Şöyle söyliyeyim benim açık kanalımın ismi atıyorum tom and jerry diyelim o bunu örnek gösterdi kapanan kanallarınızın da bu ismini bildirin dedi

zamanında kalmıştır o hocam yotube paypal elemanları yaptı diye onlara bi hak vermez yıllar geçmiş aradan

Hayır youtube satılırken, bir şart koşulmuştu, bazı çalışanlar ve ceo işine devam edecekti. Ben kontrol edebildiklerine inanıyorum arkadaşlar. Ama kanal linkleri verirken sağlam linkler verin.

Hayır youtube satılırken, bir şart koşulmuştu, bazı çalışanlar ve ceo işine devam edecekti. Ben kontrol edebildiklerine inanıyorum arkadaşlar. Ama kanal linkleri verirken sağlam linkler verin.

açık özgn gönderdim hocam ama kapananlardan da 2-3 tane istiyorlar

açık özgn gönderdim hocam ama kapananlardan da 2-3 tane istiyorlar

Bazen kızıyorum foruma, bir kaç tane çoluk çocuk yada her neyse, paypalla görüşmelerinde yok youtubedn kazanıyorum, yok şöyle videolar yüklüyorum bilmem ne derse, adamlar da yaptırıma gider ve yeni politikalar uygular.

bu işin altından başka bir iş çıkmasın beyler paypaldan arıyormuş gibi başkası arıyor olmasın sarmadı bana bu olay biliyosunuz polis bile yazıyolar artık ekrana aranırken

Bazen kızıyorum foruma, bir kaç tane çoluk çocuk yada her neyse, paypalla görüşmelerinde yok youtubedn kazanıyorum, yok şöyle videolar yüklüyorum bilmem ne derse, adamlar da yaptırıma gider ve yeni politikalar uygular.

işin garip tarafı şunu anamıyorum.. şimdi paypal diyor ya bize telif hakkından dolayı şirketler bizi sıkıştırıyor diyor.. hangi şirket benim google dan paypal aracılığıyla ödeme aldığımı bilebilir? gizlilik politikası diye bişi var..zaten paypal bile ödeme yaptığı halde benim içeriği bilmiyor ki.. farklı şeyler var bu işte :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri