Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam benim de bir sorum olacak, banka hesabı actıracağım pazartesi günü enpara düşünüyorum farklı bir önerisi olan var mı?
Hocam yüklü miktarda ödemeyi göndermek için paypalın teyitli olmasına gerek varmı?
Kuveyt Türk 10 dk sürmez açman ücretsiz herşey
Hocam yüklü miktarda ödemeyi göndermek için paypalın teyitli olmasına gerek varmı?
hocam benim de bir sorum olacak, banka hesabı actıracağım pazartesi günü enpara düşünüyorum farklı bir önerisi olan var mı?
Hocam bulunduğum bölgede yok kuveyttürk ne yazık ki![]()
devlet bankaları en iyisi bence. yinede sen bilirsin.
edit. hesabı açtırırken internet bankacılığınıda tanımlat her şeyini pc başında halledersin.
hocam işlem ücreti alyorlar diye duydum, o yüzden enpara'ya yöneldim
arkadaşlar bugun paypal bakıyesını bankaya aktarmak ıstedım ama dolar kur 2,16 ıken bırkaç gundur paypalı takıp edıyorumda kuru hıç degışmedı, 2,11 tl doları tl ye cevırıyor,arada uçurum farkı var nerdeyse bu rakam hıç degışmıyormu yoksa hep bole kur farkı alıyormu
5 6 kuruş aşagıdan çeviriyo.
anladım demek bu kur hıç degışmıyor burdanda komısyon kesıyorlar,pekı tl ye çevırdık dıyelım banka hesabına aktarırken ordanda kesiyor mu yoksa çevırdıgımız tuttar dırek banka hesabına gecıyor mu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.