Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
onu bir türlü bende yapamamıştım 1 ay önce bakiye var yeterli bakiyeniz yok diyip duryodu banka hesabıma havale aldım 3 gün içinde geliyo kesintisiz sonuçta
hocam parayı almak için benim ne yapmam gerekiyor şimdi paypal kartımda var benim
1- paypal kartın paranın geldiği paypal hesabına bağlı mı?
2- paypal bakiyendeki para türk lirasına çevrilmiş durumda mı?
ona göre cevap vereyim
evet zaten tl ye cevirdiler otamatik paypal kartını daha hiç bağlamadım
https://www.paypal.com.tr/nakit/kullanima_acma_formu_adim_1_kayit/
adresinden kartı paypal hesabına bağla önce ordan aktarırsın,1 gün sonra kartına geçer para ama haftasonu olduğu için emin değilim pazartesiye sarkabilir.
birde otomatik çevirmiş demişsin ama anasayfada bakiyenin TL gözükmesi TL bakiyenin olduğu anl***** gelmez,önemli olan altta kurlarda TL nin olması,orda mesela 100 dolar olup anasayfada bakiyen 210 lira gözükebilir,TL bakiyene dikkatli bak
hocam kartı kaydettim de nereden cekeceğim ?
önce paypal hesabına giricen,ardından https://www.paypal.com.tr/nakit/ giriş yapıcan
Para Yükle ye tıklayıp işlemi tamamlican.Chrome ile yap bunları.
neden choreme hocam yandex olmaz mı
kusura bakma her browser'a test yapamadım.
hocam bakiye var ama karta aktarmaya gelince geçerli bakiyeniz 0 diyor yaa
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.