pc tavsiye

ranger

Kayıtlı Üye
iyi geceler arkdaşlar elimdeki laptop perte çıktığı için 1 Kaçlık seyahette yanıma idareten 1000-1500 civarı bi laptp alıcaktım ama photoshop render vs için biraz daha iyi bir şey almaya kara verdim 3500 e kadar çıkıcam sizce şu 2 pc den hangisi ni tercih etmeliyim? varsa diğer önerilerinize de açığım. herkese tesekkürler

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7559-b70d128w81c-i7-6700hq-8gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx960m-156-windows-10-pmu353571

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V7-1-1.html#.V8MjaClkhnI

Son düzenleme:
güncel arkadaşlar yarın halletmem lazım bu işi

hocam bende Dell Inspiron 5110 var. aşırı ısınma yapıyor. bir ara render yapmaya kalktım bir sabah kalktım bilgisayardan kulakları rahatsız eden bir ses geliyor. meğer yüksek ısıdan fanın kenarları erimiş. yeni bir fan siparişi verip bütün riski göze alıp kendim değiştirdim. şuan normal kullanıyorum ama bilgisayara fazla yüklenemiyorum. bu yüzden Dell Inspiron ürünlerini önermiyorum. dizayn hataları mevcut. bu arada bilgisayarı 2012 de almıştım. 4 yıldır kullanıyorum.

hocam bende Dell Inspiron 5110 var. aşırı ısınma yapıyor. bir ara render yapmaya kalktım bir sabah kalktım bilgisayardan kulakları rahatsız eden bir ses geliyor. meğer yüksek ısıdan fanın kenarları erimiş. yeni bir fan siparişi verip bütün riski göze alıp kendim değiştirdim. şuan normal kullanıyorum ama bilgisayara fazla yüklenemiyorum. bu yüzden Dell Inspiron ürünlerini önermiyorum. dizayn hataları mevcut. bu arada bilgisayarı 2012 de almıştım. 4 yıldır kullanıyorum.

teşekkürler hocam.

yok mu arkdaşlar başka tavsiyesi ve ya önerisi olan

2 linkten birini alacak olsam monster alırım hiç düşünmeden.

msi yada monster al alacaksan tercihini monsterden yana kullanmanı tavsiye ederim ...

2 linkten birini alacak olsam monster alırım hiç düşünmeden.

msi yada monster al alacaksan tercihini monsterden yana kullanmanı tavsiye ederim ...

ben de öyle düşündüm yalnız monster free dos ve +1tb harddisk eksik o yuzden biraz tereddütte kaldım

Hocam dell harıkadır ama aşırı ısınır dell'den uzak dur msi bak istersen birde

ben de öyle düşündüm yalnız monster free dos ve +1tb harddisk eksik o yuzden biraz tereddütte kaldım

oyun bilgisayarı deyince ve render vs akla gelen 2 marka var msi yada monster 2 sinden birini al bence msi işletim sistemi oluyor ve fiyatı +300 +400 tl fazla oluyor, monsterde free dos o msi ye göre biraz daha uygun

oyun bilgisayarı deyince ve render vs akla gelen 2 marka var msi yada monster 2 sinden birini al bence msi işletim sistemi oluyor ve fiyatı +300 +400 tl fazla oluyor, monsterde free dos o msi ye göre biraz daha uygun

varmı hocam tavsiye edebilceğiniz bir model?

donanımı az çok biliyorum ama çok iyi bilmiyorum hocam ama kesinlikle ve kesinlikle ssd olsun bilgisayarda ssd olmayan laptop alma eğer ssd bulamadıysan istediğin fiyata ek olarak takdır ..

ikisi arasından monster alırdım ama kesinlikle sdd olmayan bir dizüstü bilgisayara bu kadar para vermem

2 sinde de ssd var hocam ram leri az biraz +150 tl gibi 16 gb yapabiliyorsun muhtemelen öyle yapıcam monteri alırsam ama internette çok fazla mavi ekran vs hatalardan söz ediyorlar o yuzden biraz tereddütte kaldım.
cevaplar için hepinize çok teşekkür ederim

hocam linkteki dell modeli yeni model olduğundan ısınma problemini halletmiş olabilirler. bence bir araştırma yap. eğer bu modelde ısınma problemi yoksa gerçekten dell bilgisayrları sağlamdır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri