Pcem Isınıyor Bi Bakarmısınız

Dermy12

Yasaklanmış
Arkadaşlar Şu http://assets.coolermaster.com/jp/u...820e717d02da22b9026981a76017d8_1363818707.jpg

Cool Master 612 Takmama Ragmen Gta5 Oynarken Isınıyor ( DONMA, KASMA YOK )

FELAKET derece Degil TAbi :) ama Bu Isınması Bile Benim Moralimi Bozuyor . bunu En Düşük Stabile İndirmek İçin Ne yApabilirim Bi Arkadşaım 3000 rpm pervane al Demiştti ama nasıl yapabiliriz biostan ayarları varmıdır bu pervanelerin hızlandırmak için ? yardımlarınız için tşkler

mini vantilatörlerden aldım geçen sene bilgisayarı açar açmaz çalışmaya başlıyor fana doğru çevirdim zaten arada biraz ısınma hissedersem çok azda olsa buz koyuyorum vantilötürün önüne ayarlıyorum güzelcene fana doğru soğuk üflüyor birde altta soğutucu var ısınma problemini ben bu şeklide aştım. leptop sağlam bir leptop yani ısınma probleminin normaldede hiç olmaması lazım ama 3 skype 2 3 tarıyıcı 50 60 sekme birde gta4 açıyorum işim çıkınca kapatmadan direk win tuşuna basıyorum yani çıkmıyorum işim bitince tekrar giriyorum. sizden fazla olmasın bende rahatsız oluyorum azcık bile ısınsa :D

dizüstü pc ise ne yaparsan yap ısınır

Arkadaşlar Şu http://assets.coolermaster.com/jp/u...820e717d02da22b9026981a76017d8_1363818707.jpg

Cool Master 612 Takmama Ragmen Gta5 Oynarken Isınıyor ( DONMA, KASMA YOK )

FELAKET derece Degil TAbi :) ama Bu Isınması Bile Benim Moralimi Bozuyor . bunu En Düşük Stabile İndirmek İçin Ne yApabilirim Bi Arkadşaım 3000 rpm pervane al Demiştti ama nasıl yapabiliriz biostan ayarları varmıdır bu pervanelerin hızlandırmak için ? yardımlarınız için tşkler

Isınmadan kastınız cpu mu gpu mu? Modelleri ve dereceleri kaçta oluyor?

Önerebilen yokmu bişiler ?

---------- Spam Engelliyici 17:29 ---------- Önceki Mesaj 17:28 ----------

Isınmadan kastınız cpu mu gpu mu? Modelleri ve dereceleri kaçta oluyor?

ya gta5 oynarken elimi kasanın sol tarafına attıgımda hani çayın sogur bi dikişte içersin ya oo derece sıcaklıkta .

Önerebilen yokmu bişiler ?

---------- Spam Engelliyici 17:29 ---------- Önceki Mesaj 17:28 ----------

ya gta5 oynarken elimi kasanın sol tarafına attıgımda hani çayın sogur bi dikişte içersin ya oo derece sıcaklıkta .

İçeriden sıcak havayı atmasında bir sorun yok. Isınırken kaç dereceye çıkıyor bunları kontrol edin. İşlemciniz mi yoksa ekran kartınız mı ısınıyor. Araştırın programlar ile kontrol edin dereceleri. Ayrıca taktığınız fan için aynı çapta bir tane daha alıp diğer tarafına da takabilirsiniz ama oc da yapmamışsınızdır gerek yok.

Gta 5 gibi bi oyunda ısınması cok normal ekran kartının markası nedir?

Isınması normaldir. CPU' dan ziyade ekran kartınızın ısısıdır o hissettiğiniz.

dostum ısınan büyük bir ihtimal ekran kartı.Aynı durumu bende yaşadım. Öncelikle işlemci ve ekran kartının termal macununu yenile. monte ederken kontrol et. antivirüs programını oyun moduna ayarla.ekran kartının fan ayarı %100 olsun. kasa arada kalmasın. hava sirkülasyonu önemli. msı afterburner yükle..kontrol et.

Benim kasanın yanı açık ve USB Fan koydum içine bir tane. Az da olsa sıcaklığı düşürüyor.

Gta 5 gibi bi oyunda ısınması cok normal ekran kartının markası nedir?

asus r265 256 bit

---------- Spam Engelliyici 18:14 ---------- Önceki Mesaj 18:13 ----------

dostum ısınan büyük bir ihtimal ekran kartı.Aynı durumu bende yaşadım. Öncelikle işlemci ve ekran kartının termal macununu yenile. monte ederken kontrol et. antivirüs programını oyun moduna ayarla.ekran kartının fan ayarı %100 olsun. kasa arada kalmasın. hava sirkülasyonu önemli. msı afterburner yükle..kontrol et.

fan ayarlarım %40 larda bunu %100 yapsak sorun olurmu bide nasıl yapcaz?

% 100 yap.hiçbi problem olmaz. ekran kartı driverdan yapabilirsin

Ekran kartı fanları zaten ısıya göre devrini otomatik ayarlar.

Dışarıya ısı vuruyor olması, ısıyı iyi dağıttığı anlamına gelir. Aksine ısıyı dağıtamaz, kendi üzerinde kalırsa kötü.

Önemli olan bu sıcak havayı kasa dışarısına egzos fanlarla tahliye etmek.

Ekran kartı fanları zaten ısıya göre devrini otomatik ayarlar.

Dışarıya ısı vuruyor olması, ısıyı iyi dağıttığı anlamına gelir. Aksine ısıyı dağıtamaz, kendi üzerinde kalırsa kötü.

Önemli olan bu sıcak havayı kasa dışarısına egzos fanlarla tahliye etmek.

ben kasa sagdan soldan kapalı acaba sol tarafı açsam iyi olurmu ?

ben kasa sagdan soldan kapalı acaba sol tarafı açsam iyi olurmu ?

Kasanın kapalı kalması hava devir daimi için daha avantajlı. Ancak, kasanın ön tarafında, içeri hava üfleyen bir fan + kasanın arka tarafında dışarı hava üfleyen fan bulunduğu taktirde. Tabi bu minimum şartlar, yanlarda, yukarda, altta fan bulunan kasalar bu konuda çok daha avantajlı.

Kasanın kapalı kalması hava devir daimi için daha avantajlı. Ancak, kasanın ön tarafında, içeri hava üfleyen bir fan + kasanın arka tarafında dışarı hava üfleyen fan bulunduğu taktirde. Tabi bu minimum şartlar, yanlarda, yukarda, altta fan bulunan kasalar bu konuda çok daha avantajlı.

hocam kapalı daha iyi altan delikten gelen orda fan var çıkış yeride var

AMD mi kullanıyorsun merak ettim

intel

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri