Pcnet'ten herkese ücretsiz hosting

• Kullanıcı re-cox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server

re-cox

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kopekilan.com
img_152959929052580.jpeg

Faydalanmak isteyenler için umarim yararı olur :)

Dergi fiyati nedir peki

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

Valla onu bilmiyorum uzun zamandır almiyorum face te sayfasini begenmistim resmi görünce yarari olur diye paylasmak istedim.

beyler bi film sitesi yapsak videolar vk dan alınacak ve siteninde ortalama bir hit aldığını düşünürsek 50gb trafik yetermi sizce ?

Bilgili arkadaşlar varsa 5gb alan 50gb trafik neye yeter neye yetmez bilgi verebilirmi acaba?

Trafik hesaplama örneği vereyim siz kendinize göre çevirin.

Örneğin sitenizin günlük 1000 ziyaretçisi olsun ortalama 10 sayfa gezsin.

Toplam sayfa gösterimi 10.000 sayfa

Her sayfanin ortalama 500kb olduğunu varsayarsak

10.000x500 =5.000.000kb
5000000/1024/1024 ten 4.7 gb

4.7x30gun dersek 141 gb trafik harcamış olursunuz aylık

1-Peki bloga kendi editledigimiz temayı vs kurabiliyormuyuz ?
2-Bloga wordpress,joomla vs cms sistemleri kurulabiliyormu ?

Öncelikle paylaşım için teşekkürler, ben webmasterlikten hiç anlamadığım için sorum garibinize gitmesin, Ücretsiz alt alan adı diyor, 1 adet e posta adresi diyor. Bu e posta adresini alt alan adı ile kullanabilir miyiz? Nasıl?

Öncelikle paylaşım için teşekkürler, ben webmasterlikten hiç anlamadığım için sorum garibinize gitmesin, Ücretsiz alt alan adı diyor, 1 adet e posta adresi diyor. Bu e posta adresini alt alan adı ile kullanabilir miyiz? Nasıl?

Ücretsiz alt alan adi altalandi.siteismi.com diye olur
Mail adresini de [email protected] diye olur.

Bu durumda alan adı da ücretsiz değil mi, e posta adresini siteismi.com ile kayıt yapan siteler için kullanabiliriz o halde

Vay be ! Pcnet'e bak ! 200.sayıyı çıkartıyor. Yaklaşık 5 sene Pcnet forumunda moderatörlük görevinde bulunmuştum. Yüzlerce dergi koleksiyonu da cabası. Erdal Kaplanseren abimi de özledim. Neler yapıyor acaba ! Facebook'u kapatınca muhabbette gitti tabi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri