Pes artık...

kptncksprv

Yasaklanmış
Arkadaşlar bir tom ve jerry çizgi filmi atmıştım dün daha 11 görüntüleme olmuş bir mal hemen telif atmış (Emine My Video) adında. aratıyorum bulamıyorum zaten telif atan kanalı, olurmu öyle şey ya attığım çizgi filmi youtubede aratıyorum 10000 ne yakın video var. bu densiz nasıl benim videomu görüp telif atabilirki hala şoktayım:mad:

Telif atmak ne hadlerine onu anlamıyorum . (Eğer sahteyse)

tom ve jery ben de bakmıştım gerçekten birçok kanalda 100lerce videosu var hatta youtube işine girmeden önce oturup izliyordum,bana sahte telif yemişsin gibi geldi karşı bildirim yapmanz gerkiyo sanırım

Haddini bilmezin birisi atmıştır hacı ne olacak. Telif hakkı sahibi o kadar videonun içinden seni mi bulup atacak hiç sanmıyorum da. Hatta ihtimal bile vermiyorum ben.

Karşı bildirim yaptım ama geri geleceğini sanmıyorum, videonun asıl sahibi bende olmadığım için. yok mesaj atacamda geri çek telifini diye ama kanal yok youtubede

---------- Mesaj saat 16:01:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:00:02 civarında gönderildi. ----------

kesinlikle, 1000 videoluk kanalın bir kıytırık sebepten dolayı gidermi ya.

Çizgi film çok telif yenilen bi kategori benim 5 kanal felan vardı 1k video vardı hepsinde.Hepsi 2 telifteydi daha sonra spamdan gitti.

Kanalı buabilirsen geri çekmee ikna et adamı başka da yolu yok zaten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri