Peşini Bırakmamak İstiyorum Ama Çok Başarısızım/5 Ayda 31 TL

• Kullanıcı Low Money
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Low Money

Kayıtlı Üye
Bırakmamak istiyorum ama olmuyor skype üzerinden yardım eden olabilirmi

//

gir sigortalı bir işe çalış bence.
5 ayda 31 tl kazandıysan sanal alem sana göre değildir.

Bence 3 Ay boyunca yapamadıysanız ve gerçekten emek verdiğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz emek vermemişsiniz. Gerçekten kazanmak için günlük 2 saat uyumamışsın diyebilirim.

Böyle dememin sebebi 5 Ayda 31 TL (hem tutar da denk gelmiş) Youtube sizi istemiyor galiba.

Bizim fizikçinin bir lafı vardır. " Olmuyorsa zorlama "

Gerçi anlatamazdı konuyu biz anlamadık hocam deyince böyle derdi. :)

Beyler belirli nedenlerden dolayı çalışamıyorum yardım edicek olursa çok sevinirim

Bende yeniyim bakalım benim ilk ayım nasıl geçicek :) ilk ay 1 tl kazansam iyi diyorum şuan.

pencereyi açıp uçakları çeksen yoldan gecen arabaları havayı suyu yıldızları çeksen koysan 5 ayda yine 31 tl den fazla kazanır, hiç birşey yapmamışsın yada 5 aydır banyo yapmamışsın forumda gerekli kazanç için paylaşımlar yapılmış biraz okuyun yani, ben ezberledim diyebilirim....

150 günde 31 lira düz hesap 30 lira dersek günlük sabit kazancın 20 kuruş en azından sabit kazancın var buda biseydir :)

5 ayda nasil calistigina bagli. Forumdaki sabit konulari okuyan ve uygulayan kisiler Aylik en az 100-400 tl arasi gelire ulasabilirler. Bence herseyi sil bastan yap ve konulari tekrar gözden gecirerek sansini dene. Bu pastadan herkes pay yemeli. Cok büyük bir para akisi var. Yeterki sabirli olup kazancli kategoriyi bulana kadar calisalim :)

Bırakmamak istiyorum ama olmuyor skype üzerinden yardım eden olabilirmi

//

ne yaptığını yaz yanlışın varsa düzeltelim.. günde kaç video yükledin, hangi dil yükledin, kapanan kanalın oldumu, kaç kanalın var gibi...

Beyler Tbm 19-20 4 Aydır gereken ilgiyi gösterdim fakat dersler ve geritepki olmadığı için son 1 ayda giremedim

31 TL herkes yapamaz bak

Şaka maka bi vds al kanallar aç youtubeyi gez farklı dillerde aramalar yap.Dikkatini çeken kanalların çalışma sistemini kendin uygula.

hiç bi şey yapamıyorsan günlük 10 kanal aç awesomeness networke baş vur. 1 haftada 70 kanal olur gel sat 5 10 tl arası minimum 350 lira.

İlla youtubeden para gelecek diye bir şey yok kardeşim.

M.A.A Takip ediyorum ama benden önce 10 tane video yüklenmiş oluyor oyüzden onu bıraktım önerilerin varsa dinlerim.youtubeda olmayan bir japon sitesinden aldığım videoları koyuyordum.2 günde 5 video.videolar ilginçti.ama videolar tükendi .70 video sanırım
kanalın toplam izlenmesi 11K Abone 70.İstatiklerim

fKh1ef.png

---------- Mesaj saat 18:27:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:25:40 civarında gönderildi. ----------

lowmoney5 adresinden skype ile ulaşabilirsiniz

M.A.A Takip ediyorum ama benden önce 10 tane video yüklenmiş oluyor oyüzden onu bıraktım önerilerin varsa dinlerim.youtubeda olmayan bir japon sitesinden aldığım videoları koyuyordum.2 günde 5 video.videolar ilginçti.ama videolar tükendi .70 video sanırım
kanalın toplam izlenmesi 11K Abone 70.İstatiklerim

fKh1ef.png

telefon inceleme ve game play videoları at izleniyor iyi kazandırıyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri