pewdiepie ve kazancı...

• Kullanıcı Rtzon59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube'daki En guzel Kanallar

Rtzon59

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 21 milyon abone... sizce aylık geliri ne kadardır bu arkadaşın konuşalım

zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış , karıstırmamak en iyisi.

tahminen
1 milyon 850 bin 443 tl

20 milyon abone ile rahat 300.000$ kazanıyordur :D

Günlük izlenimi sanırım 3 kusur milyondu öyle hatırlıyorum yanılıyorda olabilirim :) Aylık milyon dolar yoktur arkadaşlar o kadarda değil :)

En az 100K dolardır ama.

yanlışım yok ise şimdiye kadar kazandıgı para 51 milyon lira

toplam 21 milyon dolar yaklaşık 43 44 milyon tl kadar bir miktar kazanmış bu arkadaş son 2 ayda her attıgı video hep en hitte 1 günde 2 milyon oluyor hepside baya uzun gündelik en az 40 bin kazanıyordur buna göre hesaplarsak artışıda göz önüne alırsk aylık 1.5 milyon kadarcık :D ben daha fazla olucagını sanıyorum bana kalırsa bu hesaplama hariç 2.5 3 milyon kadar kazanıyordur ee ne demişler
ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRDÜN CENESİNİ YORAR
ADAM EL EMEGİ GÖZ NURU VİDEO CEKİP EDİTLİYORSA HEMDE BUNU KAÇ YILDIR YAPIYOR HELAL OLSUN

arkadaşlar 21 milyon abone... sizce aylık geliri ne kadardır bu arkadaşın konuşalım
Avea teknoloji mesaj attı. Youtube milyonerleri diye. 1. Pewdiepie: 21 milyon(2013) 2. Smosh:19,6 milyon 3. Ray William Johnson:18,2 milyon dolar :-(

Xperia Z cihazımdan TAPATALK ile gönderildi.

çift olarak dünyanın en şanslısı bence... ya o çok akıllı ya biz çok geriyiz.. sıkıntı bastı yine ya..

21milyon dolarcık, gazetede okdum geçenlerde....

kavga etmeyin açıklıyorum :)

$1.5M - $17.6M
ESTIMATED YEARLY EARNINGS

Kaynak

zaten kendi forumunda kullandığı programlara dek yyazmış adam.az pewpiedie forumuna bakarsanız güzel şeyler yapmaya başlarsınız

Socialblade de az bile yazıyor, son 30 günde 230 milyon izlenim almış, Buda minimum 500 k $ eder.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri