Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam gerçekten sakın ders videoları koyma ben koydum 3 ayda 750 izlenme![]()
Selamun Aleyküm Hocam Bazı Yerler Var Bilirsin Belki https://onlira.com/ Site Var Burda İnsanlar Yeteneklerinden Para Kazanıyor SadeceOn.com - Burada Her Şey Sadece 10 Liradan Başlıyor ! Hemen Başla ! Böyle Siteleri Ziyaret Et Hocam Firmalar Şirketler Logo Arıyor Sizde Yeteneğinizi Sergileyin KazanınReklam Olarak Demiyorum Bu Sitelerle Bir Bağlantım Yok Kolay Gelsin
hocam slayt şeklinde yapabilirsiniz belki fotoğrafların bi orjinallerini koyarsınız bide photoshoplu halini gibi...aklıma bu geldi
https://www.fiverr.com/ burasıda var burdada 5 dolar
Udemy.com ingilizcen varsa ps dersleri ver burda 40-50 dolara sat beş para etmez derslerin bir sürü alıcısı var![]()
Vector bilginiz olsa iyiydi. Illustrator bilginiz varsa eğer çalışmalar yapıp shutterstock tarzı sitelere yükleyebilirsiniz. Tabi bu sitelerin belli katılım şartları var. Onları sağladıktan sonra güncel konuyla ilgili şeyler üretirseniz iyi gelir elde edebilirsiniz. Tabi süreklilik şart her şeyde olduğu gibi.
komik fotografları slayt yap at süper iş yapar bence
shutterstock bu sitede güzelmiş hocam.Sadece vector üzerine değil fotograf üzerinde işliyor sanırım. Teşekkürler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.