Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Crackler bana göre hepsi virüslüdür.Pc dende banka hesaplarıma girdiğim için diyorum ki bir sorun olur mu?vat ken ay du ? cs 6 banka hesabı ?
Crackler bana göre hepsi virüslüdür.Pc dende banka hesaplarıma girdiğim için diyorum ki bir sorun olur mu?
Banka hesabına girince telefondaki kodu girin falan diyor ama genede tereddütteyim
Şöyle bir düşünsen acaba crack ve banka hesabı kelimeleri neden yan yana gelebilir ?banka hesabıyla ne alaka?
program bende kurulu acaba sadece cracki varmıo tür virüsler zararsızdır bişi olmazAdobe Photoshop CS6 Extended Full Türkçe İndir 13.1.3 LS16 | Full Program İndir | Full program | Full programlar | Ücretsiz
Microsoft Security Essentials bu programdan mı bahsediyorsun. Ve kimsenin anlayamadığı şeyi anladığın için teşekkür ediyoruminternet security al bi tane onlarda sandbox özeeligi var banka işlerini ordan yapabilirsin
editt: ***** bb ye girersen ordan hit konulardaki crackleri çekebilirsin
Microsoft Security Essentials bu programdan mı bahsediyorsun. Ve kimsenin anlayamadığı şeyi anladığın için teşekkür ediyorum![]()
avastın free sini kullanıyorum sizin özelliği nasıl kullanmamız lazım bazen program çalıstırırken sandbox çıkıyorsecurity essentials pek tavsiye etmiyorum kasperksy yada avast alabilirsin hangisinde sandbox özeeligi var unuttum ama
avastın free sini kullanıyorum sizin özelliği nasıl kullanmamız lazım bazen program çalıstırırken sandbox çıkıyor
avastın internet securty özelliği 40tl alsammıbenim kullandigim zamanda sandbox a basinca ayri bi yere atiyordu
bana sorarsan avast free yetersiz internette çok geziyorsan internet security kullanmani tavsiye ederim
program bende kurulu acaba sadece cracki varmı
[url=http://www.gezginler.net/indir/sandboxie.html]Sandboxie ndir - Sandbox Temelli Gvenlik zalosyon Program - Gezginler[/url]
hocam zahmet olmazsa siz indirdiğiniz yerin linkini atabilirmisinizeğer yüklediğin gereçekten crack ise yani bazı sitelerde crack diye bir program felan yükletiyolar vs.. hiçbir halt olmaz.. rahat ol dostum amtlib.dll dosyası temiz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.