PHP • HTML • CSS • JAVASCRIPT • WORDPRESS İşleriniz Yapılır [ Uygun Fiyat + 9 Yıllık Tecrübe ]

Daryl

Kayıtlı Üye
İş Alımı: Açık
(Sadece kısa sürebilecek düzenlemeleri/işleri kabul ediyorum, büyük çaptaki projeler için müsait değilim)

111596eec00b5632917ef1f67dd3c975.jpg

Müşteri Görüşleri
arkadaşla çalıştık işimizi çok hızlı bir şekilde çözdü ilgisi için teşekkür ederim. Tavsiye edilir.

Kendisi sitedeki sorunu çok kısa sürede çözmüştür. Hızlı ve ilgili bir arkadaş. Uzun soluklu çalışmak dileğiyle

İşinin ehli, dürüst bir insan. Ne zaman işim düşse hemen kendisiyle iletişime geçerim ve sağolsun hemen halleder.

Sağ olsun çok mütevazi ve ilgili birisi 2dakika da halletti işimizi. :)

İşinde profesyonel, çözüm üreten ve hızlı çalışan birisi. Güvenerek iş yapabilirsiniz + olarak mutlaka tanışmanız gereken birisi :).

Zor bir javascript işini sıkılmadan sürekli değişen taleplerimiz üzerinde özenle yaptı. Rahatlıkla çalışabilirsiniz, ilgili bir arkadaş.

arkadaşla daha önceden çalışmıştık. Sağolsun ufak tefek sorunlarımızı hızlı ve ücretsiz çözüyor. Güvenilir ve işinin ehli.
jquery işi verildi kısa sürede başarılı bir şekilde teslim alındı A++
EK: Normal iş dışı başka bir şey için ricada bulundum. Ücretsiz olarak teslim etti.

Arkadaşa Çok Teşekkür ederim. Beni kırmadı Geldi Bütün İhtiyacımı giderdi Saolsun.

Arkadaş yardımsever ve çok bilgili bir insan. Zaman ayırıp yardımcı oldu çok teşekkürler.

Arkadaş bizim sigortalı çalışanımız oldu :) Saygılı ve işini düzgün yapan biri.

Wordpress duzenleme isimi yapti. Mukkemel bir arkadas. Cok hizli ve isini cok iyi yapan birisi. Herkese rahatlikla tavsiye ederim. Cok tesekkurler.

İşinin ehli bir arkadaş. Hem proje sürecinde hemde sonrasında düzenlemelerde oldukça destek oldu. Kendisiyle çalışmanızı herkese öneriyorum.

2 gündür çözemediğimiz bir konuda 15 dk'da çözüm sağladığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. İşimiz olduğunda artık başkasına gitmeyeceğimiz artık. :)

işinin ehlidir tavsiye ederim ++

Arkadaşla çalıştık, bir sorunumuzu hızlıca çözdü sağolsun.

1 Adet wp işi yaptırılmıştır. Eline sağlık :)

Yaşamış olduğum ufak bir sorun için kendisiyle bağlantıya geçtim, dakikalar içerisinde sorunu çözerek kontrol etmemi rica etti. Gerçekten oldukça anlayışlı ve hızlı çalışan bir arkadaş. Gerçekten önemsediğiniz projelerinizde sorunlarınızın çözümü ve geliştirme için çekinmeden bağlantıya geçmenizi tavsiye ederim.
Ufak bir php düzenleme işi verildi. Hızlıca işimiz görüldü.

php ile ilgi bir kaç sorunum vardır çok hızlı bir şekilde halletti ufak tefek sorunlarıma da yardımcı oluyor. ellerine sağlık.
PHP işimiz halledildi, çok hızlı çalışıyor. Teşekkür ederim.
Wordpress İşlemlerini Sorunsuz Halletti arkadaş teşekkürler tekrar çalışmak dileğiyle :)
Düzenleme işlemlerini sorunsuz ve hızlı bir şekilde halletti

Tekrar çalışmak dileğiyle

Teşekkürler.
Kolay Gelsin.
Kendisiyle küçük bir php işi için çalıştık hızlı ve iyi bir şekilde sorunu halletti tavsiye ederim.
eklenti kurulumu yaptırıldı işinin ehli arkadaş...
Sağolsun ufak bir işimizi ücretsiz halletti, kendisine teşekkür ederim. Arada sırada yazılım işlerimiz oluyor, kendisine mutlaka tekrar danışacağım.
Şu ana kadar r10'da çalıştığım en çözüm odaklı kişi. 1 haftada çözülemeyen sorunu çok kısa süre içerisinde çözüme kavuşturdu. Teşekkürler.
HTML / CSS revize işlemi yaptırıldı Hızlı ve kaliteli hizmet için teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri