PHP Kursuna arkadaş aranıyor.

Reina

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba, 2 senedir gidicem gidicem bir türlü fırsat olmadı. Yazda geldi, artık birazda şu kafamı geliştirmek istiyorum. Bu sefer ertelemeyeceğim. Masaüstü yazılım biliyorum. Ancak web yazılım bilgim 0. avcılarda oturuyorum yakınlarda bir kurs arıyorum gidip konusucam yazılıcam. öğrenmek isteyen arkadaşlık edicek olan varsa beraber gider geliriz.

Mobil tavsiye ederim hocam, kendi projelerin vs açısından daha faydalı olur. Hem php kaynak da çok fazla, İngilizcen falan varsa gerek yok gibi.

mobilden ziyade PHP'yi tavsiye ederim hatta PHP + JS

webe ağırlık verceksen javascripte ver kendini, php(temel düzey) o kadar zor değil.
tabi css + html bildiğini varsayıyorum :)

Son düzenleme:
profesyonel bi firma buldum. avcılarda,başka yerlerdede 5-6 tane şubesi var. internette şikayet konusu yok.form doldurdum dönüş yapıcaklardır pazartesiye kadar. telefonları cevap vermiyor şuanda. fiyatı çok uygun. 60 saat eğitim, 1100 tl. şuanda kampanya var herkese %30 yapıyolarmış. 750ye falan geliyor işte.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri