Pi coinlerinizi 5 TL'den alıyorum

• Kullanıcı qcrrs22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kripto Para Dünyası

qcrrs22

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar elinde Pi coin olan varsa tanesini 50 tlden alıyorum. Gönderim yapabilmeniz için kyc onayı yapmış olmanız gerekiyor.

Yüksek rakamlar için Bursa içi yüzyüze işlem yapabiliriz güven açısından.

Yöneticilerden ricam başlığı güncelleyemediğim için yardımcı olması.

İletişim telegram @Uerk0

Son düzenleme:
hesap olarak alıyorsan vereyim son aşamada 1 senedir kyc neden düzelmior anlamadım diğer hesabımda 2025e kadar kilitli 2000 küsür pi var onuda verebilirm toplamda 4k pi

hesap olarak alıyorsan vereyim son aşamada 1 senedir kyc neden düzelmior anlamadım diğer hesabımda 2025e kadar kilitli 2000 küsür pi var onuda verebilirm toplamda 4k pi

Aga hesabı alıp ne yapayım ben kyc yapamadıktan sonra? :) kyc mainnet kontrol listesinde hepsi yeşil olacak sonlara doğru kyc açılıyor. Kyc yaptıysan onaylanmadıysa mail at düzeltiyorlar.

Aga hesabı alıp ne yapayım ben kyc yapamadıktan sonra? :) kyc mainnet kontrol listesinde hepsi yeşil olacak sonlara doğru kyc açılıyor. Kyc yaptıysan onaylanmadıysa mail at düzeltiyorlar.

2-3 defa attım ne geri dönen var nede düzelme nerden atıyoruz maili belki ben yanlış yapıyorum

Arkadaşlar konu güncel. Güncel fiyat 50tl. Kyc yapmış olup cüzdanda avalaible görünen coinlerinizi alıyorum.

2,20$ gördü açılıştan sonra şuanki fiyatı 1,2$

2$ açılış fiyatı oldu 1$ seviyesine kadar düştü ve sonra yine 2$ gördü al sat yaparak %100 kar yapanlar parayı vurdu.

ben elimde olanları 2$ dan sattım hepsini.

Uzun zamandır uğraşıp satanlara hayırlı olsun. Elinde tutanlara da bol kazançlar dilerim.

Güzel yerden sattım galiba. Tabi ileride fiyat yükselir pişman olmazsam iyi. Nasılsa kilitli daha coinler var onları bekleyecez artık. Kazmaya devam

Son düzenleme:

2$ açılış fiyatı oldu 1$ seviyesine kadar düştü ve sonra yine 2$ gördü al sat yaparak %100 kar yapanlar parayı vurdu.

Uzun zamandır uğraşıp satanlara hayırlı olsun. Elinde tutanlara da bol kazançlar dilerim.

Güzel yerden sattım galiba. Tabi ileride fiyat yükselir pişman olmazsam iyi. Nasılsa kilitli daha coinler var onları bekleyecez artık. Kazmaya devam

hangı borsada ıslem goruyor bu bır arkadasta cok vardı bundan

dum0ic2
dum0ic2

Tüm kyc yeşil halde ana ekranda bu şekilde çekilebirmi ne yapılar bilir bilmiyorum bilgi verebilecek varsa çok memnun olurum

https://hizliresim.com/dum0ic2

2030'a kadar bekleseydin hocam :D

2030'a kadar bekleseydin hocam :D

2030 mu. Şaka yapıyorsunuz. Sonraki ayı sezonunda 2026 2027 de bu pi coinin ne olacağını düşündünüz mü hiç?
Yüzlerce projesi daha sağlam altcoin 40 50kat düştü. 2021 den bu yana.
Neyse siz 2030u bekleyin. Nasıl elinizdeki pi coinlerin sıfırlanacağını canlı şahit olursunuz.
2030 da belki bu kehanet gerçekleşir. Ama öncesince pi coin ayı sezonuna yakalandığında pulun pulu olur
Kriptoda uzun vade diye birşey yoktur. Er geç bu piyasaya giren herkes anlayacaktır. Acı tecrübe ile de olsa.
Kriptoda tek kural vardır. Ayı sezonunda alacaksınız. Boğa sezonunda satacaksınız. 5 yıl 10 yıl bekleme diye birşey yok.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri