pin alma limiti 10 lira mı yoksa hala 20 mi?

e benim adsensede kesinleşen 13 tl var, pinin yola çıkıp çıkmadığını nasıl anlıyoruz?

e benim adsensede kesinleşen 13 tl var, pinin yola çıkıp çıkmadığını nasıl anlıyoruz?

yukarıda kırmızı bi uyarı cıkar . ödemeleriniz duraklatıldı gibisinden tamamlamanız gereken aşamalar var der. oraya tıklarsan görürsün ayın kacında hangi adrese gelmesi için pinin cıktıgını. ibare 1-2 gün içinde gelir

yukarıda kırmızı bi uyarı cıkar . ödemeleriniz duraklatıldı gibisinden tamamlamanız gereken aşamalar var der. oraya tıklarsan görürsün ayın kacında hangi adrese gelmesi için pinin cıktıgını. ibare 1-2 gün içinde gelir

hosted account dışında kırmızı hiç bişey yok benim pin niye çıkmadı acaba?

orada 10 tl yazması önemli değil 2-3 aydır yazıyo 20 tlnin altında kesinleşince pin yola çıkmıyor. denendi kesin bilgi

10tl yazısı çeviri hatası yola çıkmayan arkadaşlar var forumda

pin 10 yahu 10 ile yola çıktı bazılarında ise 20 olmayınca çıkmıyormuş ama gözümle görmedim

10 20 de kazanamayorsnaız bırakın gitsin yahu ne pin konuları açılır oldu böyle her önüne gelen pin konusu açıyor

arkadaşlar şuan hesabımda 96 tl kazanç var bu 200 tl olmadan ve kesninleşen kazanç 20 tl olmadan pin isteyemiyorum doğrumu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri