- Web sitesi
- www.alpaslan.karadeli.com
Merhaba arkadaşlar,
Forumda pin beklemeden adsense onaylatan birkaç arkadaş gördüm, hatta bunun konusu bile var. Bende deneyeyim dedim dün akşam saatlerinde kimliğimin ön ve arka yüzünün taratılmış halini, buradan, adsensenin onaylatılması için gönderdim fakat bugün gelen yanıtta olumsuz bir cevap aldım. Gelen mesajı buraya yazıyorum;
Edit: Bu konudan yola çıkarak yaptım.
Forumda pin beklemeden adsense onaylatan birkaç arkadaş gördüm, hatta bunun konusu bile var. Bende deneyeyim dedim dün akşam saatlerinde kimliğimin ön ve arka yüzünün taratılmış halini, buradan, adsensenin onaylatılması için gönderdim fakat bugün gelen yanıtta olumsuz bir cevap aldım. Gelen mesajı buraya yazıyorum;
Merhaba Alpaslan Bey,
E-postanız için teşekkür ederiz.
Google, hesapların güvenliğini sağlamak amacıyla, size ödeme gönderebilmemiz için adresinizi doğrulamanızı zorunlu kılmaktadır. Bunun için, ödeme adresinize bir Kişisel Kimlik Numarası (PIN) göndeririz. Daha sonra, bu PIN'i hesabınıza girmeniz gerekir.
PIN kodunuzun 12 Ekim 2013 tarihinde adresinize postalandığını görüyorum. PIN'ler genellikle 2-4 hafta içinde alıcıya ulaşır, ancak bu süre bulunduğunuz yere bağlı olarak uzayabilir.
Bazen PIN kodunuz size ulaşmayabilir. Bu nedenle, ilk PIN'iniz elinize ulaşmazsa, 2 kez yeni PIN isteyebilirsiniz.
Yalnızca, 3 kez PIN isteme hakkınızı da kullandığınız halde son PIN isteğinizden itibaren 4 hafta içinde hiç PIN almadıysanız, hesabınızda oturum açtıktan sonra Ana sayfanızda, adresinizi içeren resmi bir belgeyi bize bir form aracılığıyla gönderebilmeniz için uygulamanız gereken adımları anlatan bir bildirim göreceksiniz. 3 kez PIN kodunuzu talep etmeden, sistemden kimliğinizi doğrulamamız maalesef teknik olarak mümkün değildir.
Saygılarımla,
İ*** Ç***
Edit: Bu konudan yola çıkarak yaptım.