pİN bEKLEMEDEN ÖDEME ALMAK

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

mixnewss

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar meraba kolayu gelsin herkese ben yeni bir adsense aldım hiç adsensem yokdu daha önce onaylanmıs kontrol ettim

şimdi 50 kanal açıp buna baglamak istiyorum diyelimki bagladım ve 1 Hafta içinde 20 lira Sınırını geçtim pin beklemeden nisan ayında parayı alabilmenin bir yolu var eger böyle bir yoksa

Mart sonuna kadar diyelim 450 lira birikdi pin yola çıktı elime ne zaman geçer ilk ödememi ne zaman alırım

hocam kazansanızda kesınlesmesını beklemek zorundasınız

hocam kazansanızda kesınlesmesını beklemek zorundasınız

hocam cvp için tşkler ben şimdi Adsense ve ben bölümünü inceledimde siz tecrübeli birine benziyorsunuz:)

Pinsiz Ödeme alınmazmı? Pin gelmeden Kimlikle Adsense onaylatabirliyim ve ödeme alabilrimyim

Birde hocam Martın sonuna kadar olan kazancım ne zaman kesinleşiyor ne zaman elime geçiyor

Ben acelettigimden değil hocam işssiz durumdayım suan ve bir karar vermem lazım ya ödeme nisan sonuna kadar elime geçicekse bu şekilde adsense çalışmak yada elimdeki son parayı gidip hazır partner kanallara vermek o yüzden önemli hocam benim için

hocam cvp için tşkler ben şimdi Adsense ve ben bölümünü inceledimde siz tecrübeli birine benziyorsunuz:)

Pinsiz Ödeme alınmazmı? Pin gelmeden Kimlikle Adsense onaylatabirliyim ve ödeme alabilrimyim

Birde hocam Martın sonuna kadar olan kazancım ne zaman kesinleşiyor ne zaman elime geçiyor

Ben acelettigimden değil hocam işssiz durumdayım suan ve bir karar vermem lazım ya ödeme nisan sonuna kadar elime geçicekse bu şekilde adsense çalışmak yada elimdeki son parayı gidip hazır partner kanallara vermek o yüzden önemli hocam benim için

üsdadım yt ye kesin kazanç kapısı olarak bakmayın.. siz en erken mayıs 22 de ödeme alırsınız.. hazır kanal almanın ödeme alma yönünde bir garantiside yok.. bugün alırsın yarın 2 telif gelir kanal uçar. yt yi boş zamanlarında bütçene katkıda bulunacak bir gelir olarak degerlendirin.. buraya güvenip beklemek hiç akıllıca degil.. para alırsam alırım almazsamda önemli degil diye düşünmenizi tavsiye ederim..

kolay gelsin

üsdadım yt ye kesin kazanç kapısı olarak bakmayın.. siz en erken mayıs 22 de ödeme alırsınız.. hazır kanal almanın ödeme alma yönünde bir garantiside yok.. bugün alırsın yarın 2 telif gelir kanal uçar. yt yi boş zamanlarında bütçene katkıda bulunacak bir gelir olarak degerlendirin.. buraya güvenip beklemek hiç akıllıca degil.. para alırsam alırım almazsamda önemli degil diye düşünmenizi tavsiye ederim..

kolay gelsin

hocam halihazırda iş arıyorum zaten buraya güveniyor değilim genede tşk ederim

kimlik ile dogrulamak ıcın 3. pin isteme hakkınıda doldurmus ve pının yıne gelmemıs olması gerekıyor

Arkadaşlar meraba kolayu gelsin herkese ben yeni bir adsense aldım hiç adsensem yokdu daha önce onaylanmıs kontrol ettim

şimdi 50 kanal açıp buna baglamak istiyorum diyelimki bagladım ve 1 Hafta içinde 20 lira Sınırını geçtim pin beklemeden nisan ayında parayı alabilmenin bir yolu var eger böyle bir yoksa

Mart sonuna kadar diyelim 450 lira birikdi pin yola çıktı elime ne zaman geçer ilk ödememi ne zaman alırım

Hocam youtube kanallarınızı bugün açıp adsense bağlayıp 2 günde 20 30 tl yi geçerseniz ayın 12 sinde muhtemelen en az 20 tl kesinleşir ve ayın 14 ünde pin yola çıkar. Pinin gelme durumu bence postacıyla alakalı. Aralık ayında yola çıkan ocak ayında yola çıkan ve hala ellerine ulaşmayan arkadaşlarımız mevcut. Ama benim gibi Şubat 14 de yola çıkıp Şubat 27 de yani 13. günde eline ulaşanlarda olabilir. Rekor bende sanırım. :)

Mart ayında açtıysanız adsenseyi nisan 14 15 gibi kesinleşir kazanç ve pin yola cıkar 20 tl yi geçtiyseniz. mayıs 24 dede ilk ödemeyi alırsınız.
Edit:bundan daha geçte olabilir ama erken olacagını sanmıyorum mayıstan önce ödeme alamazsınız bence.

Edit2: hazır partner kanal alacagım demişsinizde su anda bi partner kanal dahi alsanız mart ayı kazancını mayısın ilk 15 günü içerisinde alırsınız.

Hocam youtube kanallarınızı bugün açıp adsense bağlayıp 2 günde 20 30 tl yi geçerseniz ayın 12 sinde muhtemelen en az 20 tl kesinleşir ve ayın 14 ünde pin yola çıkar. Pinin gelme durumu bence postacıyla alakalı. Aralık ayında yola çıkan ocak ayında yola çıkan ve hala ellerine ulaşmayan arkadaşlarımız mevcut. Ama benim gibi Şubat 14 de yola çıkıp Şubat 27 de yani 13. günde eline ulaşanlarda olabilir. Rekor bende sanırım. :)

Hocam pinin yola çıkıp çıkmadığını yada hazırlanıp hazırlanmadığını nerden bilicez ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri