Pin evime gelmiyor.

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bizim ev merkeze uzak olduğu için evimize hiçbir posta gelmiyor , ben bu adsense PİNini nasıl alacağım? postanın geldiğini internet üzerinden falan öğrenebilir miyim?
bu ayın 12 sinde posta gönderilmiş ama boşa bekliyorum gelmeyeceğini biliyorum ne yapmam gerek, 3 gönderme hakkını bitirim ardından kimlik doğrulama mı yapmak zorundayım?
bu kadar beklemek istemiyorum nerden baksanız 4 ay sonra pin işleri bitecek gibi duruyor yardım edin lütfen bunun bir çaresi falan yok mu...

arkadaşlar bizim ev merkeze uzak olduğu için evimize hiçbir posta gelmiyor , ben bu adsense PİNini nasıl alacağım? postanın geldiğini internet üzerinden falan öğrenebilir miyim?
bu ayın 12 sinde posta gönderilmiş ama boşa bekliyorum gelmeyeceğini biliyorum ne yapmam gerek, 3 gönderme hakkını bitirim ardından kimlik doğrulama mı yapmak zorundayım?
bu kadar beklemek istemiyorum nerden baksanız 4 ay sonra pin işleri bitecek gibi duruyor yardım edin lütfen bunun bir çaresi falan yok mu...

3 pin istediysen ve gelmediyse kimlik doğrulamayla hallet işte.

2 ay sürüyor ben geçen ay onaylattım pin yeni gelmiş eve ptt sorunlu biraz

daha birincisini istedim, 3 pin en az 3 ay demek ben o kadar beklemek istemiyorum...

Hocam 21+21 42 eder 42 gün sonra kimlik doğrulama olabilir.en fazla 2-3 gün daha uzar diye düşünüyorum 3.pini ister istemez kimlik doğrulatma aktif oluyor benım bıldıgım kadarıyla yanı bu duruma göre en geç aralıkta ödeme alıcaz allahın izniyle.

kardeşim pin dediğin olay 2 ay evvele kadar 2 ayda geliyordur şu son aylarda baya bir erken geliyor şükret bence ben ilk pini 2 ayda aldım

Ben 12 eylül Pini bekliyordum.3. Pini 26 ekim de istemiştim.Az önce kimlik fotografını çektim gönderdim ve 5 dk. cevap geldi onaylamışlar.Mail de bu

Sayın Kullanıcımız,

Kimliğinizi kanıtlayan belgeyi gönderdiğiniz için teşekkür ederiz.

Gönderdiğiniz belgenin, AdSense için adres doğrulama gereksinimini karşıladığını bildirmekten memnuniyet duyuyoruz. Artık PIN girmeniz gerekmiyor.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

Ben 12 eylül Pini bekliyordum.3. Pini 26 ekim de istemiştim.Az önce kimlik fotografını çektim gönderdim ve 5 dk. cevap geldi onaylamışlar.Mail de bu

Sayın Kullanıcımız,

Kimliğinizi kanıtlayan belgeyi gönderdiğiniz için teşekkür ederiz.

Gönderdiğiniz belgenin, AdSense için adres doğrulama gereksinimini karşıladığını bildirmekten memnuniyet duyuyoruz. Artık PIN girmeniz gerekmiyor.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

Yani eylülde pini yola çıkanlar kasımda ödeme alabılıyor.Ekimde yola çıkanlarda aralıkta alabiliyor.Kimliğin fotosunu nasıl çektiniz hocam telefon camerası ile mi tarayıcı felan mı

Yani eylülde pini yola çıkanlar kasımda ödeme alabılıyor.Ekimde yola çıkanlarda aralıkta alabiliyor.Kimliğin fotosunu nasıl çektiniz hocam telefon camerası ile mi tarayıcı felan mı

ben 3. pini istedim ve altta kimlik doğrulama formu çıkmıştı.4 gün sonra,yani bugün cep telefonu ile sadece ön yüzünün fotosunu cektim ve formu doldurdum gönderdim.5dk sonra onay maili geldi.

1. si ptt den posta kutusu kiralayabilrisiniz ve adres olarak posta kutunzuzu yazarsınız
2. si 15 gün de bir diğer pinleri isteme seçenekleri çıkıyor ve 3. pini istedikten sonra
kimlik fotokopinizi yollayarak adsensenizi onaylatabiliyorsunuz pin e gerek kalmıyor.

1. si ptt den posta kutusu kiralayabilrisiniz ve adres olarak posta kutunzuzu yazarsınız
2. si 15 gün de bir diğer pinleri isteme seçenekleri çıkıyor ve 3. pini istedikten sonra
kimlik fotokopinizi yollayarak adsensenizi onaylatabiliyorsunuz pin e gerek kalmıyor.

benimki 19 gün oldu ama 2. pini isteme hakkım gözükmüyor?
nasıl isteyeceğim link verebilir misiniz veya anlatır mısınız..

banka hesabını onaylat gelir

haklısınız galiba ben boşa bekliyorum, banka hesabını nasıl doğrulayacağız ana kısaca anlatabilir misiniz rica etsem.
babamın adına açtım adsenseyi ziraat bankası kartı var , galiba içine bir miktar para yatırıyormuş google o yatırdığı miktarı girmemizi istiyormuş ama kafama takılan soru var biz googlenin kaç para yatırdığını nerden göreceğiz?
ATMden para çekmeye gittiğim kimden gönderildiğini göremiyorum bir de içinde çekilmeyecek kadar az para var tam bilmiyorum ama 3,5 tl falan var google para yatırırsa karışacak ve ben googlenin ne kadar yatırdığını öğrenemeyeceğim..
yardım :)

haklısınız galiba ben boşa bekliyorum, banka hesabını nasıl doğrulayacağız ana kısaca anlatabilir misiniz rica etsem.
babamın adına açtım adsenseyi ziraat bankası kartı var , galiba içine bir miktar para yatırıyormuş google o yatırdığı miktarı girmemizi istiyormuş ama kafama takılan soru var biz googlenin kaç para yatırdığını nerden göreceğiz?
ATMden para çekmeye gittiğim kimden gönderildiğini göremiyorum bir de içinde çekilmeyecek kadar az para var tam bilmiyorum ama 3,5 tl falan var google para yatırırsa karışacak ve ben googlenin ne kadar yatırdığını öğrenemeyeceğim..
yardım :)

kardeş banka hesabını onaylatmadıgım adsenselere yıl oldu pin gelmedi
ama hangisinin banka olayını onaylattıysam 1 ay içinde geldi

hesap hareketlerine bakarsın bankanın son 1 ayda ne gelmiş ne gitmiş
korkma yapman gerekeni yap
bilmediklerinin üstüne gitmessen öğrenemessin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri